مگه نصب تمتو گوشی های جدید مثل zylo یا spiro فرق کرده؟ من که نتونستم یه تم تو spiro نصب کنم zylo هم گرفتم از هر 5 تم یکی رو نصب میکنه!به نظرتون مشکل چیه؟حتی تمهای مخصوص این دو گ.وشی رو هم امتحان کردن ولی نشد!!!
مگه نصب تمتو گوشی های جدید مثل zylo یا spiro فرق کرده؟ من که نتونستم یه تم تو spiro نصب کنم zylo هم گرفتم از هر 5 تم یکی رو نصب میکنه!به نظرتون مشکل چیه؟حتی تمهای مخصوص این دو گ.وشی رو هم امتحان کردن ولی نشد!!!
سلاااااااااام.
توروخدا جوابمو بدين
من ويواز دارم.
موقعي كه گوشيم رو meeting هستش ميخوام وقتي اس ام اس مياد يك ويبره بزنه تا بفهمم اس اومده...
اما نميزنه.
ويبرشم موقع زنگ روشنه ...
اما موقع اس ام اس يه بيپ ميگه..بوق كوچيك...
ميخوام يه ويبره طولاني بزنه...
كمكم كنين
سلام.گوشی من ARC X12 و دو میکروفون داره ولی voice recorder نداره.لطفا منو برای دانلود کردن برنامش راهنمایی کنید.
گوشی فوق العاده آشغالیه...
لطفی هرکی میکس واکمن داره بگه، من چند تا سوال دارم...
عجب گوشی ایه این...
سلام، گوشیم xperia arc هستش، وقتی میزنم به کامپیوتر شارژ
میشه، میشه بگین چیکارکنم تا شارژ نشه؟؟؟؟؟؟؟
سلام بر همگی دوستان
عزیزان بنده یه G900 دارم که یه مشکل اساسی باهاش دارم و هر کاری میکنم نمیتونم از تو تنظیمات راهی برای درست کردنش پیدا کنم.
ببینید بر فرض شما یک پیامک برای من ارسال میکنید و من همون پیامک رو میخواهم برای دوست دیگری از طریق فوروارد ارسال کنم.
اما متاسفانه زمانیکه فوروارد میکنم و برای دوست دیگری ارسال میکنم مشخصات شخص اصلی که این پیامک رو برای من فرستاده هم همراه با پیامک ارسال میشه.
این مشکل راه حلش چیه؟
اگر کسی از دوستان تجربه ای داره ممنون میشم کمک کنه.
با سپاس.
در ضمن امیدوارم منظورم رو به طور واضح بیان کرده باشم.
سلام دوستان لطفا كمك كنيد گوشي ويواز دارم تاجش ي مشكل پيدا كرده به اين صورت كه حروفي كه در كناره صفحه هست نميتونم لمسش كنم انگشت يا نوك قلم رو ميذارم رو اون حرف مثلا E حرف D تايپ ميكنه اين مشكلو با حروف گوشه هاي بالاي صفحه دارم. ممنون ميشم اگه كمك بكنيد.
سلام خدمت دوستان
یه گوشی سونی اریکسون 595 دارم که لیست مخاطب هاش(فقط مخاطبین نه عکس نه ویدیو فقط لیست ) پریده می خوام برش گردونم راهی هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)