ممنون ۲۶۰۰ از کدام کانال؟
اگر کانال رایتل و ایرانسل را هم میدونید بفرمایید ممنون میشم
ممنون ۲۶۰۰ از کدام کانال؟
اگر کانال رایتل و ایرانسل را هم میدونید بفرمایید ممنون میشم
تری جی همراه اول سرور داخل
همراه اول 2600 - 7
ایرانسل با رایتل 1800 - 3
سلام ایا با گوشی دیگه ای در همان نقطه امحتان کردی ببینی دقیقا همان سیمکارتی که روی ایفون ۶ انداختی به نسل ۴ متصل میشه یا نه؟ اگر امتحان کردی چند خط انتن میداد؟
نه نیازی به فعال شدن نداره ... بسته آلفا پلاس خریدم ...مشکل از گوشی یا سیم کارت شما نیست ... تو تهران فقط تو پنج شش نقطه از شهر من تونستم به LTE وصل بشم ... باید ازشون بپرسید ببینید که اصلا شهر شما رو به LTE مجهز کردن یا نه .
سلام
دوستان شبکه 3g همراه اول تو منطقه ما سیگنال بسیار پایینی داره
از توی سایت خود همراه اول که نگاه کردم این منطقه که من هستم رو زده پوشش داخلی 3g داره ولی در عمل الان نداره ! ( به شدت هم نوسان داره یعنی میبینی یه لحظه سیگنال رفته روی 16 چند ثانیه بعد بدون اینکه حتی گوشی رو تکون بدم شده 5 ! )
من قبلا ایرانسل داشتم اونم همین مشکل رو داشت ولی تو سایت خودشون مطرح کردم باور کنید در طول یک روز سیگنال 3g از 4-5 asu رسید به 18-19 ( نمیدونم واقعا تو اون 1 روز چه تغییری تو دکل ایجاد کردن که به این سرعت درست شد ! )
حالا میخواستم یه شکایت تو 195 ازشون بکنم
فقط به نظر شما متن رو چی بنویسم که اینا بفهمن دکلشون مشکل داره ؟ ( شاید یه مشکل مسخره هم باشه و نیازی به تجهیزات خاصی نباشه ! )
ممنون
Last edited by MOHAMMAD2010; 20-05-2016 at 13:12.
اکثر اوقات جهت سکتور ها این مشکل رو به وجود میاره قبلا با ایرانسل همچین مشکلی داشتم با اینکه نزدیک انتن بودم اما انتن دهی به شدت پایین بود تا اینکه تماس گرفتم با ایرانسل و اومدن طی یک روز انتن دهی رو درست کردن، شما اگر تماس بگیری با همراه اول بهتره و زود تر شاید مشکلتون درست بشه بهشون بگو مشکل انتن دهی داری، البته باید ببینی به انتن نزدیک هستی یا فاصلش دوره
به انتن نزدیک هستم ولی باز اینجوریه !
والا همراه اول خودش زیاد جواب درستی نمیده گفتم با شکایت بهتره
دقیقا چی بهشون بگم که متوجه بشن ؟
بگید نزدیک دکل هستین اما آنتن دهی خیلی ضعیفه، چیز خاصی نمیشه گفت، کارشناسای ایرانسل بهتر عمل میکنن یکی دو بار با همراه اول تماس گرفتم زیاد جالب نبود. شما تماس بگیر اگر جواب درست ندادن بعد توی 195 شکایت کن
Sent from my D6503 using Tapatalk
با سلام
سرعت دریافت تو بسته نامحدود شبانه چقدره دوستان و چقدر حداکثر میشه دانلود کرد
و قدرت دریافت سیگنال با مودم 3372 ایرانسل آنلاک شده بهتره یا با موبایل ؟
اگر خیلی حساسی میتونی انتن 40 دسیبل با رابط ts9 بخری اونوقت سرعت اگر یک مگ باشه با نصب انتن میشه 6 مگ حدودا
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)