نه هيچ مشكلي پيش نمي آيد.
چون شما 48 ساعت كاري وقت داريد اين مبلغ را پرداخت كنيد.
جمعه كه روز كاري نيست
نه هيچ مشكلي پيش نمي آيد.
چون شما 48 ساعت كاري وقت داريد اين مبلغ را پرداخت كنيد.
جمعه كه روز كاري نيست
ببخشيد که زياد سوال ميکنم طرح تشويقي من امروز تمام شدش ولي هر کاري کردم که دوياره فعال کنم نميشه شما ميدونيد دليلش چي هست از خود ايرانسل مشکلي هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شب بخير آقا شاهين
چرا توي كنترل حساب اينترنتي كه ميرم نوشته ريز مكالمات براي اعتباري فعلا در دسترس نيست
خواستم ببينم كي براي اعتباريها فعال ميشه
خيلي ممنون
بچه ازتون خواهش مي كنم تا تمام درخواست هاي خود از قبيله:
فعال كردن E-Care , Voice Mail , MMS , GPRS , Fax mail, تغيير آدرس ، ارسال ريز مكالمات و ... را فقط فقط فقط به آدرس shahin.shahraki@gmail.com ميل كنيد.![]()
نكته مهم اينكه در هنگام درخواست خود براي GPRS , MMS حتماً شماره خود و مدل گوشي را (مثلاً 0935******* - SonyEricsson W900 ) را به من اعلام كنيد. نيازي به شماره سريال گوشي نيست. اگر هم سرياله گوشي شما اصلي نيست و هنگام تماس با 140 و زدن شماره 3 و 6 پيغام مشخصات گوشي شما در سيستم موجود نمي باشد را شنيديد اصلاً نگران نباشيد. چون من تخصص ويژه در اين زمينه را دارم و اين ترفند را به كسي به غير از همكاران شيفت شب (تازه اونم به 5 نفر از 20 نفر) ياد ندادم.
من توانايي اين رو دارم كه اين تنظيمات رو براي تالي و 912 نيز ارسال كنم.![]()
مي دونيد مزيت اين كار چيه؟
شما الان سيم كارته ايرانسل ت توي 1100 است و 912 توي P990 من تنظيمات رو براي 912 ارسال مي كنم و شما توي گوشيتون Install ميكنيد. وقتي سيم كارت رو عوض كرديد خيلي راحت مي تونيد وارد GPRS بشيد.![]()
Last edited by MTNIrancell; 25-10-2007 at 01:42.
بله مشكل از سيستم محاسبه ايرانسل است.
بعضي از دوستان 40 روز است كه از اين طرح دارن استفاده مي كنند.
ولي اگه اعتباري هستيد حتماً هر 6 ساعت يك بار يك sms به خودتون بزنيد ببينيد پول كم مي كنه يا نه؟
Last edited by MTNIrancell; 13-07-2007 at 02:12.
در حال حاضر تنها راه دسترسي شما به ريز مكالماتتون اينه كه 140 رو بگيري و براتون فرم درخواست پر كنيم و توي درخواست هر دوره اي كه شما خواستيد رو براتون به آدرس پستي كه در پرونده شما ثبت شده است ارسال ميشه.
براي هر دوره (دوره هاي ايرانسل 1 ماه است) 1000 تومان ار اعتبار شما كسر ميشه و اگر فرضاً اعتبار شما صفر باشد اعتبار شما 1000 - ميشود و پس ار اولين شاژ اين مبلغ محاسبه مي شود.
خيلي ها ميگن كه مگه ميشه اعتبار منفي همبشه؟
بله - مشتركي بوده كه 5 يار طرح كد قرمز را پشت سره هم وارد كرده و اعتباره وي از 2500 تومان به 000 20 - تومان رسيده است.
البته اشتباه نكنيد كه اين وسط شركت متضرر ميشه ها !!!!!
چون تا اين مبلغ را به 600+ تومان نرساند از طرح نمي تواند استفاده كند.
ایرانسل فکر کنم که دیگه کلاهبرداری خودش رو کرد چون من در روز 6 تیر رفتم تویه یکی از نمایندگی های معتبرش و یه سیم کارت خریدم و همون روز 500 تومان هم مصرفش کردم ولی سیم کارت هدیه برام صادر نشده !
ميتوني همين الان شمارت رو برام SMS بكني؟
اسمت رو هم بنويس
Last edited by MTNIrancell; 25-10-2007 at 01:47.
برای تنظیمgprs شما از ایرانسل sms دریافت کردید
من یه هفتس که سیمکارت خریدم
آقا شاهین با سپاس از احساس مسولیت شما واینکه این تاپیکو برای این کار در نظر گرفتین . بنده که مدتهاست دیگه دور call center شما چه هز طریق Email . و تلفنی خیط قرمز کشیده بودم . چنان دوستان شما چه در جواب email و چه تلفنی رسمی و ماشینی و نا مطمئن جواب میدن که آدمو از سوالش پشیمون میکنن
فقط امیدوارم که دوستان با سوالهای تکراری وبی مورد شما رو در این کاری که در پیش گرفته اید پشیمون نکنند
از دوستان هم خواهش میکنم آقا شاهینو از داشتن احساس مسئولیت که داشتنش در این زمان غنیمته را پشیمان نکنند
بنده هم سوالهای زیادی دارم که فعلا به ذهنم نمیاد ولی باعث زحمت خواهم شد . باز هم ممنون
Last edited by alirp; 13-07-2007 at 09:29.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)