من ٢٣٠٠ منطقه ١ شدم با توجه به اينكه بومى اصفهان هستم به نظرتون كدم يك از رشته هاى نرم افزار و it دانشگاه هاى امير كبير-تهران-صنعتى اصفهان-دانشگاه اصفهان رو ميارم؟
من ٢٣٠٠ منطقه ١ شدم با توجه به اينكه بومى اصفهان هستم به نظرتون كدم يك از رشته هاى نرم افزار و it دانشگاه هاى امير كبير-تهران-صنعتى اصفهان-دانشگاه اصفهان رو ميارم؟
نرم افزار صنعتی اصفهان و خود اصفهان 99% قبولی،امیرکبیر خیلی بعید هستش-
IT صنعتی اصفهان و خود اصفهان هم 99% قبولی،امیرکبیر 95% قبولی.
ممنون از کمکت میدونم که لطف کردی و وقت گذاشتی...خودمم رو این 2تا امیدم بیشتره.اما ایا رتبم تو زیرگروه1 مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟
IT و نرم افزار امیرکبیر احتمالش خیلی کمه
ولی هر 2 رشته صنعتی اصفهان و اصفهان 100%
من فقط انتخاب های نرم افزارتو بررسی کردم
به احتمال زیاد این انتخاب ها میاری :
2389 مهندسي كامپيوتر/نرم افزار || دانشگاه مازندران -بابلسر || (شبانه) || مازندران - بابلسر
2288 مهندسي كامپيوتر/نرم افزار || دانشگاه صنعتي قم || (شبانه) || قم – قم
1354 مهندسي كامپيوتر/نرم افزار || دانشگاه شاهرود || (روزانه) || سمنان – شاهرود
مهندسي كامپيوتر/نرم افزار || مجتمع اموزش عالي فني ومهندسي قوچان || (روزانه) || خراسان رضوي – قوچان
1094 مهندسي كامپيوتر/نرم افزار || دانشكده فني ومهندسي اسداباد || (روزانه) || همدان – اسداباد
1768 مهندسي كامپيوتر/نرم افزار || دانشگاه ملاير || (روزانه) || همدان – ملاير
2243 مهندسي كامپيوتر/نرم افزار || دانشگاه صنعتي اروميه || (شبانه) || اذربايجان غربي – اروميه
2194 مهندسي كامپيوتر/نرم افزار || دانشگاه شاهرود || (شبانه) || سمنان – شاهرود
2342 مهندسي كامپيوتر/نرم افزار || دانشگاه قم || (شبانه) || قم – قم
1767 مهندسي كامپيوتر/نرم افزار || دانشگاه ملاير || (روزانه) || همدان – ملاير
1080 مهندسي كامپيوتر/نرم افزار || دانشگاه بناب || (روزانه) || اذربايجان شرقي – بناب
1682 مهندسي كامپيوتر/نرم افزار || دانشگاه كردستان -سنندج || (روزانه) || كردستان – سنند
1720 مهندسي كامپيوتر/نرم افزار || دانشگاه لرستان -خرم اباد || (روزانه) || لرستان - خرم اباد
2415 مهندسي كامپيوتر/نرم افزار || دانشگاه ملاير || (شبانه) || همدان – ملاير
2494 مهندسي كامپيوتر/نرم افزار || مجتمع اموزش عالي فني ومهندسي قوچان || (شبانه) || خراسان رضوي – قوچان
2013 مهندسي كامپيوتر/نرم افزار || دانشگاه بناب || (شبانه) || اذربايجان شرقي – بناب
2258 مهندسي كامپيوتر/نرم افزار || دانشگاه صنعتي بيرجند || (شبانه) || خراسان جنوبي – بيرجند
2043 مهندسي كامپيوتر/نرم افزار || دانشگاه بيرجند || (شبانه) || خراسان جنوبي – بيرجند
البته با توجه به رتبه زیر گروهت ممکنه بعضی از این انتخاب هارو نیاری .
Last edited by hermione; 28-08-2011 at 18:31.
چند وقتیه ، پست های غیر مرتبط زیاد شده ،
پست های غیر مرتبط حذف شدن
از دوستان خواهش میکنم پست های خبری و غیر مرتبط با عنوان تاپیک ندن
با تشکر
Last edited by farshidshd; 28-08-2011 at 16:26.
دوستان مثل این که امسال قراره نتایج سراسری زودتر از آزاد بیاد با این حال اکه کسی متمرکز رو قبول بشه سراسری باید حتمن متمرکز رو بره تا نتایج نیمه متمرکزش بیاد؟
بعد آزاد رو قبول شد چی؟ اونو کجای دلش بذاره؟
سپاس![]()
پست های خبری خیلی هم خوبه....بچها سریع از آخرین خبر های اعلام نتایج با خبر میشن...
بالاخره چى شد يكى ميگه با ٢٣٠٠ منطقه ١ it اميركبير به احتمال ٩٥ ميارى يكى ديگه ميگ خيلى بعيده
ببخشید الان که دوباره چک کردم دیدم چشم به یه جا دیگه افتاده بود مال یه جا دیگه رو گفتم،
ولی بقیه رو مطمئن باش.برای امیر کبیر باید زیر 1000 باشی.
بازم معذرت./
Last edited by Jalal @ A.gh; 28-08-2011 at 19:40.
یکی از دوستای من پارسال دقیقا با رتبه 2410 منطقه IT امیرکبیر نیورد تازه بومی تهران هم بود دیگه نمی دونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)