خوب برو بترکون دیگه
علی یه اکانت توی 21 برامون گیر بیار بیاییم بترکونیم ! : دی
راست میگی از اول برو که ببینیم چجوری میترکونی
خوب برو بترکون دیگه
اتفاقا تا اونجایی که اطلاع دارم اکانت خالی هست.یک اکانت هم هست که واسه یک ماه خالیه.یعنی گفته میرم یک ماه دیگه میام.
همه که مثل شما حرفه ای نیستند.
نمی دونید چه حالی داره روستا از افرادی بگیری که دشمن هستند.اوج کیف.ادم احساس می کنه خیلی قوی شده.
ولی نه من الان 6 تا نیوک واسه این روستا خخرج کردم.در حالی که می تونم 4 یا 5 تا بربرین با همین 6 تا بگیرم.کنار من پر بربرین هست.زیاد.بربرین های امتیاز بالا که چون توشون نیرو هست کسی طرفشون نیم ره.ولی یه روستا که گرفتم اندازه همه اون بربرین ها می ارزه.ساپورت ها که می رسند میل می زنم به افرادی که ساورت فرستادن واسه این ک.... بسوزه میگم مرسی از ساپورت های خوبتون.بازم ساپورت بفرستید.خیلی حال می ده وقتی احساس می کنی یه ملت رو شکست دادی![]()
یه دونه از این روستاهات رو بده ما بچرخونیم خوب![]()
نقل قول:
نوشته شده توسط Gam3r [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا تا اونجایی که اطلاع دارم اکانت خالی هست.یک اکانت هم هست که واسه یک ماه خالیه.یعنی گفته میرم یک ماه دیگه میام.
نقل قول:
نوشته شده توسط mahdipotter [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب برو بترکون دیگه
همه که مثل شما حرفه ای نیستند.
نمی دونید چه حالی داره روستا از افرادی بگیری که دشمن هستند.اوج کیف.ادم احساس می کنه خیلی قوی شده.
ولی نه من الان 6 تا نیوک واسه این روستا خخرج کردم.در حالی که می تونم 4 یا 5 تا بربرین با همین 6 تا بگیرم.کنار من پر بربرین هست.زیاد.بربرین های امتیاز بالا که چون توشون نیرو هست کسی طرفشون نیم ره.ولی یه روستا که گرفتم اندازه همه اون بربرین ها می ارزه.ساپورت ها که می رسند میل می زنم به افرادی که ساورت فرستادن واسه این ک.... بسوزه میگم مرسی از ساپورت های خوبتون.بازم ساپورت بفرستید.خیلی حال می ده وقتی احساس می کنی یه ملت رو شکست دادی![]()
علی راست میگه، یکی رو بده بچرخونه ببین چی میشه![]()
مهدی جان صبر کن.الان هر روستام دسته یی از بچهاست.بدبخت اونها پول هم دادن.صبر کن مهلت بازیشون تموم بشه اگه شارژ نکردن دوباره حسابشون رو می دم به تو یکی از روستاها رو.![]()
علی جون، پس کی نوبت من میشه. ما که با هم اسپید بازی کردیم. اگه دستم باشه خیلی برات توپش میکنم.
فقط تو ورلد 41 هست دیگه؟
علی اگه اکانت خالی هست بده بازی کنیم دیگه بی مرام !
رنک و پوینت و روستاهاش چقدره ؟
پریمیوم داره ؟!
بابا تو مه 200 تا روستا داری یعنی همشون دست یکی هست؟اونم با پول؟چه در آمدی داری شمامهدی جان صبر کن.الان هر روستام دسته یی از بچهاست.بدبخت اونها پول هم دادن.صبر کن مهلت بازیشون تموم بشه اگه شارژ نکردن دوباره حسابشون رو می دم به تو یکی از روستاها رو.![]()
شما هم نوبت گرفتی؟علی جون، پس کی نوبت من میشه. ما که با هم اسپید بازی کردیم. اگه دستم باشه خیلی برات توپش میکنم.
فقط تو ورلد 41 هست دیگه؟
مهدی تو الان داری خودت رو به خنگی میزنی یا مارو گیر آوردی ؟!
علی هر روستاش دست یه نفره و ماهیانه هزار تومان ازشون اجاره میگیره ، تو هم وقتی بزرگ شدی از این کارا میتونی بکنی ... یعنی خدود 200 هزار تومان ماهیانه به حساب علی واریز میشه !
به منم یاد بده چجوری در عرض 1 سال 200 تا روستا گرفتی؟البته اگه باز این آقا محمد مارو اسکل نکرده باشه![]()
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)