مشكل اينه كل خونه پريز تلفن كنار پريز برقه حالا جايي ك من مودم گذاشتم بقل پريزيه ك ٦ راهي براي تلويزينو و سيستم صوتي بهش وصله
اگ خط مثلا بشه ٦ مگ چطور؟
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
مشكل اينه كل خونه پريز تلفن كنار پريز برقه حالا جايي ك من مودم گذاشتم بقل پريزيه ك ٦ راهي براي تلويزينو و سيستم صوتي بهش وصله
اگ خط مثلا بشه ٦ مگ چطور؟
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
مشکل نداره 6 مگ بذارید
ولی ظاهرا دوستان میگن پارس آنلاین رو 6مگ نداره
روی 5 و 9 و 12 داره فکر کنم
دوستان:
منزل ما دو خط تلفن داره.یک خط رو کلا اختصاص دادم به adsl و اون یکی استفاده روزانه.شاتل میگه خط شما بیشتر از 3 مگ نمی کشه و درست میگه.چقدر احتمال داره این یکی خطم بیشتر از 3 مگ بکشه؟ راهی برای امتحان هست؟ اگر هست شاتل قبول می کنه adsl رو رو این خط بندازه؟
Follow Your Instinct!
برید تو مودم ببینید attenutaion down براتون چند زده؟
یا یه عکس بندازید از استاتوس مودم
مرسی دوست عزیز:
روی عدد 24.5 هستش!
Follow Your Instinct!
ایکاش یه عکس می انداخید که کل اطلاعات معلوم بود
خب snr down چقدره؟
روی عدد 9.5 فیکس شده.با گوشی پییام میدم!
Follow Your Instinct!
خب درست میگن
نویز دارید و گرنه خطتون تا 16 مگ هم جا داره
نویزو برطرف کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ببخشید یه پست تاریخ گذاشته رو دوباره زنده کردم ولی برام سواله که اولا این bin مخفف چیه؟
ثانیا تو ویکی پدیا درباره snr نوشته بود که به توان ورودی و خروجی وابسته است توان هم به مقاومت بستگی داره
ولی برای من سواله که snr که روی مودم نشون میده فقط مربوط میشه به کابلی که از جعبه تو کوچه تا مودم کشیده شده ربط داره یا نه به کابلی که از تجهیزات dslam مخابرات هم میاد ربط داره؟
چون تو اینترنت و حتی سایتای خارجی گفته بود که این snr مودم فقط به کابلی که از جعبه تا مودم میاد ربط داره؟
ولی من هم یه حس میکنم که کسی که میرایی 50 یا 60 داره هیچ وقت snr 30 نمی تونه داشته باشه
نظر شما چیه؟
تا جایی که من اطلاع دارم bin مخفف نیست. خودش به معنای سطل، صندوقچه یا ظرفه. مثل Recycle bin که میشه سطل زباله. تو ADSL، کل بازه فرکانسی اختصاص پیدا کرده به آپاستریم و داناستریم به باندهای فرکانسی با اندازه مشخص و محدودتری تقسیم میشه که به هر کدوم از این باندها یه bin یا carrier یا bucket گفته میشه و هر کدوم حجم مشخصی از دیتا رو میتونن از خودشون عبور بدن.
SNR در واقع نشون دهنده قدرت یا توان سیگنالهای دیتا نسبت به قدرت یا توان سیگنالهای نویزه در محل اندازهگیریه. برای سیگنالهای دریافتی یا SNR داناستریم مودم این مقدار رو برای هر کدوم از binها جداگانه حساب میکنه و معمولن میانگین این مقادیر رو نشون میده. با توجه به این که منبع اولیه قدرت یا توان سیگنالهای دیتا همون دستگاه DSLAM داخل مرکز مخابراتیه، پس هر یک از اجزای موجود در طول کل مسیر از DSLAM تا خود مودم میتونه مقدار قدرت یا توان سیگنالهای دریافتی در مودم رو کم کنه که به طور مستقیم تو خود عدد میرایی یا Attenuation داناستریم نشون داده میشه اما چون تو صورت کسر SNR هم میآد اونجا هم به صورت غیرمستقیم داره خودش رو نشون میده. از طرف دیگه نویزها هم در طول مسیر از DSLAM تا مودم میتونن ایجاد بشن. بنابراین مخرج کسر هم باز بستگی به کل مسیر داره. پس به طور کلی، SNR به کل مسیر بستگی داره نه به یه بخشی از اون.
در مورد SNR آپاستریم هم همینه فقط فرقش اینه که اون رو DSLAM محاسبه میکنه و به مودم اعلام میکنه و مودم صرفن عدد محاسبه شده توسط DSLAM رو نشون میده.
این که میگید تو بعضی سایتها نوشته شده SNR فقط به کابلی که از جعبه تا کوچه کشیده شده ربط داره، من به شخصه خودم چنین چیزی رو ندیدم و منطقی هم نمیدونم. تنها توجیهی که میشه برای این حرف آورد اینه که چون قدرت امواج نویز هم تحت تأثیر همون میرایی در طول مسیر قرار میگیره و برای SNR داناستریم، تا محل دریافت امواج (یعنی مودم) حتمن افت میکنه، برای همین نویزهایی که در نزدیکی مودم ایجاد میشن احتمالن اثر بیشتری روی SNR میذارن تا نویزهایی که مثلن 1 کیلومتر دورتر ایجاد شدن. اما این دلیل نمیشه که بگیم SNR فقط به کابل داخل منزل بستگی داره. اولن، ممکنه یه منبع نویز بسیار قوی مثل (ایستگاه برق فشار قوی) در جایی بین مسیر چنان نویز پرقدرتی ایجاد کنه که قدرتش تا محل محاسبه (یعنی مودم) با وجود افت، اما اثر بیشتری از امواج نویز کم قدرت داخل ساختمان باشه. در ثانی، مودم از کجا متوجه میشه که نویز مربوط به کابل داخل خونهاست؟ مگه در جعبه داخل کوچه غیر از اتصالات الکتریکی، چیزی وجود داره که به مودم بگه اینجا دیگه کابل خونه تموم شد و بقیهاش به تو ربطی نداره؟تو کل مسیر فقط این مودم و همون DSLAM هستن که میتونن اطلاعات جمعآوری کنن و با هم این اطلاعات رو رد و بدل کنن.
در مورد این که آیا خطی با میرایی 50 یا 60 میتونه SNR حدود 30 رو تجربه کنه یا نه، من به شخصه تجربه مستقیمی نداشتم، ولی از نظر تئوری مانعی هم نمیبینم. یکی از عوامل اصلی بالا و پایین شدن SNR اینه که پهنای باندی که ISP برای کاربر اختصاص میده چقدره؟ یعنی در واقع بازه فرکانسی مجازش چقدره؟ ممکنه خط با میرایی 50 یا حتی 60 اگه روی پروفایل 1مگابیت یا مثلن 512کیلوبیت بسته شده باشه اتفاقن SNR خوبی هم بده. چون سیگنالهای با فرکانسهای پایینتر کمتر دچار افت میشن و ممکنه در محل محاسبه (مودم) در قیاس با قدرت نویزها، مشکلی نداشته باشن. ولی در کلیت حرف شما درسته و به ویژه اگه ISP پهنای باند رو نبنده و باز بذاره برای فاصلههای زیاد و میراییهای بالای 40، SNR معمولن زیر 10 خواهد بود.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)