تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 444 از 720 اولاول ... 344394434440441442443444445446447448454494544 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,431 به 4,440 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

یکی از دلایلی که دیگه نمیخوام صبر کنم واسه vt50 و st50 هست همین قضیه سایزش هست . که دیگه واقعا میدونم از دستم خارج میشه . اون موقع بعید میدونم زیر 4 تومن بشه اینا رو خرید .
    نه بابا این بنده خدایی که جاش رفتم 1 ماه پیش هم پیشش رفته بودم نداشت فقط st30 اونم 42 داشت . الان هم بعید میدونم vt30 در سایز های 42 و 50 جداگانه برای فروش داشته باشه باید سفارش بده .
    واسه همین تصمیم گرفتم تا کشور نابود نشده ما هم کمی ازش زندگی لذت ببریم تا زنده ایم . با این اوضاع عمرا دیگه قیمتا تعدیل بشه . نزدیکی دمه عید رو هم در نظر بگیرید اگر تونستم تا 2 هفته ی دیگه بگیرم که خوشا به حالم وگرنه دیگه بودجم کفاف خریدش رو خواهد داد مطمعنا همین جوری میشه . آرزو بر جوانان ننگ نیست .

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

دیگه اصلا واسم مهم نیست پلاسما , led ، lcd,.. حالم از همشون بهم می‌خوره.. امروز واسه آخرین بار به همهٔ نمایندگی‌‌های پاناسونیک در آذربایجان شرقی - غربی (اردبیل شماره نداشت) زنجان ۲ تا هم تهران زنگ زدم اکثرا نداشتند (نمیدونم واسه چی‌ نشستن اونجا!) یکی‌ تو زنجان داشت p50st30 میداد ۲۸۸۰!!! تو تهران هم یکی‌ گفت ندارم یکیش هم ۴۰" داشت، تبریز هم قربونش برم قبل از اینکه دلار گرون بشه ۲۷۰۰ کرده بود.. همینکه آخرین تماس رو قطع کردم یه راست رفتم مغازه لوازم خانه محله سفارش یه led lw57000 LG دادم البته با قیمت گرونتر از بازار و بدون ۱ ریال هدیه جشنواره! یکم نقد باقیش چک..
    چقده ناراحتی دادشه من . منم یک ساله که دنباله این تی وی ها بودم . ت االان که موقعیتش برام پیش اومده . من خداد خدا میکنم این نمایندگی شهر ما بعدا که رفتم سراغش ما رو نیچونه و تی وی رو بهمون بده . نگه دیگه نیست و موجودی ندارم و دیگه تموم شد و قیمتا رفته بالا و از این جور حرفا .

3. این کاربر از TATU_TATY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

1.مدلهای گارانتی دار سری R هستند: VT30R
    2.فوق العاده از VT30 راضیم
    3. به نظر من که اتاق کوچیک محدودیتی براس سایز ایجاد نمیکنه. تا می تونید سایز بزرگ بخرید. تلویزیون هر چی بزرگتر، بهتر.
    در ضمن 50 اینچ بزرگ نیست. فقط چند روز اول خیال میکنی بزرگه بعدش کوچیک میشه. اونوقت میگی کاش پول داشتم 65 می گرفتم.
    4.آپدیت نداره.
    5.----T داره بدون قابلیت رکورد.
    6. هارد FAT 32 رو میشناسه. NTFS تست نکردم. اما فرمت های زیادی ساپورت نمی کنه. زیرنویس هم ساپورت نمیشه.
    در مورد سایز کاملا حرف جناب پونل رو تایید میکنم
    من قبل از خرید میگفتم 50 خیلی بزرگه و فکر میکردم اگه 50 بگیرم خیلی ضایع و گنده جلوه میده
    اما حالا همش میگم کاش پول داشتم 65 میگرفتم! 50 نه تنها گنده نیست بلکه بسیار خوش سایز است اگه پولش رو دارید اصلا طرف 42 نرید تلوزیون هرچه بزرگتر باشه لذت تماشاش بیشتره
    من قبلا تلوزیون 40 اینچ داشتم و باهاش گیم بازی میکردم اصلا حال و هوای این 50 اینچ رو نداره با این میری در بطن بازی!
    و در نهایت اگه پول دستم بیاد و عمری باقی باشه تلوزیون بعدی رو حتما بزرگتر از 50 میگیرم.

5. 4 کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

من قبل از خرید میگفتم 50 خیلی بزرگه و فکر میکردم اگه 50 بگیرم خیلی ضایع و گنده جلوه میده
    اما حالا همش میگم کاش پول داشتم 65 میگرفتم! 50 نه تنها گنده نیست بلکه بسیار خوش سایز است اگه پولش رو دارید اصلا طرف 42 نرید تلوزیون هرچه بزرگتر باشه لذت تماشاش بیشتره
    من قبلا تلوزیون 40 اینچ داشتم و باهاش گیم بازی میکردم اصلا حال و هوای این 50 اینچ رو نداره با این میری در بطن بازی!
    و در نهایت اگه پول دستم بیاد و عمری باقی باشه تلوزیون بعدی رو حتما بزرگتر از 50 میگیرم.
    خیلی خیلی ممنون . چرا کاری میکنید که ادم دودل بشه اخه ..از دست شما چیکار کنم من . اخه هزینش برام خیلی میفته . واقعا از نظر شما 3300 زیاد نیست واسه 50 اینچ . مگه این تی وی چند سال میخواد برام بمونه که این همه براش هزینه کنم . vt20 هم زمان خودش غولی بود الان چی یکسال که گذشت st30 هم براش شاخ شده .

اقا ارش شما الان تی وی چی هست ؟ چند اینچ دارید که راضی نیستی ؟ اگر پول داشتید چی میگرفتید ؟ خداییش در توانم نیست 3300 هزینه کنم واسه تی وی . با 4 تومن پی کی میخری خوب که به درد اخر و عاقبتتم بخوره .

7. این کاربر از TATU_TATY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

راستی یادم رفت سوال کنم کسی از این شبکه چیزی میدونه ؟؟؟
    شبکه تلویزیونی دیجیتالی «شبکه یکپارچه متعامل ایرانی (شیما) shima .ir

کیفیتاش چه جوریه . اچ دیه . فول اچ دیه . اصلن جکه همش . به درد میخوره . این شبکه ی دیجیتالی الان که میگم اچ دی هست ولی شما یمگید اس دی هست . این شیما چه جوری هست . مثه اینکه از اول سال 91 قراراه عرض بشه تو کل کشور .
    اینجا رو بخونید یه چیزاییی گفته ادم شاخ در میاره . اخه 400 شبکه کجا بود
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

تأیید میشه.

خیلی خیلی ممنون . چرا کاری میکنید که ادم دودل بشه اخه ..از دست شما چیکار کنم من . اخه هزینش برام خیلی میفته . واقعا از نظر شما 3300 زیاد نیست واسه 50 اینچ . مگه این تی وی چند سال میخواد برام بمونه که این همه براش هزینه کنم . vt20 هم زمان خودش غولی بود الان چی یکسال که گذشت st30 هم براش شاخ شده .

اقا ارش شما الان تی وی چی هست ؟ چند اینچ دارید که راضی نیستی ؟ اگر پول داشتید چی میگرفتید ؟ خداییش در توانم نیست 3300 هزینه کنم واسه تی وی . با 4 تومن پی کی میخری خوب که به درد اخر و عاقبتتم بخوره .
    نه دوست عزیز دودل نشو چون هرکی باید به جیب خودش نگاه کنه. آره دلار تأثیر بدی گذاشته و 3300 زیاد هست. من خودم 50VT30 رو گرفتم کارت 100-2880 . ولی 3300 رو مطمئنی؟ چون دوستان میگن تا نزدیک4 تومن رفته ها!
    منظور آرش جان هم اگه پول داشتم سایز بزرگتر میگرفتم 1 میلیون دو میلیون بیشتر نیست! سایز بعدش میشه 65VT50 که قبل گرون شدن دلار 9-10 میلیون تومن بود!! الآنش رو خدا داند!

10. 3 کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

راستی یادم رفت سوال کنم کسی از این شبکه چیزی میدونه ؟؟؟
    شبکه تلویزیونی دیجیتالی «شبکه یکپارچه متعامل ایرانی (شیما) shima .ir

کیفیتاش چه جوریه . اچ دیه . فول اچ دیه . اصلن جکه همش . به درد میخوره . این شبکه ی دیجیتالی الان که میگم اچ دی هست ولی شما یمگید اس دی هست . این شیما چه جوری هست . مثه اینکه از اول سال 91 قراراه عرض بشه تو کل کشور .
    اینجا رو بخونید یه چیزاییی گفته ادم شاخ در میاره . اخه 400 شبکه کجا بود
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شیما hd چه مزخرفاتی
    hd کجا بوده و اینها همین هم که پخش میکنن در حده sd یکی از کانالهای پکیج اسکای هم نیست و در ضمن اگه کانالها کیفیتش hd هم بود بازم کیفیتی نداشت چون این برنامه ها و چیزهای مزخرفه دیگه ای که اینا پخش میکنن باید سورس اصلیش hd باشه تا کیفیت واقعی ببینی و مثلا توقع نداشته باش پخش مستقیم گریه و زاریه زواران حرم امام رضا رو برات با دوربین hd ضبط و پخش کنن و در همین ایام هم داره تصاویره 30 ساله پیشرو هی زرت و زرت پخش میکنه که 3gp موبایل هم نیست.

در ضمن حرفه داش ارش هم گوش کن تلوزیون هر چی بزرگتر باشه بهتره

12. 4 کاربر از nob2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

عزیزم اگه واقعا پول نداری که هیچ و به قول شما وسیله نقلیه واجب تر از 8 اینچ بزرگتر بودنه TV هست اما اگه میتونی جور کنی خوب بهتره که 50 بگیری که لذتش رو بعد از خریدش خواهی دید، منم الان دوست دارم 65 بگیرم اما اصلا پولش رو ندارم (همانجور که دوست گلم سیامک جان گفت خیلی گرون هست و اختلافش با 50 در حد 1-2 تومن نیست)
    تلوزیون من اول سامسونگ 40 اینچ بود(LCD) و بعدش VT30 خریدم 50 و کاملا ازین سایز راضیم
    40 اینچ قبلیم که خوب TV کوچکی نبود و میگفتم همین 42 هم میتونه منو راضی کنه اما خدا خواستو 50 گرفتم و حالا به زیر 50 رضایت نمیدم! اصلا خیلی فرق میکنه !
    برای فیلم دیدن که خداست این سایز(و البته بزرگتر از اون بهتر)
    واسه بازی میتونم بگم با 40 هیچ حالی نمیداد اما با این فوق العادست
    واسه دیدن شبکه های معمولی TV هم من اکثرا شبکه های مستند ماهوراه رو میبینم که بازهم با این سایز جذاب تره
    شما یه جا پیدا کن که قسطی بهت بده که نخوای یجا پول بدی خیلی جاها هستند که با چک قسطی میدن (4-5 قسطه) سود چندانیم روش نمیکشن.
    به هر حال امیدوارم بهترین انتخاب رو نسبت به بودجت انجام بدی.
    Last edited by arash_a59; 06-02-2012 at 08:11.

14. 2 کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

عزیزم اگه واقعا پول نداری که هیچ و به قول شما وسیله نقلیه واجب تر از 8 اینچ بزرگتر بودنه TV هست اما اگه میتونی جور کنی خوب بهتره که 50 بگیری که لذتش رو بعد از خریدش خواهی دید، منم الان دوست دارم 65 بگیرم اما اصلا پولش رو ندارم (همانجور که دوست گلم سیامک جان گفت خیلی گرون هست و اختلافش با 50 در حد 1-2 تومن نیست)
    تلوزیون من اول سامسونگ 40 اینچ بود(LCD) و بعدش VT30 خریدم 50 و کاملا ازین سایز راضیم
    40 اینچ قبلیم که خوب TV کوچکی نبود و میگفتم همین 42 هم میتونه منو راضی کنه اما خدا خواستو 50 گرفتم و حالا به زیر 50 رضایت نمیدم! اصلا خیلی فرق میکنه !
    برای فیلم دیدن که خداست این سایز(و البته بزرگتر از اون بهتر)
    واسه بازی میتونم بگم با 40 هیچ حالی نمیداد اما با این فوق العادست
    واسه دیدن شبکه های معمولی TV هم من اکثرا شبکه های مستند ماهوراه رو میبینم که بازهم با این سایز جذاب تره
    شما یه جا پیدا کن که قسطی بهت بده که نخوای یجا پول بدی خیلی جاها هستند که با چک قسطی میدن (4-5 قسطه) سود چندانیم روش نمیکشن.
    به هر حال امیدوارم بهترین انتخاب رو نسبت به بودجت انجام بدی.
    شیراز خیابان داریوش قسطی میدن اگه شیراز باشی میتونی یه سر بزنی اونجا

16. این کاربر از delmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه test14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سنگ مفت گنجشك مفت ما كه زنگ زديم تعزيرات زيرآبه بانيانو زديم توصيه ميكنم بقيه دوستانم همين كارو بكنن...

18. 7 کاربر از test14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •