تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 444 از 870 اولاول ... 344394434440441442443444445446447448454494544 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,431 به 4,440 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

پس فولاد چی شد ؟

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من علاقه زیادی به شهر تبریز دارم برای همین خوشحال میشم(به عنوان یک اصفهانی) که سپاهان نوین به تبریز منتقل بشه البته واقعا حیف هست که تراکتور سازی بالا نیاد!
    و البته این راه درستی نیست اما واقعا حیف هست شهر تبریز با اون همه قدمت تیمی در لیگ نداشته باشه و فوتبال دوستان تبریزی با حسرت به لیگ برتر نگاه کنند!(بعد از استقلال و پرسپولیس تنها تیمی که تونسته ورزشگاه را 70 هزار نفر پر کنه نماینده شهر تبریز(تراکتور) بوده.
    باید این را هم بگم که واقعا حیف هست سپاهان نوین از میان بره چون تیمی هست که کاملا بومی هست و با یه مشت جوان به اینجا رسیده و اینجور حذف کردن این تیم مطمئنن به بازیکنان جوانش خیلی ضربه می زنه.

یکی میگفت یکی از مشئولان بلندپایه نظامی (سردار ... ) می گفت اگه تراکتور بره لیگ برتر من اسممو عوض میکنم

کاملا مشخصه که دستهایی مانع رسیدن تراکتور به لیگ برتر میشن .

دوست عزیز این حرف درست نیست اتفاقا تیم تراکتور سازی تو این چند فصل به نسبت سایر تیمهای لیگ یک بیشتر خرج کرده و تقریبا از هر روشی که می شد برای رسید به لیگ برتر استفاده کرده از اوردن بازیکن و مربی خارجی گرفته تا اوردن بازیکن سایر استانها اما سوء مدیریت باعث شده دقیقه 90 از صعود به لیگ برتر باز بمونه البته برنامه های اشتباه فدراسیون هم در این عدم صعود نقش داشته اما این برنامه ریزی ضعیف نه فقط به تراکتور بلکه به استیل اذین و فولاد هم ضربه زد!

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

14 چرا ديگر كراوات نمي‌زني

مرجع خبری پرسپولیس

چرا ديگر كراوات نمي‌زني آقای دایی ؟

سبيح دست گرفتن علي دايي نيز در يكي ديگر از برنامه‌هاي صداي آمريكا، مورد توجه مفسر گمنام اين برنامه قرار گرفته بود. او خطاب به علي دايي مي‌گفت: «چرا ديگر كراوات نمي‌زني؟ چرا تسبيح دست مي‌گيري؟ درست است كه مربي تيم ملي شدي، ولي خودت باش آقاي دايي.»

درست 30 سال و چند روز پيش بود كه «مانوك خدابخشيان» ايران را به مقصد آمريكا ترك كرد. يك روزنامه درباره گودباي پارتي مانوك نوشت: «مانوك، مجري و تهيه‌كننده برنامه ورزش از نگاه دو، براي ادامه تحصيل به لس‌آنجلس مي‌رود.» او كه سه دهه پيش، جزو بهترين‌هاي تلويزيون در گزارشگري به‌حساب مي‌آمد، اين روزها در يك شبكه لس‌آنجلسي، مجري محوري يك برنامه نيمه‌ورزشي است و با حكم‌هاي كلي تمامي ورزش‌ها را مورد التفات قرار مي‌دهد. صدالبته جناب مانوك، 30 سال از دوره اوج‌شان گذشته و به‌اندازه 30 سال از تحولات ايران فاصله گرفته‌اند، بنابراين گلاب به رويتان از آنچه به‌عنوان تفسير روي «اير» مي‌آيد!
    هفته گذشته بود كه بخش فارسي صداي آمريكا، در تماسي با خدابخشيان از وي درباره شرايط فعلي فوتبال ايران، سوال كرد. قبل از اينكه به پاسخ مانوك برسيم، ذكر اين نكته ضروري است كه اصولا مشرب VOA سياسي و كاملا در ضديت با جمهوري‌اسلامي‌ايران است و بنابراين پديده‌هاي مربوط به ايران با همان متر سياسي اندازه‌گيري مي‌شوند. اين شبكه با دو مجري كاملا بي‌اطلاع نسبت به ورزش ايران، در روزهاي بعد از حذف تيم‌ملي از جا ملت‌هاي آسيا، ميزگردي طولاني تدارك ديد و در نقد شكست تيم فوتبال ايران به دلايلي رسيد كه هرگز تصورش را نمي‌كنيد. مجري برنامه و كارشناس ناشناس مربوطه با دستاويز قرار دادن اعتقادات مذهبي سرمربي وقت تيم‌ملي به هجو او پرداختند؛ البته اين موقعيتي بود كه شكست تيم‌ملي در اختيارشان مي‌گذاشت.
    اما دور تازه تهاجم، متوجه علي دايي است. سرمربي تيم‌ملي‌ ايران كه گرچه رفتار قابل نقدي دارد، اما حداقل براي بسياري، از جمله ايرانيان مقيم خارج از كشور، يك قهرمان و سمبل موفقيت است. او كه همراه تيم‌ملي در جمهوري‌چك به‌سر مي‌برد، بعد از لغو چند مسابقه دوستانه به دلايل سياسي، ديروز بالاخره اولين بازي تيم جوانش را ديد، اما از آنجا كه اخبار مربوط به مسابقات ملي، تبديل به سوژه‌اي جذاب براي رسانه‌هاي خارجي شده است، ناگهان ديديم كه جناب مانوك به عنوان كارشناس برجسته ورزشي(!) فاصله بين لس‌آنجلس و واشنگتن را با امواج طي كرده و مشغول تحليل اوضاع ژئوپلتيك فوتبال ايران است. نكته كليدي، انتقادهاي تند و يك‌سويه او از علي دايي، سرمربي تيم‌ملي بود - او نمي‌تواند سكان اين كشتي را در دست داشته باشد. دايي آدمي نيست كه با او بتوانيم به موفقيت برسيم!
    مجري از مانوك درباره لغو مسابقات ايران سوال مي‌كند و او با ژستي فاتحانه و رضايتمندانه اقدام تيم‌هاي چارلتون و مصر را تاييد مي‌كند. او سپس دوباره برمي‌گردد به موضوع دايي: «مارك لباس تيم‌ملي هم علي دايي است. من نمي‌فهمم چرا در ايران، هيچ رسانه‌اي در اين‌باره از او سوال نمي‌كند!» خب، شنيدن اين جمله براي قضاوت كافي است. آيا روزنامه‌هاي ايران در موضوع لباس با مارك دايي، ساكت بودند؟
    مانوك سپس نوك پيكان حمله‌اش را به سمت روزنامه‌نگاران ايران مي‌گيرد و آنها را بي‌اطلاع و بي‌سواد خطاب مي‌كند. اين در حالي است كه دوستان او در روزنامه آيندگان درباره وي مي‌گويند: «او عادت داشت مطالب ديگران را با اسم خودش چاپ كند!»
    اما از آنجا كه اين جناب، در ته ‌دل ايراني است و دلش براي اين خاك مي‌سوزد، پيشنهادي رو مي‌كند كه حداقل شايسته اسكار است. «به‌نظر‌ من بايد حالا كه بازي‌‌هاي ‌دوستانه لغو شده، دو تيم درست كنيم. يكي تيم منتخب لژيونرهاي ايران و ديگري تيم منتخب بازيكنان خارجي. تيم اول را بدهيم دست افشين قطبي و تيم دوم را حشمت‌خان هدايت كند. اين دو تيم بهترين حريفان تداركاتي براي تيم‌ملي خواهند بود!»
    مانوك خدابخشيان سي‌واندي سال پيش ايران را ترك كرد، اما امان از رسانه‌ها. امروز اگر كسي بگويد: «مانوك... 30 سال پيش.... چه گزارشگري!» سليقه او را زير سوال خواهيم برد. اين همه كم‌اطلاعي در دوره دهكده جهاني

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض برنامه هفته اول تا چهارم هشتمين دوره ليگ برتر اعلام شد .

از سوي سازمان ليگ
    برنامه هفته اول تا چهارم هشتمين دوره ليگ برتر اعلام شد
    خبرگزاري فارس: سازمان ليگ برتر ايران برنامه ديدارهاي هفته اول تا چهارم جام خليج فارس را اعلام كرد.
    به گزارش خبرگزاري فارس، سازمان ليگ برتر برنامه هفته اول تا چهارم هشتمين دوره ليگ برتر (جام خليج فارس) را به شرح زير اعلام كرد:

هفته اول (گراميداشت ولادت حضرت امام حسين (ع)، هفته تعظيم آزادگي، ايثار، استقامت و پاسداري از ارزش‌هاي اسلامي)
    دوشنبه 14/5/87
    سايپا – پيروزي * ساعت 45/17 * ورزشگاه آزادي تهران
    سه شنبه 15/5/87
    پاس همدان – فولاد مباركه سپاهان * 15/17 * ورزشگاه قدس همدان
    پيام خراسان – برق شيراز * 18 * ورزشگاه ثامن الا ئمه مشهد
    ملوان انزلي – راه آهن * 18 * ورزشگا ه تختي انزلي
    ذوب آهن – مس كرمان *18 * ورزشگاه ذوب آهن فولاد شهر
    مقاومت سپاسي – فولاد خوزستان * 18 * ورزشگاه حافظيه شيراز
    صباباتري قم – پيكان * 18 * ورزشگاه يادگار امام قم
    استقلال اهواز - پگاه گيلان * 30/19 * ورزشگاه تختي اهواز
    استقلال تهران – ابومسلم خراسان * 30/19 * ورزشگاه آزادي تهران

هفته دوم (گراميداشت ولادت حضرت امام سجاد (ع) ، تكريم ياد و خاطره آزادگان و تجليل از خبرنگاران)
    شنبه 19/5/87
    پگاه گيلان – استقلال تهران * 15/17 * ورزشگاه عضدي رشت
    پيكان – ذوب آهن اصفهان * 45/17 * ورزشگاه ايران خودرو تهران
    راه آهن – مقاومت سپاسي * 45/17 * ورزشگاه اكباتان تهران
    ابومسلم خراسان – صباباتري قم * 45/17 * ورزشگاه ثامن الائمه مشهد
    فولاد مباركه سپاهان – پيام خراسان * 45/17 * ورزشگاه ذوب آهن فولاد شهر
    مس كرمان - استقلال اهواز * 45/17 * ورزشگاه شهيد با هنر كرمان
    برق شيراز – ملوان انزلي * 45/17 * ورزشگاه حافظيه شيراز
    فولاد خوزستان – سايپا تهران * 30/19 * ورزشگاه تختي اهواز
    پيروزي تهران – پاس همدان * 30/19 * ورزشگاه آزادي تهران

هفته سوم (گراميداشت ميلاد مسعود نيمه شعبان حضرت قائم آل محمد (ص) و تكريم منتظران ظهور)
    يكشنبه 27/5/87
    ملوان انزلي – پيروزي تهران * 17 * ورزشگاه تختي انزلي
    سايپا تهران - پيكان *30/17 *ورشگاه انقلاب كرج
    پاس همدان – ابومسلم خراسان * 30/17 * ورزشگاه قدس همدان
    پيام خراسان – فولاد خوزستان * 30/17 * ورزشگاه ثامن الائمه مشهد
    ذوب آهن اصفهان – پگاه گيلان * 30/17 * ورزشگاه ذوب آهن فولاد شهر
    مقاومت سپاسي – مس كرمان * 30/17 * ورزشگاه حافظيه شيراز
    صباباتري قم – برق شيراز * 30/17 * ورزشگاه يادگار قم
    استقلال اهواز – راه آهن * 15/19 * ورزشگاه تختي اهواز
    استقلال تهران – فولاد مباركه سپاهان * 15/19 * ورزشگاه آزادي تهران

هفته چهارم (گراميداشت ياد و خاطره شهداي دولت و تكريم خدمات دولت خدمتگزار)
    يكشنبه 3/6/87
    مس كرمان – استقلال تهران *45/16 * ورزشگاه باهنر كرمان
    پيكان – مقاومت سپاسي * 15/17 * ورزشگاه ايران خودرو تهران
    راه آهن – سايپا تهران * 15/17 * ورزشگاه اكباتان تهران
    ابومسلم خراسان – استقلال اهواز * 15/17 * ورزشگاه ثامن الائمه مشهد
    پگاه گيلان – پيام خراسان * 15/17 ورزشگاه عضدي رشت
    فولاد مباركه سپاهان – صباباتري قم * 15/17 * ورزشگاه ذوب آهن فولاد شهر
    برق شيراز – پاس همدان * 15/17 * ورزشگاه حافظيه شيراز
    فولاد خوزستان – ملوان انزلي * 05/19 * ورزشگاه تختي اهواز
    پيروزي تهران – ذوب آهن اصفهان * 05/19 * ورزشگاه آزادي تهران
    انتهاي پيام/

آخر فروم باز vahidhgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض مصاحبه جنجالي علي دايي با شبكه ورزشي دبي اسپورت:

مصاحبه جنجالي علي دايي با شبكه ورزشي دبي اسپورت:

زندگي شخصي و امور تجاري‌ام را در ورزش مخلوط نكردم....

رئيس‌جمهور هميشه از ما حمايت كردند و به ما لطف و محبت كرده‌اند، آمدن ايشان به كمپ تيم
    ملي روحيه بچه‌ها را بسيار بالا برد. بله، ايشان از فدراسيون خواستند تا علي كريمي به خاطر انتقادي كه كرده بود و تنبيه شده بود، مورد عفو قرار گيرد و مورد عفو هم قرار گرفت، اما من مسئوليت فني تيم را به عهده دارم و بازيكني را كه آماده نباشد، نمي‌توانم به تيم ملي دعوت كنم.

پنجشنبه شب گذشته، «شبكه ورزشي دبي اسپورت»، گفت‌وگوي مفصلي درباره تيم ملي فوتبال ايران، چگونگي گزينش بازيكنان تيم ملي، علل دعوت نكردن از بازيكناني همچون مهدوي كيا، علي كريمي، ايمان مبعلي و مهرزاد معدنچي با علي دايي، سرمربي تيم ملي ايران انجام داد.

به گزارش سرويس بين‌الملل «تابناك»، در اين مصاحبه، بي‌پرده و بسيار صريح به بخش‌هاي گوناگوني از جمله مسائل شخصي علي دايي و نحوه روابط او با رسانه‌هاي داخلي نيز پرداخته شد. آنچه در پي مي‌آيد، متن كامل اين گفت‌وگوست.

سؤال: «‌كاپيتان علي دايي‌» خودش را به عنوان مربي در ميان مربيان كنوني ايران در كجا قرار مي‌دهد؟ با توجه به اين كه تجربه دايي در مربيگري به سال‌هاي بسيار كوتاهي در گذشته برمي‌گردد؟

علي دايي: من شاگرد همه مربيان ايراني هستم و همه آنها بزرگان من هستند. كار مربيگري من در باشگاه سايپا و تيم ملي تنها خواست خدا بود.

سؤال: آيا خود شما انتظار داشتيد كه در يك دوره كوتاه مربيگري به عنوان سرمربي تيم ملي ايران برگزيده شويد؟ علاوه بر اين، گفته مي‌شود كه مقامات عالي رتبه نظام با توجه به محبوبيت و پايگاه مردمي شما، در انتخاب شما به عنوان سرمربي تيم ملي ايران نقش اصلي را داشته‌اند؟
    علي دايي: اول از همه بايد بگويم كه هيچ مقام عالي رتبه‌اي در ايران در انتخاب من به عنوان مربي تيم ملي نقش نداشته و تنها خواست خدا بوده است، حتي خود من هم توي اين فكر نبودم و آماده نبودم كه مربيگري تيم ملي را بپذيرم و تمام حواس من به تيم سايپا در جام باشگاه‌هاي آسيا بود. هنگامي كه آقاي خاوير كلمنته به ايران آمد، از من درخواست همكاري كرد، اما من نپذيرفتم و حتي فدراسيون فوتبال با من صحبت كرد، اما گفتم كه اگر روزي بخواهم با فدراسيون همكاري كنم، تنها به عنوان مربي اول خواهد بود و نه مربي دوم و دستيار كسي نخواهم شد. براي همين، من موضوع مربيگري تيم ملي را فراموش كرده بودم كه يك روز صبح كه سر تمرين سايپا بودم، از فدراسيون تلفن زدند و پيشنهاد مربيگري را به من دادند.

سؤال: پيش از بازي با امارات در تهران و در جريان تمرين تيم ملي امارات در اين استاديوم، شما به همراه كادر فني‌تان در تمرين تيم ملي امارات حاضر شديد و بر خلاف مقررات آن را از نزديك ديديد. آيا اين كار را اقدامي حرفه‌اي در فوتبال مي‌دانيد؟

علي دايي: نه اين گونه نبود؛ داستان اين بود كه تيم ملي امارات قرار بود كه ساعت 7 تا 8 عصر در زمين استاديوم آزادي باشد، اما آنها چون نيم ساعت ديرتر به زمين تمرين آزادي رسيده بودند، ما اجازه داديم كه نيم ساعت بيشتر در زمين باشند. قرار بود آنها تمرينشان را ساعت 8 تمام كنند و سپس ما وارد زمين شويم، اما به دليل تأخير در رسيدن آنها به زمين تمرين، ما رأس ساعت 8 رسيديم و حضور ما نزديك با تمرين آنها شد و ما اجازه حضور اضافي آنها را در زمين داديم.

سؤال: گفته مي‌شود، وقتي كه تيم علي دايي با باخت يا مساوي يا داوري ضعيف روبه‌رو مي‌شود، علي دايي با روشي در برابر رسانه‌ها ظاهر مي‌شود كه خبرنگاران آن را نمي‌پسندند. آيا اين‌ها نشانه غرور علي دايي است؟
    علي دايي: اصلا و ابدا اين ادعاها را قبول ندارم. من تنها كار خودم را انجام مي‌دهم، اما همه امور بايد دو طرفه باشد؛ احترام احترام مي‌آورد. اگر شما به من احترام بگذاريد، مطمئنا احترام مي‌بينيد. برخي از همكاران مطبوعاتي و رسانه‌اي شما در ايران يا جاهاي ديگر، خواسته‌هاي نابجايي دارند. در ايران هستند بسياري از خبرنگاراني كه بسيار شريف و خوبند، اما برخي اقليت هم هستند كه شيطنت مي‌كنند و خبرهاي دروغ را در روزنامه‌هاي خود منتشر مي‌كنند. من با اين گروه از خبرنگاران و مطبوعاتي‌ها روابط خوبي ندارم.

سؤال: گفته مي‌شود كه دوران كنوني علي دايي در تيم ملي، دوران تسويه حساب با برخي بازيكنان قديمي تيم ملي همچون علي كريمي و رضا عنايتي است كه در تيم ملي ايران پيشتر فيكس بوده‌اند و همچنين كاپيتان علي دايي، بازيكنان هم نسل خودش را از تيم ملي دور كرده است تا بتواند بر تيم ملي سيطره داشته باشد؛ تيمي كه اكنون بيشتر از جوانان تازه وارد و كم تجربه تشكيل شده است. اين ادعاها تا چه مقدار درست است؟

علي دايي:: من اين ديدگاه را هم اصلا نمي‌پذيرم. مثلا آقاي رضا عنايتي را نگاه كنيد كه ما وي را به تيم ملي دعوت كرديم و دو بازي هم براي ما انجام داد، اما در پايان نتوانست انتظارات ما را برآورده كند و يا آن كه علي كريمي مصدوم شدند.

در كار ما بايد وجود ندارد، آنچه ميزان حضور بازيكنان در تيم ملي ايران است، ميزان آمادگي و انگيزه آنان در تيم ملي است و اين‌كه مفيد براي تيم ملي باشند. مطمئنا اگر آقاي مهدوي كيا و يا آقاي كريمي آماده باشند و بتوانند دستورهاي تاكتيكي ما را انجام دهند، ما خيلي از آمدن آنها به تيم ملي استقبال خواهيم كرد.

سؤال: آيا احساس نمي‌كنيد كه برخي از بازيكنان از فوتبال سيراب شده‌اند و ديگر نمي‌توانند چيزي را در زمين ارايه دهند؟

علي دايي: هيچ گاه به نام‌ها توجه نكرده‌ام. اين نام‌ها نيستند كه بازي مي‌كنند بلكه بازيكن بايد در زمين خودش را نشان بدهد، ما بازيكنان بسيار بزرگي داريم... من به اين جوان‌ها اعتقاد دارم و نه تنها چيزي كم ندارند، بلكه چه بسا بيشتر از ديگران داشته باشند، من به ستاره اعتقادي ندارم، زيرا حرف اول در فوتبال را بازي گروهي مي‌زند، نه تنها بازي يك ستاره...
    من در انتخاب تيم ملي، علاوه بر بازيكنان ليگ يك و بازيكنان شاغل در امارات واروپا، حتي بازيكنان ليگ 2 را هم در برابر خود قرار دادم كه مجموع آنها 63 بازيكن بود. من ناچار شدم از اين تعداد، 25 نفر را انتخاب كنم، من كه نمي‌توانم از همه استفاده كنم.

سؤال: اما علي دايي در قطر، علي كريمي در امارات، جواد نكونام در امارات، شجاعي در امارات بازي كردند و از ليگ امارات به اروپا رفتند. گمان نمي‌كنيد صعود به اروپا به صورت مستقيم سخت باشد؟
    علي دايي: كاملا حرف شما را قبول دارم، اما آن هنگام كه علي دايي از اروپا پيشنهادي نداشت، جواد نكونام و علي كريمي و يا مسعود شجاعي كه از اروپا پيشنهادي نداشتند. من به قطر رفتم و حاشيه‌هاي كاري در آنجا نداشتم و تمرين‌هاي خوبي كردم... الان اگر يكي از بازيكنانم به من بگويد كه هم از قطر و هم از اسپانيا پيشنهاد دارد، حتما مي‌گويم به اسپانيا برود و اين يك امر طبيعي است، چرا كه من خواستار تجربه و پيشرفت بازيكنانمان هستم، چرا كه تجربه آنها بعدها به درد تيم ملي ايران خواهد خورد.

سؤال: رئيس‌جمهور ايران با فوتبال بسيار نزديك است و از اردوي شما هم بازديد و از تيم شما حمايت كرد و خواستار بخشش علي كريمي و بازگشت او به تيم ملي شد.
    علي دايي: رئيس‌جمهور آدم بزرگي در اين كشور است و كارهاي بزرگي در پيش دارد كه بزرگتر از مشكلاتي است كه ما داريم. ايشان هميشه از ما حمايت كردند و به ما لطف و محبت كرده‌اند، آمدن ايشان به كمپ تيم ملي روحيه بچه‌ها را بسيار بالا برد. بله، ايشان از فدراسيون خواستند تا علي كريمي به خاطر انتقادي كه كرده بود و تنبيه شده بود، مورد عفو قرار گيرد و مورد عفو هم قرار گرفت، اما من مسئوليت فني تيم را به عهده دارم و بازيكني را كه آماده نباشد، نمي‌توانم به تيم ملي دعوت بكنم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض مجتبي جباري قراردادش را با استقلال تمديد كرد

با حضور در هيئت فوتبال تهران
    مجتبي جباري قراردادش را با استقلال تمديد كرد
    خبرگزاري فارس: هافبك تيم استقلال تهران بعد از مذاكرات طولاني، در آخرين روز نقل و انتقالات قراردادش را تمديد كرد.
    به گزارش خبرگزاي فارس، مجتبي جباري دقايقي پيش قرارداد خود را با استقلال به مدت يك سال تمديد كرد.
    مبلغ اين قرارداد به طور رسمي اعلام نشده است؛ اما برخي منابع غير رسمي ميزان دستمزد اين بازيكن را بيش از چهار صد ميليون تومان اعلام كرده اند.
    وي تا آخرين روز فصل و نقل و انتقالات با مسئولان باشگاه مذاكره كرد. پيش از اين عنوان مي‌شد جباري قصد پيوستن به يك تيم خارجي را دارد.
    انتهاي پيام/

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

واقعا اگه چهار صد ميليون داده باشن خيلي اشتباه كردن . ديگه اونقدرها هم نمي ارزه.

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

این بابا فقط میخواست قیمت خودشو بالا ببره و تمدید کنه. پیشنهادای خارجی هم همش کشک بود و اصلا پیشنهادی در کار نبود. پارسال هم همینکارو کرد و اول با پرسپولیس مذاکره کرد تا قیمتشو برای استقلال بالا ببره و انصافا تو کارش موفق بود.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

فعلا که بهترین بازیکن لیگ رو داریم . شما هم فکر خودتون باشید .الان هم که دارین حسرت می خورین که چنین بازیکنی ندارین.

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

ویرایش : پاک شد . برای جلوگیری از دعوا!!!!
    Last edited by MORINIO; 28-07-2008 at 18:54.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •