منظوري داري؟![]()
عزيزم وقتي كه از پچ استفاده نكني از بيرون نشون ميده بهتره اين بحثو تا بن نشدي تموم كني![]()
منظوري داري؟![]()
عزيزم وقتي كه از پچ استفاده نكني از بيرون نشون ميده بهتره اين بحثو تا بن نشدي تموم كني![]()
بسته دیگه به هم توهین نکنید.ماشين!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟ به نظر ميرسه كه تو خودت اينكاره اي.....درضمن اشتباه نكردم عزيز جان شما اگه بازيت فارسي باشه ميبيني كه تصوير رو خونه هم حركت ميكنه.... ..
اگه یکم سرچ کنی زودتر از این ها به جوابت می رسی
خوب حالا يكي به من بگه اين ماشين لعنتي رو چطور بايد برقصوني؟؟؟؟؟؟؟؟ اعصابمو خورد كرده......
اگه منظورت اون مرحله س که باید مسابقات لئورایدر انجام بدی باید از دکمه های 4,8,6,2 که در سمت راست صفحه کلید هستند استفاده کرد
در ضمن در یکی از مرحله های بعدی خود کارل باید برقصد که باید از فلش های کیبورد استفاده کنی
اگه منظورت این مرحله نیست یه خورده بیشتر توضیح بده ولی 99 درصد احتمال می دم همین مرحله رو می گی
موفق باشی![]()
البته اگه دسته داري ميتوني از شوك هم استفاده كني.
راستي شما هنوز تو اين مرحله اي!!!
Last edited by franch; 06-10-2008 at 12:41.
اون مرحله واسه اونايي كه گيم پد ندارند جهنم هست چون با او دكمه ها خيلي سخته كار كني بهترين راهش استفاده از دسته هست من يه بار اون مرحله رو با كيبورد رد كردم واسه پسر دايم با كنترين امتياز برنده شدم مصيبت بود خداييش
جدي پس چرا من همچين مشكلي نداشتم با كيبورد هم ميرفتم عجيبه
بله همون مرحلست.....ولي هركاري ميكنم رد نميشه....كسي سيو بعدشو داره؟؟؟
اگه سیوشو می خوای اسم مرحله رو حفظ کن یا یه جا بنویس بعد به این لینک برو و روی اسم همون مرحله کلیک کن تا سیو مرحله ی بعدی دانلود بشه
خدانگهدارکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من تو مرحله ای که میره گواهی نامه هواپیما بگیره گیر کردم
یه مرحله داره فکر کنم اسمش loop the loop باشه همونی که باید با هواپیما یه دور بچرخی بعد از دوتا حلقه رد شی ؟ !!!
من اینجا گیر کردم باید چه طوری ردش کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)