ای نامرد............................ :-(
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
ای نامرد............................ :-(
آقا من که نمیخواهم دزدی کنم!فقط میخواهم قفل فایلهای Dff را باز کنم و ماشینها را ویرایش کنم !
تازه از آنها هم استفاده تجاری نخواهم کرد!
اگه جوابمو نمیخواهید در این تاپیک بدید جوابمو به ایمیلم بفرستید:aminboy95@yahoo.com
ببخشید که باز تکرار کردم چون خیلی بهش نیاز دارم!بازم بگم قصد تجارت و ضرر زدن به کسی یا وبلاگی را ندارم!!!!
کار این memory hacker چیه وچطور کار میکنه تو آدسههستشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يه ليستي از كد رنگارو ميديد:
راستي من يه كروت پ دان كردم واي چراغ عقبش سفيده txd شم چك كردم درست بود قضيه چيه؟؟؟
يه كروت هم تاكسي كردم كه يدونه صندلي داشت ميشه بزارم برام دو صندليه كنيد؟؟؟؟
Last edited by Mohsen EA; 03-07-2008 at 22:11.
آقا من که نمیخواهم دزدی کنم!فقط میخواهم قفل فایلهای Dff را باز کنم و ماشینها را ویرایش کنم !
تازه از آنها هم استفاده تجاری نخواهم کرد!
اگه جوابمو نمیخواهید در این تاپیک بدید جوابمو به ایمیلم بفرستید:aminboy95@yahoo.com
ببخشید که باز تکرار کردم چون خیلی بهش نیاز دارم!بازم بگم قصد تجارت و ضرر زدن به کسی یا وبلاگی را ندارم!!!!
اینم یه امبولانس که ساخت شرکت مرسدس بنز هست. حالشو ببرین.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
یه سوال: چطور با cleo کار کنیم
اقای officer میشه دیگه این جور چیزا رو نزاری . بخدا ما همه قبل از اینکه شما اینارو کشف کنی دیدم . لطفا دیگه چیزی نزار فقط سوال کن .
كسي نيست جوابمونو بده1!!!!!نوشته شده توسط
grand
theft
auto
mohsen ea
باشه حق با شماست گفتم تنوع ایجاد کنم...
پس لااقل بگین با cleo چطور میشه کار کرد و لطفا یه ماشین جایگزین bobcat بزارین چون خیلی احتاج دارم.البته hummer نباشه ها..
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)