موافقم باهاتون
موافقم باهاتون
پس ایرانسل واسه چی روی مودمایی که تا ۱۲۰ مگابیت بیشتر نمیکشه مانور ۳۰۰ مگابیتی میده؟
همین ۱۲۰ مگ رو بده یا اصلا به من ۵۰ مگ رو بده ۳۰۰ مگ پیش کش!
ایرانسل اصلا اینترنت مناسبی نداره سرعت و پینگ خیلی عشقیه پینگ یهو میشه ۵۰ یهو میشه ۶۰۰ سرعتم یهو میبینی ۲ ۵ مگابیته یهو میشه ۴۰
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
سلام
موافقم من الان TD-LTE دارم سرعتم حداقل 30 حداکثر 60 مگ در طول روز هست و پینگ هم از سرور های خارجی مثل 4.2.2.4 150 و 8.8.8.8 حدود 80 هست اما وقتی ادرس وب سایتی رو میزنم حدود 4 ثانیه طول می کشه تا صفحه شروع به لود شدن کنه در حالی که نت ذغالی مخابرات با سرعت 1 مگ صفحه باز کردنش از ایرانسل بهتره ( روی pc امتحان کردم) با وی پی ان هم فرقی نداره پینگ بیشتر میشه![]()
بله دقیقا همینطوره. باز وضع شما خوبه به من چه سیمکارت چه td بیشتر از ۱۰ مگ نمیده.
اره ولی مودمای دیگم که تو دنیا تولید میشه دیگه همه هم 3.5 گیگاهرتز پشتیبانی میکنه و همfdd معمولی
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
الان چرا به من میگین؟؟ مگه من گفتم خووبه؟ میگم حیفِ پوله که واسه مودم بدیم همین TDLTE بسه وقتی سرعتش با اون جدیدا فرقی نداره و قابل حمل هم نیست
دوست عزیز عرایض بنده در تایید حرفهای شما بود.
لطفا اولین نفری که خرید عکس از مودم جدید ایرانسل به همراه تست سرعت با سرور داخلی و خارجی بگذاره
همچنان در رویای سرعت و پینگ خوب هستیممممم....
من که منطقمون نه مخابرات نه شرکت های خصوصی ADSL نمیدن به اجبار دارم از نت موبایل و TD-LTE استفاده میکنم
پینگش چطوره ؟ بهتر از 4G ایرانسله ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)