شما توی شهرتون td مبین نت پوشش داره؟ آخه من پوشش نداره ، اونوقت مجبور میشه از دکل های همراه اول اینترنت بده که خب مجبورت میکنه خود مودم مبین نت رو هم بخری.
امکانش هست یک سیم کارت fd بدن به نظرتون؟
شما توی شهرتون td مبین نت پوشش داره؟ آخه من پوشش نداره ، اونوقت مجبور میشه از دکل های همراه اول اینترنت بده که خب مجبورت میکنه خود مودم مبین نت رو هم بخری.
امکانش هست یک سیم کارت fd بدن به نظرتون؟
کیفیت اینترنتش اصلا خوب نیست
سرعت دانلود روی ۴۰ قفل شده و آپلود هم روی ۴
که اکثر مواقع نصف این سرعت هم نمیده
با اکثر فیلتر شکن ها هم مشکل داره
وارپ هم کار نمیکنه
در کل اصلا گزینه خوبی نیست.
برای من وارپ رو گوشیم اکی هست اما رو پی سی نه!!!
من الان td ایرانسل دارم. قیمت بستش نسبت به adsl باز خوبه. وارپ هم روش کار میده. بدیش آپلود داغونشه که از adsl کمتره. بیشتر مواقع در حد 100 کیلوبایت. البته 1 مگ هم داشتم. دانلودش هم تا 20 ممکنه برسه.
در هر صورت الان پیشگامان دارم، ایرانسل هم دارم ولی واقعا ایرانسل هم اگر شبکه اش شلوغ باشه یا شرایط جوی بد باشه، کیفیت سرویسش تعریفی نداره.
من خیال میکردم اگر مبین نت بگیرم، چون از همراه اول استفاده میکنه، وارپ هم روش کار میکنه که اینطوری که شما میگید، ظاهر اینطور نیست
من که بعد از یک هفته اعصاب خوردی که سرعت نوسان بسیار زیادی داره و فیلترشکن ها مخصوصا وارپ روش کار نمی کنه، مودم رو با شصت گیگ 2500 گذاشتم برای فروش
میرم سمت tdlte ایرانسل
حداقلش اینه که فیلترشکن روش کار می کنه
من برای شهرستان میخواستم . که تحت پوشش نبود .
به آدرس تهران ثبت کردم و با تقیبل هزینه ارسال از تهران تا شهر دیگه و هزینه پیک حدودا این قیمت در اومد .
چند روز اول به هیچ شبکه ای متصل نمیشد و با پشتیبانی تماس هم میگرفتم میگفتند سیم کارت بدون مودم هیچ پشتیبانی نداره .
تو تنظیمات مودم قسمت رومینگ رو فعال کردم و به شبکه خود مبین نت متصل شد .
جالبه از شانس خوبت برات FD ارسال کردند . برای من فقط TD رو گردن گرفتند . سیم FD فقط با مودم فعال میکنند .
اگر وارپ روی گوشی کار میکنه ولی روی کامپیوتر نه، چک کنید ببینید تیک ipv6 خورده باشه. منم با ایرانسل این مشکلو داشتم که تیک ipv6 نخورده بود.
من هیچ مشکلی باهاش ندارم. اینم تست سرعتش:
هر نوع فیل.تـرشکنی هم باهاش کار میکنه.
چه مودمی دارید؟
بر اساس این دستورالعملی که در خود سایت کلودفلر اومده،نوشته که ipv6 غیرفعال بشه:
Because of how the WARP client instantiates the local DNS Proxy, it is incompatible with 4G/5G cellular adaptors which have IPv6 enabled. To run WARP on these devices, you will need to disable IPv6 on the system.
من ipv6 رو غیر فعال کردم ولی بازم در پی سی وصل نشد
mn6200d
Last edited by وین رونی; 27-11-2023 at 19:09.
مشکل وارپ حل شد
از ربات مخصوصش یه کلید جدید گرفتم و وصل شد!!!!به همین راحتی!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)