نه بایا شما هم هرچیزی که میشه می گین استارت اور کردید؟
راستی اینم بگم ها چون اول بازیه هر کاری سرش تو کار خودشه و نمی تونه به کسی کمک کنه
نگی نگفتم ها
نه بایا شما هم هرچیزی که میشه می گین استارت اور کردید؟
راستی اینم بگم ها چون اول بازیه هر کاری سرش تو کار خودشه و نمی تونه به کسی کمک کنه
نگی نگفتم ها
نه بابا ایناها رو هم ترایبی های من فرستادن به یه نفر دیگه.منم دارم هزارتا می فرستم.(راست رو بخوای اصلا دوست ندارم.چون حداقلش یک کیلو رم از بین می ره.) ولی خوب واسه کلاس هم که شده باید بفرستم.
اونوقت ننگ با ترایب نبودن هم می زن به ادم.البته من توی جنگ 2 تا روستا از طرف گرفتم.این یارو هم که فک فرستادیم به من دوره ولی بغل دستی احمق برداشت فرستادم.اونم 2 کیلو حالا منم مجبورم بفرستم.![]()
بالاخره کی تصمیم گرفتید استارت اور کنید.من میگم سر افطار استارت اور کنیم. ( حالا ممکن هرکسی تو جاهای مختلف وقت اذان باشه.)
آخ راستی نه من نمیام استارت اور چون توی اون ترایبی که الان توش رفتم تازه دارم پیشرفت میکنم
شرمنده الان یهو یادم افتاد
ببخشید![]()
Last edited by mahdipotter; 02-09-2009 at 11:16.
لول چس باید یه ساعت هی فیک بفرستی
مگه بیکاری تو
الکی بگو فرستادم اونا از کجا می فهمن
راستی 41 دیگه نمی یای
از اول می خواهیم شروع کنیم
مگه شما هم می خوایم استارت اور کنین تو 41؟
وای
اسپید خیلی بد شده
یعنی جای من اونجا بد شده
آخه 5 یا 6 تا از این پوینت بالا ها مثلا 4 یا 5 هزار تایی ها همشون توی یه ترایب به اسم تی سی هستند که هی به من حمله میکنند
اصلا رفتم توی فروم گفتم اقا من دارم چندتا از اینا روستا میگرم.شما چندتا فک بفرستید به این یکی.
خدا وکیلی هم تا حالا 2 روستا از یکیشون گرفتم می خوام سه یا 4 تا دیگه هم ازش بگیرم.خوب این خودش اندازه 5000 تا فک می شه دیگه.![]()
پس چرا نوشتی استارت اور کنیم؟
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)