ماسچرانو: تیتو بهترین گزینه حال حاضر بارساست؛ 46 گل فصل قبل کریس به چه دردی خورد؟
ستاره آرژانتینی معتقد است که گواردیولا دورانی بی نظیر و استثنایی را در بارسا سپری کرده؛ موفقیت آمیزترین دوران ممکن
سایت گل- خاویر ماسچرانو، ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا روز 4شنبه در کنفرانسی خبری شرکت کرد تا شرایط کنونی تیمش بعد از اتمام رقابتهای لالیگا و در آستانه فینال کوپا دل ری را بررسی کند.
این ستاره آرژانتینی همچنین درمورد جدایی پپ گواردیولا هم صحبت کرد و اطمینانش را نسبت به موفقیت تیتو ویلانووا به عنوان جانشین پپ ابراز کرد.
ماسچرانو گفت:« تیتو بهترین گزینه ای است که دراین شرایط می تواند هدایت بارسا را در دست بگیرد.»
این ستاره آرژانتینی لیونل مسی را شایسته کسب توپ طلای امسال دانست و گفت:« الان که برنده توپ طلا را بازیکنان و مربیان انتخاب می کنند، مسی عادلانه ترین انتخاب ممکن است. کسی که بیشترین رای ها را مال خود خواهد کرد. به خاطر دوستی ای که داریم، لیونل مسی شایسته کسب توپ طلاست. او در این فصل 72 گل به ثمر رسانده و این روش خوبی است که این جایزه را به او بدهیم.»
ماسچرانو درادامه صحبتهایش، پاسخگوی صحبتهای مورینیو که گفته بود که گلهای مسی دراین فصل به هیچ دردی نخورده و توپ طلا به رونالدو خواهد رسید گفت:« من درمورد صحبتهای مورینیو چیزی نمی گویم. ولی سال گذشته، 46 گل رونالدو به چه دردی خورد؟»
ماسچرانو دربخش پایانی صحبتهایش با تمجید از گواردیولا گفت:« این دوران فوق العاده ای برای من در کارنامه ورزشی ام بود. شاید به این خاطرکه در دوران بلوغ ورزشی ام با او بودم. گواردیولا درتمام 24 ساعت شبانه روز حرفه ای است و این است که باعث شده تا او یک گام جلوتر از بقیه باشد.»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
By Ghazal Ziari
2012/5/16
ویرایش: متن درست
پزشک بارسلونا: داوید ویا به یورو می رسد ولی پویول نه
پزشک باشگاه کاتالان اعلام کرده که مهاجم اسپانیایی این تیم به موقع بهبود یافته و قادر به حضور در رقابتهای یورو 2012 خواهد بود ولی پویول شرایط بازی دراین تورنمنت را نخواهد داشت
سایت گل- دکتر ریچارد پرونا، پزشک باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرده که داوید ویا قادر خواهد بود تا در رقابتهای یورو 2012 برای تیم ملی اسپانیا به میدان برود.
این بازیکن 30 ساله در دسامبر سال گذشته و در رقابتهای جام باشگاه های جهان در ژاپن دچار شکستگی استخوان قوزک پا شد و از آن به بعد، زیر تیغ جراحی رفت و روزهای سختی را پشت سرگذاشت ولی گویا اکنون او به مرز آمادگی لازم برای حضور در رقابتهای یورو 2012 رسیده است.
بیسنته دل بوسکه، سرمربی تیم ملی اسپانیا هم اخیرا در صحبتهایی اعلام کرده که تا روزهای پایانی منتظر شرایط ویا خواهد ماند. اکنون دکتر پرونا، پزشک باشگاه بارسلونا امیدوار است تا ویا بتواند در یورو برای تیم ملی اسپانیا به میدان برود.
دکتر پرونا در کنفرانسی خبری گفت:« ویا تمرینات پابه توپش را شروع کرده و درحال بازیابی است. ما باید دو هفته دیگر صبر کنیم ولی آنچه مسلم است این است که او در فینال جام حذفی حضور نخواهد داشت. صادقانه باید بگویم که او می تواند در یورو به میدان برود و در چند هفته اینده مشخص خواهد شد که آیا او به طور قطع دراردوی تیم ملی اسپانیا حضور خواهد داشت و ایا قادر به همراهی تیم خواهد بود یا خیر. حضور ویا در رقابتهای یورو، ممکن است.»
او در پاسخ به سوالی درمورد شرایط کارلس پویول که اخیرا زانویش را مورد عمل جراحی قرار داد گفت:« فکر می کنم که پویول هیچ شانسی برای حضور در یورو ندارد. این را برپایه زمانی که او برای بازیابی و بهبود نیاز دارم، می گویم.»
By Ghazal Ziari
2012/5/17