تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 444 از 1805 اولاول ... 3443944344404414424434444454464474484544945449441444 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,431 به 4,440 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

باز امشب شبانه رایگان من حذف شده از حسابم کم میشه نمی دونم چی بگم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

2. این کاربر از rtmreza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

باز امشب شبانه رایگان من حذف شده از حسابم کم میشه نمی دونم چی بگم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    واسه من که این طوری نست باز امشب سرعت بهتره

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام.
    دوستانی که در خراسان هستند، آیا می‌دونستید فقط مخابرات مشهد (شاید کل خراسان رضوی) اینترنت نامحدود ارائه نمی‌ده؟
    من تصمیم به گرفتن سرویس نامحدود ADSL داشتم و متوجه شدم هیچ طرح نامحدودی در لیست مخابرات خراسان رضوی وجود نداره!

با مدیران شرکت مخابراتن خراسان رضوی صحبت کردم و متوجه شدم که فکر می‌کنند کاربران از این قضیه راضی هستند ...

من نمی‌دونم آیا از اینترنت محدود راضی هستید یا نه ولی اگر مثل تهران اینترنت نامحدود رو تجربه کرده باشید، هیچ وقت اینترنت محدود رو نمی‌خرید

جالبه که در صحبتی که با آقای نایبیان داشتم، ایشان از وجود طرح نامحدود 1024 با هزینه ماهانه 73 هزار تومنی و طرح نامحدود 512 و هزینه ماهانه 41 هزار تومنی خبر دادند و گفتند که به تازگی حذف شده...

اگر شما هم متمایل به ارائه مجدد طرح‌های نامحدود هستید، با شماره‌های زیر تماس بگیرید و درخواست‌هاتون رو مطرح کنید.

این دوستان گمان می‌کنند کسی راغب به طرح‌های نامحدود نبوده برای همین بر خلاف تمام استان‌های کل کشور! طرح نامحدودشون رو برداشتند.

اگر مشهد تشریف ندارید، به شماره‌های زیر 0511 هم اضافه کنید:

عليرضا نايبيان معاون بازاریابی و فروش 8547777

هاشم بختياري كارشناس و مسئول روابط عمومي 8410000

محمدحسن زماني عصمتي رئيس اداره بازرسي و رسيدگي به شكايات 8119511

حتما تماس بگیرید تا طرح‌های نامحدود حجمی هم ارائه بشه.

اگر مثل تهران بشه بسیار مناسب هست.
    راستش بهترین دوره ای که اینترنت داشتم نامحدود 512 مخابرات بود خدایی خیلی خوب بود پینگ تو روز عالی (بهتر از هر شرکتی) سرعت دانلود دقیقا همون سرعت اسمی بود یعنی 64 نه کمتر نه بیشتر شب ها هم از ساعت 1 به بعد پینگ بد میشد ولی بازم سرعت همون 64 بود ااااااااااااااایییییییییی یی روزگاری بود
    دوست عزیز این که نامحدود نمیدن از روی عمد و روی برنامه هستش تا همه برن محدود بخرن و شک دارم دیگه این مورد با پیگیری به جایی برسه چون این دیگه جزو سیاست های شرکت هستش .تغریبا میتونم بگم از وقتیکه با این گلد نت شریک شد مخابرات این وضع پیش اومد

5. این کاربر از tntkgb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال frozen01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

راستش بهترین دوره ای که اینترنت داشتم نامحدود 512 مخابرات بود خدایی خیلی خوب بود پینگ تو روز عالی (بهتر از هر شرکتی) سرعت دانلود دقیقا همون سرعت اسمی بود یعنی 64 نه کمتر نه بیشتر شب ها هم از ساعت 1 به بعد پینگ بد میشد ولی بازم سرعت همون 64 بود ااااااااااااااایییییییییی یی روزگاری بود
    دوست عزیز این که نامحدود نمیدن از روی عمد و روی برنامه هستش تا همه برن محدود بخرن و شک دارم دیگه این مورد با پیگیری به جایی برسه چون این دیگه جزو سیاست های شرکت هستش .تغریبا میتونم بگم از وقتیکه با این گلد نت شریک شد مخابرات این وضع پیش اومد
    1 سال پیش من هم نامحدود 512 داشتم سرعت روی 70 بود پینگ عالی در تمام طول شبانه روز.

فکر کنم اون زمان میزان شر کردن خط ها کمتر بود.

7. 3 کاربر از frozen01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

امشب سرعت ها خیلی خوب بود

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بله دیشب هیچ محدودیتی روهم بروی سرورهای خارجی ایجاد نکرده بودن وبعد مدت ها سرعت خوب بود
    راستی یک سوال الان دوستانی که تازه بخوان adsl بگیرن با توجه به تعرفه ها دیگه شبانه ندارن؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یه نکته: دیشب وزیر تو اخبار 20:30 گفت 2 ماه به اپراتورها وقت میده وضعییت رو بهتر کنن. مخصوصا اینترنت یه مثالی هم زد که کسی که 128 کیلو گرفته باید سرعتش تا 35 بره اما مخابرات کم کاری میکنه و ......

به اون شماره تلفن که ارش خان گذاشتن حتما زنگ بزنید با خواهش و تمعنا صحبت نکید طلبکارانه صحبت کنید بدونن قضیه جدی و ناراضی هستید

امشب سرعتم خیلی بهتر بود نصبت به پریشب که با 1 کیلوبایت دان میکردم امشب 250 تا بود (طرح طلایی) این یعنی اینکه مخابرات میتونه سرعت رو یکسان نسبت به تعرفه ارائه بده اما همچین کاری

نمیکنه که خلاف و کم فروشیه

11. این کاربر از shoojats بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

بله دیشب هیچ محدودیتی روهم بروی سرورهای خارجی ایجاد نکرده بودن وبعد مدت ها سرعت خوب بود
    راستی یک سوال الان دوستانی که تازه بخوان adsl بگیرن با توجه به تعرفه ها دیگه شبانه ندارن؟
    من رفتم واسه یکی از دوستام طرح گرفتم92/6/03 طرح خانواده پیش پرداخت نوشته بود(نمیدونم این مخابرات این طرحهارو از کجاش میاره)سرعتش تا120بیشتر نمیرفت با مبلغ14320تومن که یارو مخابراتیه رندش کرده بود ازم15تومن راسته گرفت3گیگ هم حجم اولیش بود.شبانه رایگان هم هست تست کردم.

13. این کاربر از mr1987 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

حتما بخاطر س-و-ر-ی-ه هست دیگه همش اخبار داره داد میزنه
    با حمله قریب الوقوع به مکان فوق الذکر، باید در انتظار بدتر از اینها هم بود!
    خوشم میاد که حتی میترسید اسمشو بیارید
    البته خوش اومدن نداره، گریه داره.

عزیزم اونا که زبون انسان ها رو نمی فهمن. دهن یک الاغ رو بگیری جلوی تلفن بهتر بهش پاسخگو هستند.

من که رفتم امروز استعلام گرفتم دیدم خطم مسی هست فردا می رم شاتل می گیرم. خاک تو سر مخابرات
    هر کی فیبر نوری نباشه و از مخابرات سرویس بگیره خیلی خره. و عقل نداره.
    در ضمن شاتل تا 8 مگ میده یعنی سرعت دانلودت تا 1 مگ میره بالا. خوشششششششششششش به حالت.

داره خودمونی میشه Hugh Jackman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دیشب سرعت خوب بود , سرورهای خارجی هم خوب بودن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •