تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 444 از 1320 اولاول ... 344394434440441442443444445446447448454494544944 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,431 به 4,440 از 13198

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

در حال حاظر از باند 2600 استفاده میکنه و در حال مذاکره است تا در آینده روی باند 1800 سرویس دهی کنه

Sent from my D6503 using Tapatalk
    ممنون ۲۶۰۰ از کدام کانال؟
    اگر کانال رایتل و ایرانسل را هم میدونید بفرمایید ممنون میشم

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها SAeedBaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    خاک جنوب

پيش فرض

تری جی همراه اول سرور داخل

ممنون ۲۶۰۰ از کدام کانال؟
    اگر کانال رایتل و ایرانسل را هم میدونید بفرمایید ممنون میشم
    همراه اول 2600 - 7
    ایرانسل با رایتل 1800 - 3

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ممنون. با اين تفاسير ديگه واقعا نميدونم مشكل از كجاست . شما وقتي سيم كارت رو خريديد كد يا شماره خاصي واسه فعال شدن lte وارد نكرديد ? و اينكه شما بسته الفا پلاس هم خريديد يا بدون بسته هم به lte وصل ميشيد ؟( من كه بسته هم خريدم ولي واسم فرق نداشت)
    سلام ایا با گوشی دیگه ای در همان نقطه امحتان کردی ببینی دقیقا همان سیمکارتی که روی ایفون ۶ انداختی به نسل ۴ متصل میشه یا نه؟ اگر امتحان کردی چند خط انتن میداد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ممنون. با اين تفاسير ديگه واقعا نميدونم مشكل از كجاست . شما وقتي سيم كارت رو خريديد كد يا شماره خاصي واسه فعال شدن lte وارد نكرديد ? و اينكه شما بسته الفا پلاس هم خريديد يا بدون بسته هم به lte وصل ميشيد ؟( من كه بسته هم خريدم ولي واسم فرق نداشت)
    نه نیازی به فعال شدن نداره ... بسته آلفا پلاس خریدم ...مشکل از گوشی یا سیم کارت شما نیست ... تو تهران فقط تو پنج شش نقطه از شهر من تونستم به LTE وصل بشم ... باید ازشون بپرسید ببینید که اصلا شهر شما رو به LTE مجهز کردن یا نه .

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام
    دوستان شبکه 3g همراه اول تو منطقه ما سیگنال بسیار پایینی داره
    از توی سایت خود همراه اول که نگاه کردم این منطقه که من هستم رو زده پوشش داخلی 3g داره ولی در عمل الان نداره ! ( به شدت هم نوسان داره یعنی میبینی یه لحظه سیگنال رفته روی 16 چند ثانیه بعد بدون اینکه حتی گوشی رو تکون بدم شده 5 ! )
    من قبلا ایرانسل داشتم اونم همین مشکل رو داشت ولی تو سایت خودشون مطرح کردم باور کنید در طول یک روز سیگنال 3g از 4-5 asu رسید به 18-19 ( نمیدونم واقعا تو اون 1 روز چه تغییری تو دکل ایجاد کردن که به این سرعت درست شد ! )
    حالا میخواستم یه شکایت تو 195 ازشون بکنم
    فقط به نظر شما متن رو چی بنویسم که اینا بفهمن دکلشون مشکل داره ؟ ( شاید یه مشکل مسخره هم باشه و نیازی به تجهیزات خاصی نباشه ! )
    ممنون
    Last edited by MOHAMMAD2010; 20-05-2016 at 13:12.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان شبکه 3g همراه اول تو منطقه ما سیگنال بسیار پایینی داره
    از توی سایت خود همراه اول که نگاه کردم این منطقه که من هستم رو زده پوشش داخلی 3g داره ولی در عمل الان نداره ! ( به شدت هم نوسان داره یعنی میبینی یه لحظه سیگنال رفته روی 16 چند ثانیه بعد بدون اینکه حتی گوشی رو تکون بدم شده 5 ! )
    من قبلا ایرانسل داشتم اونم همین مشکل رو داشت ولی تو سایت خودشون مطرح کردم باور کنید در طول یک روز سیگنال 3g از 4-5 asu رسید به 18-19 ( نمیدونم واقعا تو اون 1 روز چه تغییری تو دکل ایجاد کردن که به این سرعت درست شد ! )
    حالا میخواستم یه شکایت تو 195 ازشون بکنم
    فقط به نظر شما متن رو چی بنویسم که اینا بفهمن دکلشون مشکل داره ؟ ( شاید یه مشکل مسخره هم باشه و نیازی به تجهیزات خاصی نباشه ! )
    ممنون
    اکثر اوقات جهت سکتور ها این مشکل رو به وجود میاره قبلا با ایرانسل همچین مشکلی داشتم با اینکه نزدیک انتن بودم اما انتن دهی به شدت پایین بود تا اینکه تماس گرفتم با ایرانسل و اومدن طی یک روز انتن دهی رو درست کردن، شما اگر تماس بگیری با همراه اول بهتره و زود تر شاید مشکلتون درست بشه بهشون بگو مشکل انتن دهی داری، البته باید ببینی به انتن نزدیک هستی یا فاصلش دوره

7. این کاربر از saeeddeeas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اکثر اوقات جهت سکتور ها این مشکل رو به وجود میاره قبلا با ایرانسل همچین مشکلی داشتم با اینکه نزدیک انتن بودم اما انتن دهی به شدت پایین بود تا اینکه تماس گرفتم با ایرانسل و اومدن طی یک روز انتن دهی رو درست کردن، شما اگر تماس بگیری با همراه اول بهتره و زود تر شاید مشکلتون درست بشه بهشون بگو مشکل انتن دهی داری، البته باید ببینی به انتن نزدیک هستی یا فاصلش دوره
    به انتن نزدیک هستم ولی باز اینجوریه !
    والا همراه اول خودش زیاد جواب درستی نمیده گفتم با شکایت بهتره
    دقیقا چی بهشون بگم که متوجه بشن ؟

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به انتن نزدیک هستم ولی باز اینجوریه !
    والا همراه اول خودش زیاد جواب درستی نمیده گفتم با شکایت بهتره
    دقیقا چی بهشون بگم که متوجه بشن ؟
    بگید نزدیک دکل هستین اما آنتن دهی خیلی ضعیفه، چیز خاصی نمیشه گفت، کارشناسای ایرانسل بهتر عمل میکنن یکی دو بار با همراه اول تماس گرفتم زیاد جالب نبود. شما تماس بگیر اگر جواب درست ندادن بعد توی 195 شکایت کن

Sent from my D6503 using Tapatalk

10. این کاربر از saeeddeeas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه adreno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

با سلام
    سرعت دریافت تو بسته نامحدود شبانه چقدره دوستان و چقدر حداکثر میشه دانلود کرد
    و قدرت دریافت سیگنال با مودم 3372 ایرانسل آنلاک شده بهتره یا با موبایل ؟

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام
    سرعت دریافت تو بسته نامحدود شبانه چقدره دوستان و چقدر حداکثر میشه دانلود کرد
    و قدرت دریافت سیگنال با مودم 3372 ایرانسل آنلاک شده بهتره یا با موبایل ؟
    اگر خیلی حساسی میتونی انتن 40 دسیبل با رابط ts9 بخری اونوقت سرعت اگر یک مگ باشه با نصب انتن میشه 6 مگ حدودا

13. 2 کاربر از naser.051 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •