تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4446 از 4751 اولاول ... 34463946434643964436444244434444444544464447444844494450445644964546 ... آخرآخر
نمايش نتايج 44,451 به 44,460 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

ویرایش

EDIT شد
    Last edited by mehdi.84; 21-02-2014 at 21:07.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

منو با خودت ببر... منو با خودت ببر...

خواهش می‌کنم. من سرویس eco128 یکماهه دارم. دانلود من الان چند وقته که کم شده ولی کلا تو گروه کاربران پر مصرف قرار می‌گیرم (همینجا سلام عرض می‌کنم به دوستان خوبم در معبد شائولین!!!).
    راستش در مورد اینکه دقیقا بعد از چه میزان دانلود محدود میشی رو به جرئت میتونم بگم تقریباً هیچکدوم از بچه‌های اینجا دقیق نمیدونن ولی وقتی که محدود شدی دیگه کارت با صحبت و این حرفا درست نمیشه متاسفانه.
    یه کاری که شما مینونی انجام بدی (البته اگه هنوز از داخلی محدود نشدی) اینه که فایلهاتو اول بیاری تو ایران (مثلا با استفاده از سرویس اکسپرس لیچ یا سرویسهای دیگه که اگه تو همین p30world جستجوش کنی پیداشون میکنی) و بعد دانلودشون کنی. البته شما میگید که حدود 19 گیگ دانلود کردی و به نظرم مید که کلا محدود شدی... امیدوارم که جوابتونو کامل داده باشم
    ممنون . فقط یه چیزی که شما گفتین:
    یه کاری که شما مینونی انجام بدی (البته اگه هنوز از داخلی محدود نشدی) اینه که فایلهاتو اول بیاری تو ایران (مثلا با استفاده از سرویس اکسپرس لیچ یا سرویسهای دیگه که اگه تو همین p30world جستجوش کنی پیداشون میکنی) و بعد دانلودشون کنی.
    فقط جالبه وقتی منو محدود میکنه جفتشم باهم محدود میکنه . یعنی اول خارجی محدودم کنه بعد داخلی نه . تو یه لحظه از هر جفتشم محدودم میکنه . من حتی ارتقا سرویسم دادم . بعدش دوره جدیدم شروع شد . چند روز نگذشته محدود شدم!!!! خوب تو دوره جدیدم که تو دو سه روز من 19 گیگ نگرفتم فک کنم به 6 گیگم نرسیده!!! . 18 19 گیگ اون ماله دوره قبلم بود.اما این دوره هم محدود شدم!! فک کنم نباید تو لیست سیاه شاتل بریم. اگه رفتیم عادت میکنه محدود کنه .

3. این کاربر از mehdi.84 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

شاتل جون لطف کرده بعد از حدود 1 ماه که شبانه هیچی دانلود نکردم سرعت دانلود شبانمو از 6 کیلو به 30 کیلو رسونده
    ابوالفضل جان شما چه سرویسی از شاتل دارین؟ چقد دانلود داشتین؟

5. این کاربر از mehdi.84 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alinoona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

فقط جالبه وقتی منو محدود میکنه جفتشم باهم محدود میکنه . یعنی اول خارجی محدودم کنه بعد داخلی نه . تو یه لحظه از هر جفتشم محدودم میکنه . من حتی ارتقا سرویسم دادم . بعدش دوره جدیدم شروع شد . چند روز نگذشته محدود شدم!!!! خوب تو دوره جدیدم که تو دو سه روز من 19 گیگ نگرفتم فک کنم به 6 گیگم نرسیده!!! . 18 19 گیگ اون ماله دوره قبلم بود.اما این دوره هم محدود شدم!! فک کنم نباید تو لیست سیاه شاتل بریم. اگه رفتیم عادت میکنه محدود کنه .
    خب دیگه، شما تو دو سه روز حدود 5-6 گیگ گرفتی و به احتمال زیاد همه‌شونم از سرورای خارجی بوده، پس با این حساب خارجی شما رو محدود میکنن؛ ولی اینکه چرا داخلی رو هم محدود کردن رو دلیلی به ذهنم نمیرسه. مشکل اینجاست که مثل آدم نمیگن که چقدر میشه دانلود کنی که هم تکلیف آدم مشخص بشه و هم بتونه مدیریت کنه
    فک کنم نباید تو لیست سیاه شاتل بریم. اگه رفتیم عادت میکنه محدود کنه .
    بعیدم نیست که رو کاربرای پرمصرف حساسیت بیشتری نشون بده. شاتله دیگه. یه مدت که مُد شد بود میگفتی شاتل پشت سرش کلمه‌ی د.ز.د هم میومد. خداروشکر الان دیگه مشکل حل شده واون کلمه رو نمیگن

7. 2 کاربر از alinoona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

ابوالفضل جان شما چه سرویسی از شاتل دارین؟ چقد دانلود داشتین؟
    عزیز جون من سرویس 128 اکو دارم

2ماه پشت سرهم شبی میانگین 3.6 گیگ میگرفتم و هفته اول بهمن هم 21 گیگ گرفتم

از اون موقع تا الان هیچی دان نکرده بودم که سرعت اینقدر افتضاح شده در صورتی که مثلا
    از محدودیت خارج شده

9. این کاربر از Abolfazl-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sadas1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

عزیز جون من سرویس 128 اکو دارم

2ماه پشت سرهم شبی میانگین 3.6 گیگ میگرفتم و هفته اول بهمن هم 21 گیگ گرفتم

از اون موقع تا الان هیچی دان نکرده بودم که سرعت اینقدر افتضاح شده در صورتی که مثلا
    از محدودیت خارج شده
    من دقیقا شرایط شما را دارم با این اختلاف که از اول دوره ام(3ماهه) یه ماهه که شبی 2-4 گیگ، کلا برج پیش 90 و خورده ای دانلود داشتم.اگه ماه دیگه همینجور ادامه بدم محدود میشم.مشکلی با محدودیت خارجی ندارم البته؟

11. این کاربر از sadas1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

خب دیگه، شما تو دو سه روز حدود 5-6 گیگ گرفتی و به احتمال زیاد همه‌شونم از سرورای خارجی بوده، پس با این حساب خارجی شما رو محدود میکنن؛ ولی اینکه چرا داخلی رو هم محدود کردن رو دلیلی به ذهنم نمیرسه. مشکل اینجاست که مثل آدم نمیگن که چقدر میشه دانلود کنی که هم تکلیف آدم مشخص بشه و هم بتونه مدیریت کنه

بعیدم نیست که رو کاربرای پرمصرف حساسیت بیشتری نشون بده. شاتله دیگه. یه مدت که مُد شد بود میگفتی شاتل پشت سرش کلمه‌ی د.ز.د هم میومد. خداروشکر الان دیگه مشکل حل شده واون کلمه رو نمیگن
    آی این جمله رو گفتی :
    ولی اینکه چرا داخلی رو هم محدود کردن رو دلیلی به ذهنم نمیرسه
    . منم تو همین موندم .پس برا شما سرور داخلی همیشه سرعتش بالاس؟ مگه بعد از کلی دانلود سرور داخلیتون سرعتش کم شه. درسته؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه alinoona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

آی این جمله رو گفتی :
    ولی اینکه چرا داخلی رو هم محدود کردن رو دلیلی به ذهنم نمیرسه
    . منم تو همین موندم .پس برا شما سرور داخلی همیشه سرعتش بالاس؟ مگه بعد از کلی دانلود سرور داخلیتون سرعتش کم شه. درسته؟
    دقیقا همین الان امتحان کردم==> از سرور خارجی سرعتم بین 30 تا 40 متغیره و از سافت98 با 250-260 دانلود میکنه.

14. این کاربر از alinoona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دقیقا همین الان امتحان کردم==> از سرور خارجی سرعتم بین 30 تا 40 متغیره و از سافت98 با 250-260 دانلود میکنه.
    چند گیگ تا حالا دانلود داشتین ؟ هم خارجی هم داخلی که سرور خارجی به 30 40 رسیده . جالبه من از این سرعت کمترو دارم برای هر دو سرور داخلی و خارجی .
    هنوز مثلا سرویسمم ارتقا داده بودم !!!!!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

آرت 1

سرور داخلی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرور خارجی محدود شدم بعد از دانلود 40 گیگ با سرعت 100 انقدر سرعت پایین بود که نمیشد تست بگیری ...حالا خوب شد یه ماهه گرفتم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by abolfazlwest72; 22-02-2014 at 01:39.

17. 3 کاربر از abolfazlwest72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 65 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 65 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •