دورهی من از 29 هر ماه شروع میشه
به نظر میرسه که شما محدود نشدی. چون وقتی محدود میشی سرعت میشه 8kB/s، در صورتیکه برای شما حدود 40 هست.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دورهی من از 29 هر ماه شروع میشه
به نظر میرسه که شما محدود نشدی. چون وقتی محدود میشی سرعت میشه 8kB/s، در صورتیکه برای شما حدود 40 هست.
نه عزیزمن من محدود شدم من سرویسهارو از 128 تا 2 مگو تجربه کردم . و محدود شدم . وگرنه سرعت دانلود برای من بالای 250 و 300 و بیشترم میشد البته از داخلی.
و روزانه هم داخلی و خارجی برا من برابر بود . روزانه خارجی هم بالای 250 300 میگرفتم.
ولی من زیاد بعد اون حالت که 30 40 کیلو بایت شده دیگه دانلود نمیکنم شاید شبونم بعد این سرعت 30 40 شده دیگه 10 تا 50 مگ حداکثر اکثر استفاده میکنم .
البته دقیقشو بگم که کمتر از 30 40 هم دیده میشه . حتی 2 5 10 کیلو بایت رو هم دیدم اکثرا زیر 20 میشه گه گاه 40 اینا دیده میشه.
البته این عکسیم که گذاشتین فقط برا اسفنده با این حساب شما حدودا هر شب میانگین 923 مگ دانلود دارین. البته اگه اینطور ادامه بدین.(البته برا دو شب اسفند حساب کردم)
ممنون
Last edited by mehdi.84; 22-02-2014 at 02:17.
این قضیه سرویس محدود دیگه چیه؟؟؟؟
واسه من زده تا اطلاع ثانوی غیر قابل استفاده است!!!!!![]()
سرویس 4 مگ 10 گیگ آسیا تک:
سرور خارجی:
![]()
دوستان به سرویس کسی 1 گیگ ترافیک هدیه تعلق گرفته ؟؟؟!!!
آسیاتک هم مذخرفت شده
واسه سرویس های 1 تا 9 گیگ اصلا ساعات رایگان نداره و همش نیم بها هست
فقط سرویس های بالای 10 گیگ ساعت رایگان دارن !!!
بعد یه سوال
محدودیت دانلود داره ؟؟
با نامحدود همینجوری میشه دانلود کرد ؟؟
سوال دوم
فرق نامحدود طلایی - نقره ای - برنزی چیه ؟؟
Last edited by wooooow; 22-02-2014 at 14:18.
جریان این تخفیف ویژه به مناسبت هفته خرید اینترنتی چیه؟ من 15 اسفند دوره من تموم میشه و سرویس ارت 1 دارم چطوری از تخفیف برخوردار شم؟
سرعت دانلود من تو روز از سرور داخلی بزور 150 میده درست 100 کیلو سرعتم افت کرده![]()
سلام شما که ارت داری تا حالا محدود شدید؟؟ محدودیتتون به چه شکله ؟ هم از سرور خارجی و داخلی؟ یا نه
اینم سرویس من آرت 1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی از سرور خارجی محدود شدم به 40
Last edited by abolfazlwest72; 22-02-2014 at 14:36.
سلام...بله اگه بین دانلود ها تعادل ایجاد کنید مثلا نوسان دانلود داشته باشید اگه یه روز 2گیگ میگیرید تا یه هفته مصرفتون بین 1گیگ یا حتی زیر یه گیگ باشه! من هفته گذاشته یه هفته روز 2گیگ پشت هم گرفتم و محدود شدم از100 اومد رو 45 اما بازم دانلود رو ادامه دادم تا اینکه بعد 3روز بدون هیچ دلیل خاصی سرعتم مث سابق شد رو 100!
ضمنا شما که مخابرات داشتی چرا شاتل اومدید؟
شما محدود که شدی هم از سرور داخلی و خارجی محدو دشی یا نه فقط از خارجی؟؟ ضمنا من تا الان تو این 13 روزی که سرویس آرت 1 رو گرفتم 43 گیگ دانلود کردم.
مخابراتم داشتم که سرعت دانلودش خوب بود اما نمیشد باهاش ویدیو دید و من فقط به خاطر استریم ویدیو اومدم شاتل چون واقعا کیفیتش بالاست و کیفیت نتی که شاتل داره هیچ شرکتی نداره به نظر من![]()
هم اکنون 66 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 66 مهمان)