کدوم نسل 3 هست کدوم 4.انگار رایتل سرعت رو محدود کرده.قبلا سرعت بالاتری میداد
کدوم نسل 3 هست کدوم 4.انگار رایتل سرعت رو محدود کرده.قبلا سرعت بالاتری میداد
اینجا نیومده هنوز چند بار سرچ زدم فقط نسل 3 پیدا میکنه
اگر واقعا رایتل بخواهد 4 جی رو روی 4 5 مگ محدود کنه به نظر که مسخره میاد همون تری جیش ده مگ میداد دیگه چه کاری بره 4 جی
الان با ایرانسل من سی مگ هم می گیرم. فقط حیف که ایرانسل استیبل نیست و توی ساعت شلوغی تک کانکشنش فوق افتضاح میشه و الا با سیگنال خوب توی دانلود سرعت خوبی بهت می تونه بده این طرحهای ارزونشم شبکه رو شلوغ می کنه.
اینها نمونه های تست 4 جی ایرانسله
خلاصه کلام فعلا ایرانسل برای دانلود قابل قبوله نه اینترنت اصلی
![]()
اونی که بیشتره نسل چهاره
Sent from Windows 10 mobile using Tapatalk Classic
به نظر من ۴ یا ۵ مگ دائمی رایتل خیلی بهتر از وضع آشفته و نامعلوم ایرانسل هست
شما در جاده هم با برد بسیار بالای آنتن های رایتل نسل سه دائمی و مطمئن دارید و پوشش داخل ساختمان خوب هم دارید ولی در مورد ایرانسل اصلا چنین چیزایی نیست
من وسط جنگل های بندرانزلی و هشتپر سرعت ۲ مگ رایتل داشتم ولی ایرانسل و همراه اول قطعا بدلیل در دست نداشتن فرکانس ۹۰۰ مجبور به ایجاد سایت های بسیار بیشتری هستند که این کار را نیز نخواهند کرد.
همراه اول و ایرانسل هیچ وقت جاهای پرت رو تحت پوشش 3G 4G قرار نمیدهند.
برای مثال من در طول جاده حتی تا بعد از امام زاده هاشم در جاده هراز پوشش 3G رایتل داشتم.
Sent from Windows 10 mobile using Tapatalk Classic
سلام
کسی با بازیابی کمه عبور مشکل نداره ؟
کد بازیابی رو نه اس ام اس میکنه نه ایمیل
- - - Updated - - -
سلام
کسی با بازیابی کمه عبور مشکل نداره ؟
کد بازیابی رو نه اس ام اس میکنه نه ایمیل
سلام دوستان.
شبانه رایتل از چه ساعتی دقیقا شروع میشه؟میخوام هدیه شبانه رو استفاده کنم میترسم از حجم روزانه کم کنه.
- - - Updated - - -
سلام دوستان.
شبانه رایتل از چه ساعتی دقیقا شروع میشه؟میخوام هدیه شبانه رو استفاده کنم میترسم از حجم روزانه کم کنه.
از ساعت دو تا هشت صبح
فرستاده شده از Vsun H9ِ من با Tapatalk
چون رایتل فقط نسل 3 داره به خاطر همینم هست.دیشب تو محل با گوشی دوستم که توش سیم کارت رایتل داشت یه فایل 1.85 گیگابایتی در عرض 35 دقیقه دانلود شد با رایتل.ایرانسل سرعتش داغون بود از 70 80 بالاتر نمیرفت.همراه اول که هی ضعیف و قوی میشد آنتن.سرعتش هم 65 بود
نه مال من مشکل نداره کدش میاد.اگه نمیشه یکم صبر کنید میاد.اگه نیومد زنگ بزنید اپراتور
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)