تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 444 از 754 اولاول ... 344394434440441442443444445446447448454494544 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,431 به 4,440 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

خب اگر دانلود ندارید همین خوبه دیگه پینگ برای شما در اولویت

شما مودمتون زده خودش گفته تا 9 مگ بیشتر نمیکشه

اگر هم بخاین ببینید عوض کردن سیم تاثیر داره یا نه باید با 1 متر سیم برید از دم جعبه تست کنید تا ببینید snr چقدر تغییر میکنه

عواملی که تو نویز تاثیر میذاره رو هم اینجا میذارم

بخونید

بعضیاشو هم گفتم کابل تلفنتون از کنار کابل برق و کنتور برق رد نشه

تلفن بی سیم کنار مودم نباشه

دوشاخه و پریزش مشکل نداشته باشه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مشكل اينه كل خونه پريز تلفن كنار پريز برقه حالا جايي ك من مودم گذاشتم بقل پريزيه ك ٦ راهي براي تلويزينو و سيستم صوتي بهش وصله
    اگ خط مثلا بشه ٦ مگ چطور؟

Sent from my iPhone 6s using Tapatalk

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

مشكل اينه كل خونه پريز تلفن كنار پريز برقه حالا جايي ك من مودم گذاشتم بقل پريزيه ك ٦ راهي براي تلويزينو و سيستم صوتي بهش وصله
    اگ خط مثلا بشه ٦ مگ چطور؟

Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
    مشکل نداره 6 مگ بذارید

ولی ظاهرا دوستان میگن پارس آنلاین رو 6مگ نداره

روی 5 و 9 و 12 داره فکر کنم

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان:
    منزل ما دو خط تلفن داره.یک خط رو کلا اختصاص دادم به adsl و اون یکی استفاده روزانه.شاتل میگه خط شما بیشتر از 3 مگ نمی کشه و درست میگه.چقدر احتمال داره این یکی خطم بیشتر از 3 مگ بکشه؟ راهی برای امتحان هست؟ اگر هست شاتل قبول می کنه adsl رو رو این خط بندازه؟

Follow Your Instinct!

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

دوستان:
    منزل ما دو خط تلفن داره.یک خط رو کلا اختصاص دادم به adsl و اون یکی استفاده روزانه.شاتل میگه خط شما بیشتر از 3 مگ نمی کشه و درست میگه.چقدر احتمال داره این یکی خطم بیشتر از 3 مگ بکشه؟ راهی برای امتحان هست؟ اگر هست شاتل قبول می کنه adsl رو رو این خط بندازه؟

Follow Your Instinct!
    برید تو مودم ببینید attenutaion down براتون چند زده؟

یا یه عکس بندازید از استاتوس مودم

5. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

برید تو مودم ببینید attenutaion down براتون چند زده؟

یا یه عکس بندازید از استاتوس مودم
    مرسی دوست عزیز:
    روی عدد 24.5 هستش!

Follow Your Instinct!

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

مرسی دوست عزیز:
    روی عدد 24.5 هستش!

Follow Your Instinct!
    ایکاش یه عکس می انداخید که کل اطلاعات معلوم بود

خب snr down چقدره؟

8. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ایکاش یه عکس می انداخید که کل اطلاعات معلوم بود

خب snr down چقدره؟
    روی عدد 9.5 فیکس شده.با گوشی پییام میدم!

Follow Your Instinct!

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

روی عدد 9.5 فیکس شده.با گوشی پییام میدم!

Follow Your Instinct!
    خب درست میگن

نویز دارید و گرنه خطتون تا 16 مگ هم جا داره

نویزو برطرف کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

از شما چه پنهان، من نه رشته‌ام مخابراته و نه حتی الکترونیک. به همین خاطر اگه نظری هم می‌دم قطعی نیست و بر اساس مطالعات شخصی خودمه.

به هر حال، بر اساس مقاله‌هایی که در مورد نظریه خط مخابراتی یا خط انتقال خوندم، و به طور کلی بر اساس دانش محدودی که از مباحث الکترونیک دارم، می‌دونم که حتی تو یه خط انتقال داده ساده مثل همین کابل مسی تلفن امپدانس از هر سه نوعش موجوده. اما نکته‌ای که شاید اهمیت داشته باشه برای شما اینه که وقتی امپدانس اهمی (R) خط انتقال رو صفر فرض کنیم به حالتی می‌رسیم که بهش خط بدون افت گفته می‌شه. در این شرایط ایده‌آل که مثل حالت خلائه، امواج یا سیگنال‌های سینوسی با فرکانس‌های مختلف با سرعت یکسان از داخل خط عبور می‌کنن و در عمل افتی در قدرتشون اتفاق نمی‌افته. اما این حالت به نوعی غیرواقعی و مجازیه. یعنی در حالت عملی که مط‌مئن هستیم خط‌های انتقال کابل مسی حتمن امپدانس اهمی غیرصفر دارن، اون وقت سرعت سیگنال‌های با فرکانس‌های مختلف با هم تفاوت داره و همین سیگنال‌ها در طول مسیر انرژی خودشون رو از دست می‌دن. نکته جالب اینه که سیگنال‌های با فرکانس بالاتر زودتر انرژی خودشون رو از دست می‌دن. ولی بر اساس تئوری‌های موجود در این حالت هر سه امپدانس اهمی (R)، خازنی (C) و سلفی (L) در رابطه ضریب میرایی وجود دارند و از طرف دیگه در همین رابطه عامل فرکانس هم به شکل بسامد زاویه‌ای وارد می‌شه. این عوامل با هم‌دیگه ضریب میرایی سیگنال‌ها با فرکانس مشخص در طول واحد مسیر رو تعیین می‌کنن. اگه دوست داشتی می‌تونی به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنی.

در مورد ارتباط SNR و میرایی هم اگر چه مستقیم ارتباطی به هم ندارن اما بی‌ربط هم نیستن. ضمنن هر دوی این پارامترها تحت تأثیر عوامل کل مسیر انتقال قرار می‌گیرن و محدود به یه بخشی از اون نمی‌شن.

میرایی در مورد مقدار پیش‌روی سیگنال در طول مسیر انتقال و میزان افت انرژی (تو DSL همون ولتاژ) سیگنال‌های مختلف به نسبت انرژی اولیه اوناست. طبیعتن هر چی میزان میرایی بیشتر باشه انرژی سیگنال‌ها در طول مسیر مشخصی بیشتر افت می‌کنه. حالا هر چی فرکانس سیگنال بیشتر بشه مقدار افتش هم بیشتر می‌شه. از اونجا که مسیر انتقال سیگنال‌های دیتا در ADSL در واقع کل کابل‌ها و تجهیزات بین DSLAM داخل مرکز مخابراتی تا مودم کاربر در محل استفاده است، شامل کابل‌کشی بیرون از ساختمان و اتصالات استفاده شده در اون و کابل‌کشی داخل ساختمان و اتصالات استفاده شده در اون هم می‌شه. حالا پوسیدگی کابل‌ها یا اتصال شل کابل‌ها تو کافوها یا حتی جعبه‌های تقسیم کوچه‌ها می‌تونه روی افزایش میرایی اثر داشته باشه و حتی در اثر بارندگی و شرایط جوی نامساعد این اثر تشدید بشه. یا وجود یه سوکت یا کابل پوسیده داخل ساختمان هم اثر مشابه رو داشته باشه. البته چون طول مسیری که داخل ساختمان طی می‌شه و تجهیزات استفاده شده در این مسیر خیلی کوتاه‌تر از طول مسیریه که بیرون از ساختمان قرار داره، میرایی بیشتر به کابل‌کشی بیرون ساختمان مرتبط باشه.

اما SNR مشخص می‌کنه که سیگنال‌های دیتایی که به مودم رسیدن آیا از نویزی که در طول مسیر روی اونا افتاده قابل تفکیک هستن یا نه. این نسبت که در واقع نسبت انرژی سیگنال دیتا به انرژی نویزه هر چی بالاتر باشه مودم راحت‌تر می‌تونه سیگنال دیتا رو از سیگنال نویز تفکیک و اطلاعات رو استخراج کنه. حالا این وسط اگه ولتاژ یه باند فرکانسی (bin) انتقال دیتا تو تکنولوژی ADSL بعد از طی مسیر انتقال از DSLAM تا مودم به دلیل همون میرایی به اندازه‌ای افت کنه که در کنار نویزهای موجود در محیط دیگه عملن قابل تفکیک نباشه، مودم اون باند فرکانسی (bin) رو غیرقابل استفاده تشخیص می‌ده و به DSLAM اعلام می‌کنه که دیگه اطلاعات رو از داخل این باند فرکانسی ارسال نکنه. SNR نهایی هر باند فرکانسی و میانگینی که مودم نشون می‌ده هم به کل نویزهای مسیر از DSLAM تا مودم ربط داره. یه وقتایی یه پست فشار قوی نزدیک کابل‌های تلفن تو مسیر می‌تونه عامل نویز روی یه بخشی از فرکانس‌ها باشه، یه وقت استفاده از دستگاه مایکرویو یا عبور کابل تلفن از کنار کابل برق داخل ساختمان می‌تونه عامل ایجاد نویز و پایین اومدن SNR بشه.

سلام

ببخشید یه پست تاریخ گذاشته رو دوباره زنده کردم ولی برام سواله که اولا این bin مخفف چیه؟

ثانیا تو ویکی پدیا درباره snr نوشته بود که به توان ورودی و خروجی وابسته است توان هم به مقاومت بستگی داره

ولی برای من سواله که snr که روی مودم نشون میده فقط مربوط میشه به کابلی که از جعبه تو کوچه تا مودم کشیده شده ربط داره یا نه به کابلی که از تجهیزات dslam مخابرات هم میاد ربط داره؟
    چون تو اینترنت و حتی سایتای خارجی گفته بود که این snr مودم فقط به کابلی که از جعبه تا مودم میاد ربط داره؟

ولی من هم یه حس میکنم که کسی که میرایی 50 یا 60 داره هیچ وقت snr 30 نمی تونه داشته باشه
    نظر شما چیه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

10

سلام

ببخشید یه پست تاریخ گذاشته رو دوباره زنده کردم ولی برام سواله که اولا این bin مخفف چیه؟

ثانیا تو ویکی پدیا درباره snr نوشته بود که به توان ورودی و خروجی وابسته است توان هم به مقاومت بستگی داره

ولی برای من سواله که snr که روی مودم نشون میده فقط مربوط میشه به کابلی که از جعبه تو کوچه تا مودم کشیده شده ربط داره یا نه به کابلی که از تجهیزات dslam مخابرات هم میاد ربط داره؟
    چون تو اینترنت و حتی سایتای خارجی گفته بود که این snr مودم فقط به کابلی که از جعبه تا مودم میاد ربط داره؟

ولی من هم یه حس میکنم که کسی که میرایی 50 یا 60 داره هیچ وقت snr 30 نمی تونه داشته باشه
    نظر شما چیه؟
    تا جایی که من اطلاع دارم bin مخفف نیست. خودش به معنای سطل، صندوقچه یا ظرفه. مثل Recycle bin که می‌شه سطل زباله. تو ADSL، کل بازه فرکانسی اختصاص پیدا کرده به آپ‌استریم و دان‌استریم به باندهای فرکانسی با اندازه مشخص و محدودتری تقسیم می‌شه که به هر کدوم از این باندها یه bin یا carrier یا bucket گفته می‌شه و هر کدوم حجم مشخصی از دیتا رو می‌تونن از خودشون عبور بدن.

SNR در واقع نشون دهنده قدرت یا توان سیگنال‌های دیتا نسبت به قدرت یا توان سیگنال‌های نویزه در محل اندازه‌گیریه. برای سیگنال‌های دریافتی یا SNR دان‌استریم مودم این مقدار رو برای هر کدوم از binها جداگانه حساب می‌کنه و معمولن میانگین این مقادیر رو نشون می‌ده. با توجه به این که منبع اولیه قدرت یا توان سیگنال‌های دیتا همون دستگاه DSLAM داخل مرکز مخابراتیه، پس هر یک از اجزای موجود در طول کل مسیر از DSLAM تا خود مودم می‌تونه مقدار قدرت یا توان سیگنال‌های دریافتی در مودم رو کم کنه که به طور مستقیم تو خود عدد میرایی یا Attenuation دان‌استریم نشون داده می‌شه اما چون تو صورت کسر SNR هم می‌آد اونجا هم به صورت غیرمستقیم داره خودش رو نشون می‌ده. از طرف دیگه نویزها هم در طول مسیر از DSLAM تا مودم می‌تونن ایجاد بشن. بنابراین مخرج کسر هم باز بستگی به کل مسیر داره. پس به طور کلی، SNR به کل مسیر بستگی داره نه به یه بخشی از اون.

در مورد SNR آپ‌استریم هم همینه فقط فرقش اینه که اون رو DSLAM محاسبه می‌کنه و به مودم اعلام می‌کنه و مودم صرفن عدد محاسبه شده توسط DSLAM رو نشون می‌ده.

این که می‌گید تو بعضی سایت‌ها نوشته شده SNR فقط به کابلی که از جعبه تا کوچه کشیده شده ربط داره، من به شخصه خودم چنین چیزی رو ندیدم و منطقی هم نمی‌دونم. تنها توجیهی که می‌شه برای این حرف آورد اینه که چون قدرت امواج نویز هم تحت تأثیر همون میرایی در طول مسیر قرار می‌گیره و برای SNR دان‌استریم، تا محل دریافت امواج (یعنی مودم) حتمن افت می‌کنه، برای همین نویزهایی که در نزدیکی مودم ایجاد می‌شن احتمالن اثر بیشتری روی SNR می‌ذارن تا نویزهایی که مثلن 1 کیلومتر دورتر ایجاد شدن. اما این دلیل نمی‌شه که بگیم SNR فقط به کابل داخل منزل بستگی داره. اولن، ممکنه یه منبع نویز بسیار قوی مثل (ایستگاه برق فشار قوی) در جایی بین مسیر چنان نویز پرقدرتی ایجاد کنه که قدرتش تا محل محاسبه (یعنی مودم) با وجود افت، اما اثر بیشتری از امواج نویز کم قدرت داخل ساختمان باشه. در ثانی، مودم از کجا متوجه می‌شه که نویز مربوط به کابل داخل خونه‌است؟ مگه در جعبه داخل کوچه غیر از اتصالات الکتریکی، چیزی وجود داره که به مودم بگه اینجا دیگه کابل خونه تموم شد و بقیه‌اش به تو ربطی نداره؟ تو کل مسیر فقط این مودم و همون DSLAM هستن که می‌تونن اطلاعات جمع‌آوری کنن و با هم این اطلاعات رو رد و بدل کنن.

در مورد این که آیا خطی با میرایی 50 یا 60 می‌تونه SNR حدود 30 رو تجربه کنه یا نه، من به شخصه تجربه مستقیمی نداشتم، ولی از نظر تئوری مانعی هم نمی‌بینم. یکی از عوامل اصلی بالا و پایین شدن SNR اینه که پهنای باندی که ISP برای کاربر اختصاص می‌ده چقدره؟ یعنی در واقع بازه فرکانسی مجازش چقدره؟ ممکنه خط با میرایی 50 یا حتی 60 اگه روی پروفایل 1مگابیت یا مثلن 512کیلوبیت بسته شده باشه اتفاقن SNR خوبی هم بده. چون سیگنال‌های با فرکانس‌های پایین‌تر کمتر دچار افت می‌شن و ممکنه در محل محاسبه (مودم) در قیاس با قدرت نویزها، مشکلی نداشته باشن. ولی در کلیت حرف شما درسته و به ویژه اگه ISP پهنای باند رو نبنده و باز بذاره برای فاصله‌های زیاد و میرایی‌های بالای 40، SNR معمولن زیر 10 خواهد بود.

14. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •