فکر کنم با دوتا ام باشه.اخه فکر کنم دیم که به یه ام امیمورتال رو نوشته بودی.کلا من از کلمه ایمورتال خیلی خوشم میادخیلی حال کردم.
فکر کنم با دوتا ام باشه.اخه فکر کنم دیم که به یه ام امیمورتال رو نوشته بودی.کلا من از کلمه ایمورتال خیلی خوشم میادخیلی حال کردم.
یه جورایی . ولی استارت آور کردم جیگر . اون اکانتی که بهم دادی با 300 پوینت جمش کردم دو تا هم روستا گرفتم . ولی یه خرمگس اومد مزاحم شد با رفقاش .دوتا روستا رو دیشب گرفتن آخریم داشتن میگرفتن که استارت آور کردم ( تحمل شکست نداشتم) .
نه ! فروم تریبال هم که هم اکنون برقراره !! منظورت چیه ؟
آخه الانم که بازی نمیکنی
نمیخوای بازی کنی؟
نامردا همتون رفتین اسپید باز ؟؟؟؟؟
منم دلم می خواد بیام :(
من اگه بیام به شدت تحت حمایت Mr. Phelps قرار میگیرم و می تونم خیلی زودتر از شماها پیشرفت کنم : دی
فردا یه امتحان دارم پس فرداش هم یه دونه :(
این 3 شب همش تا صبح باید بیدار بمونم :(
.
چرا الان دارم بازی می کنم ولی دمت گرم از جانشینی درآوردیم ترکیدم 3 تا اکانت با هم .![]()
6 تا نیوکریختم سره یه روستا.بالاخره فکر کنم کلیر شد.البته خدا کنه که بشه.چون تا یک ساعت 40 مین دیگه نوبلمن هام برسن ممکنه نیروهاش برسه.ولی خوب.به امید خدا.هیچی نمی شه.
Village: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Quantity: 207200020000200500 Losses: 207200020000200500
Defender: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Village: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] None of your troops have returned. No information about the strength of your enemy's army could be collected.
من که بهت گفتم بیانامردا همتون رفتین اسپید باز ؟؟؟؟؟
منم دلم می خواد بیام :(
من اگه بیام به شدت تحت حمایت Mr. Phelps قرار میگیرم و می تونم خیلی زودتر از شماها پیشرفت کنم : دی
فردا یه امتحان دارم پس فرداش هم یه دونه :(
این 3 شب همش تا صبح باید بیدار بمونم :(
.
منم دیگه زیاد حس ایپید ندارم چون اصلا حال نمیده همش بهت حمله میکنن نوبل میشی تا یه کم پیشرفت میکنی نوبل میشیچرا الان دارم بازی می کنم ولی دمت گرم از جانشینی درآوردیم ترکیدم 3 تا اکانت با هم .![]()
علی یه اکانت توی 21 برامون گیر بیار بیاییم بترکونیم ! : دی
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)