باز امشب شبانه رایگان من حذف شده از حسابم کم میشه نمی دونم چی بگم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باز امشب شبانه رایگان من حذف شده از حسابم کم میشه نمی دونم چی بگم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واسه من که این طوری نست باز امشب سرعت بهتره
راستش بهترین دوره ای که اینترنت داشتم نامحدود 512 مخابرات بود خدایی خیلی خوب بود پینگ تو روز عالی (بهتر از هر شرکتی) سرعت دانلود دقیقا همون سرعت اسمی بود یعنی 64 نه کمتر نه بیشتر شب ها هم از ساعت 1 به بعد پینگ بد میشد ولی بازم سرعت همون 64 بود ااااااااااااااایییییییییی یی روزگاری بود
دوست عزیز این که نامحدود نمیدن از روی عمد و روی برنامه هستش تا همه برن محدود بخرن و شک دارم دیگه این مورد با پیگیری به جایی برسه چون این دیگه جزو سیاست های شرکت هستش .تغریبا میتونم بگم از وقتیکه با این گلد نت شریک شد مخابرات این وضع پیش اومد
1 سال پیش من هم نامحدود 512 داشتم سرعت روی 70 بود پینگ عالی در تمام طول شبانه روز.
فکر کنم اون زمان میزان شر کردن خط ها کمتر بود.
امشب سرعت ها خیلی خوب بود![]()
بله دیشب هیچ محدودیتی روهم بروی سرورهای خارجی ایجاد نکرده بودن وبعد مدت ها سرعت خوب بود
راستی یک سوال الان دوستانی که تازه بخوان adsl بگیرن با توجه به تعرفه ها دیگه شبانه ندارن؟
یه نکته: دیشب وزیر تو اخبار 20:30 گفت 2 ماه به اپراتورها وقت میده وضعییت رو بهتر کنن. مخصوصا اینترنت یه مثالی هم زد که کسی که 128 کیلو گرفته باید سرعتش تا 35 بره اما مخابرات کم کاری میکنه و ......
به اون شماره تلفن که ارش خان گذاشتن حتما زنگ بزنید با خواهش و تمعنا صحبت نکید طلبکارانه صحبت کنید بدونن قضیه جدی و ناراضی هستید
امشب سرعتم خیلی بهتر بود نصبت به پریشب که با 1 کیلوبایت دان میکردم امشب 250 تا بود (طرح طلایی) این یعنی اینکه مخابرات میتونه سرعت رو یکسان نسبت به تعرفه ارائه بده اما همچین کاری
نمیکنه که خلاف و کم فروشیه
من رفتم واسه یکی از دوستام طرح گرفتم92/6/03 طرح خانواده پیش پرداخت نوشته بود(نمیدونم این مخابرات این طرحهارو از کجاش میاره)سرعتش تا120بیشتر نمیرفت با مبلغ14320تومن که یارو مخابراتیه رندش کرده بود ازم15تومن راسته گرفت3گیگ هم حجم اولیش بود.شبانه رایگان هم هست تست کردم.
خوشم میاد که حتی میترسید اسمشو بیارید
البته خوش اومدن نداره، گریه داره.
هر کی فیبر نوری نباشه و از مخابرات سرویس بگیره خیلی خره. و عقل نداره.
در ضمن شاتل تا 8 مگ میده یعنی سرعت دانلودت تا 1 مگ میره بالا. خوشششششششششششش به حالت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)