یه نظری به اینم بندازین!ببخشید سوال دارم
بعضیا توی سرور که دارن بازی میکنن شکلکهایی که با حرف T میشه گذاشت رو عوض میکنن و یه شکلک خیلی بزرگتر میذارن میشه
بگین چجوری این کار ممکنه؟
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
یه نظری به اینم بندازین!ببخشید سوال دارم
بعضیا توی سرور که دارن بازی میکنن شکلکهایی که با حرف T میشه گذاشت رو عوض میکنن و یه شکلک خیلی بزرگتر میذارن میشه
بگین چجوری این کار ممکنه؟
برو تو Option خودت میفهمی![]()
یه سوال :
با Condition Zero هم میشه online بازی کزد ؟
نه نمیشه
پچ جدید هم فکر کنم پچ 36 باشه اگه خواستی بگو ادرس شو بزارم برات
سلام من تاحالا انلاین بازی نکردم یه سری از مطالب اینجارو خونم خلاصه این برنامه STEAM دانلود کردم فکر کردم کانتر حالا کانتره؟؟چجوری انلاین بازی کرد؟؟
باید ip توی Favorite server ادد کنم؟؟اینکارو کرد یکیش نوشته gamezone یکیش نوشته eyiran... ولی connect که میزنم بعضی وقتا میگه:is not currently playing on any game server
بعضو وقتا هم میره تو صفحه اصلیش( Store) که بازیارو معرفی میکنه شایدم تبلیغ
اقا ما چیکار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
...گیجه گرفتم
![]()
چه ip نوشتی
این ip گیم نت ماست ببین جه میگه 192.168.0.50 &&217.219.100.110&&192.168.0.51
ipهات پورت نداره چرا مگه Ip نباید اینجوری باشه که وارد کنیم؟:85.9.77.142:27012
چه جوری میشه توی بازی کانتر چیت زد
قبلا یه چیزهایی خوندم اما هرچی امتحان کردم نشد ( sv_cheats 1 بعد reset می کنی و .......... )
ما رو ..... دادن با این چیت زدنشون
بابا یکی به ما بگه چجوری انلاین بازی کنیم خیلیا مثل من هستن که اکبندن این همه ادم که ادعای خدا بودن کانتر دارن خب یکی معرفت بزاره یه پست بده یا اصلا یه تاپیک بده (راهنمای قدم به قدم انلاین بازی کردن کانتر )
یکی تو همین تاپیک گفته بود این کانتر برای انلاین بازی کرنه 380 مگ بود ما 6 ساعت دانلود کردیمش دیدم حالت یه برنامه داره تا بازی ولی حجمش بالا بود باید بازی باشه اسمش (steam)بود
اساتید یه اموزشی بذارید دیگه تا ماهم یه حالی ازین بازی انلاین ببریم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)