سرعت روزانه:
سرویس 8مگ
سرور باکو
=====================
سرعت شبانه:
![]()
دیگه هیچ روشی رو قاطر جواب نمیده!
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سرعت روزانه:
سرویس 8مگ
سرور باکو
=====================
سرعت شبانه:
![]()
دیگه هیچ روشی رو قاطر جواب نمیده!
![]()
دوست عزیز منظورتون از طول دوره دوره یکماه هس (20 30 گیگ یا اگه برا سه ماه هم باشه که خیلی کمه). منو که کلا از سرور داخلی و خارجی باهم محدود کرده (دانلودمم اصلا به 18.5 19 گیگ هم کلا نرسیده ) . شما چه سرویسی دارین ؟ میزان دانلودتون چقدره ؟ یعنی میخوام اینو بدونم اگه شاتل فقط منو از داخلی و خارجی باهم محدود کرده برم حضوری یه صحبت جانانه باهاش کنم . یعنی همه با وجود محدود شدن از سرور خارجی دارن از داخلی میترکونن ؟!!
شما خواهشا نوع سرویس میزان دانلودتونو حتما بگین . ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهدی این تندیس برترا رو به مارموز ترین،آب زیرکا ترین،ضد حال ترین و... شرکت که شاتل هم هست میدن.
چرا؛چون میبینن شاتل با رندی تمام، دست همه مشتریاشو از پشت بسته![]()
شاتل جون لطف کرده بعد از حدود 1 ماه که شبانه هیچی دانلود نکردم سرعت دانلود شبانمو از 6 کیلو به 30 کیلو رسونده![]()
بیا آرت بگیر راحت کن خودتو
دقیقا...
اینا کاری کردن تا پول بریزی تو حلقشون فقط
ارت هم فایده نداره..تا وقتی که سرور داخلی محدود باشه امیدی نیست.
من که میخوام برم کره شمالی
قراره تا پایان سال سرعت دانلود 300 مگابیتی رو اپراتور های همراهشون اجرا کنن![]()
منو با خودت ببر... منو با خودت ببر...
خواهش میکنم. من سرویس eco128 یکماهه دارم. دانلود من الان چند وقته که کم شده ولی کلا تو گروه کاربران پر مصرف قرار میگیرم (همینجا سلام عرض میکنم به دوستان خوبم در معبد شائولین!!!).
راستش در مورد اینکه دقیقا بعد از چه میزان دانلود محدود میشی رو به جرئت میتونم بگم تقریباً هیچکدوم از بچههای اینجا دقیق نمیدونن ولی وقتی که محدود شدی دیگه کارت با صحبت و این حرفا درست نمیشه متاسفانه.
یه کاری که شما مینونی انجام بدی (البته اگه هنوز از داخلی محدود نشدی) اینه که فایلهاتو اول بیاری تو ایران (مثلا با استفاده از سرویس اکسپرس لیچ یا سرویسهای دیگه که اگه تو همین p30world جستجوش کنی پیداشون میکنی) و بعد دانلودشون کنی. البته شما میگید که حدود 19 گیگ دانلود کردی و به نظرم مید که کلا محدود شدی... امیدوارم که جوابتونو کامل داده باشم![]()
همینجا هم همراه اول ارائه میده ولی نه مگابایتاا به بایت
یعنی ادم دیوانه میشه ههههههااا
چمدوناتو آماده کن که قراره با همه بکس انجمن اکیپی بریم![]()
هم اکنون 54 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 54 مهمان)