تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 444 از 510 اولاول ... 344394434440441442443444445446447448454494 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,431 به 4,440 از 5093

نام تاپيک: Elder Scrolls V: Skyrim

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

یه ذره سر و گوش اب دادم و مثل اینکه مشکل خیلی هاست در RiverWood و Windhelm که بازی فریز یا کرش میشه.چه با مود چه بی مود.
    Skyrim.ini و SkyrimPrefs.ini رو یه بک اپ بگیر بعد حذفشون کن بزار بازی یکی جدید بسازه.ببین درست میشه یا نه.
    لیست مود هاتم برام بزار ببینم تداخلی پیدا میکنم به همراه Load Order ات.
    عجیبه . بعد از اون که بازیم فریز میشد چند روز اسکایریم رو بازی نکردم . اما الان رفتم تو بازی دیدم مشکل فریزش رفع شده . به راحتی رفتم توی ریوروود . واقعا باگهایی که توی بعضی بازی ها هست معلوم نیست روی چه حسابیه . چند روز بازی نکردم خودش خجالت کشید درستش کرد . البته فعلا دارم یه بازی دیگه میرم .

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

آره واقعا بعضی باگ ها خود بخود بوجود میاد خودشم رفع میشه آدم شاخ درمیاره ولی در کل اسکایریم بازی پر از باگیه !!!

آخر فروم باز loomina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Ionia

پيش فرض

واقعا توقع زیادیه که یه بازی 90% اپشن های ممکنی که یه بازیکن ممکنه انتخاب کنه رو داشته باشه و توقع داشته باشیم ازش باگ نداشته باشه! تازه اونم بازیی که کرک شده داریم بازی میکنیم.

داره خودمونی میشه aminkhoob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    I.R.IRAN

پيش فرض

تغییرات مودها رو از کجا میشه فهمید؟
    قسمتی تو تنظیمات هست که تغییراشو ببینیم یا بعضی چیزاشو غیر فعال کنیم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mobham69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خودم هم نمیدونم ...

پيش فرض

قضیه چیه ما این Dragonborn رو دانلود کردیم بعد فایل Steam, رو توجان میشناسه آنتی ویروس و بازی رو کرش میکنه و سیستم هم کرش شد مجبور شدم دوباره Windows عوض کنم ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

واقعا توقع زیادیه که یه بازی 90% اپشن های ممکنی که یه بازیکن ممکنه انتخاب کنه رو داشته باشه و توقع داشته باشیم ازش باگ نداشته باشه! تازه اونم بازیی که کرک شده داریم بازی میکنیم.
    اون که اره . هر بازی بامش بیش باگش بیشتر . ولی خدا کنه هیچی از اون باگهای ناجور توی یک بازی نباشه . باگهایی که شاید مجبور بشی بازی رو از دوباره بازی کنی .
    البته بماند که اسکایریم اونقدر بازی وسیعی هست که فکر نکنم سازنده ها وقت کرده باشن باگهای بازی رو قبل از رلیز رفع کنن . فکر کنم اکثر وقت و نیروشون رو گذاشتن واسه طراحی دنیای بازی . چون واقعا هر چی نگاه میکنم میبینم توی بازی های افلاین اپن ورلد بزرگترین دنیای یکپارچه رو داره . طراحی همچین دنیایی صددرصد وقت زیادی میبره .
    فعلا که این باگه باعث شد سری هم به بازی های دیگه بزنیم . AC که تموم شد . فعلا اول هیتمنم . دوتا دیگه توی لیست هست Dead space و DMC که تموم بشه Dragonborn رو هم نصب میکنم و با پچ ها compability واسه مودها . اسکایریم تموم بشه دیگه فکر نکنم سراغ بازی دیگه ای برم تا یک سال .

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

من بازی استاندارد که فقط روش دانگارد نصب هستش دارم

الانم لولم 67 هستش و با دیفیکالتی مستر

ولی من با تموم قدرت توی انچنتینگ و همچنین ساخت معجون انچنتینگ که دارم نمیدونم چرا نمیتونم لباسی با magic regeretion با مقىار 150 درصد يا بالاتر بسازم با تموم زورش فقط به 70 درصد میرسه

باید حتما یه گلیچی چیزی استفاده کنم با نه

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

من بازی استاندارد که فقط روش دانگارد نصب هستش دارم

الانم لولم 67 هستش و با دیفیکالتی مستر

ولی من با تموم قدرت توی انچنتینگ و همچنین ساخت معجون انچنتینگ که دارم نمیدونم چرا نمیتونم لباسی با magic regeretion با مقىار 150 درصد يا بالاتر بسازم با تموم زورش فقط به 70 درصد میرسه

باید حتما یه گلیچی چیزی استفاده کنم با نه
    یه جورایی . باید از چرخه alchemy,enchanting,smithing استفاده کنی . یعنی یه معجون میسازی که انچنتینگت رو ببره بالا . بعد میخوریش و چندتا زره و گردنبند و ... و سریع انچنت میکنی که الچمی رو ببره بالا . بعد اونا رو تنت میکنی و دوباره معجون انچنتینگ درست میکنی . فکر کنم تا دو یا سه چرخه باید این کار رو بکنی تا قویترین معجون انچنتینگ رو بسازی . بعدش میتونی بهترین انچنتینگ رو بزاری رو زرهت . تازه میتونی به همین روش هم بهترین ارمور رو بسازی . فقط از اخر یه چندتا زره میسازی که smithing ور بهتر کنه . notched axe رو باید بگیری واسه اینکار .

ولی خداییش میگم از لحاظ لول و پرک بازی استانداردش اصلا بدرد نمیخوره . وقتی اسکیلهای معمولت همه 100 شدن و دیگه به اخرین لول استاندارد رسیدی مجبور میشی به خاطر گرفتن پرک بیشتر و لول بالاتر اسکیلهای دیگه رو به هر روشی بالا ببری تا کلا لولت رو 81 کنی . خیلی به نظرم مسخره است .
    این مود اسکایری رو که نصب کردم دیگه اصلا لازم نمیبینم که اسکیلهای دیگه رو بالا ببرم . در عوض سعی میکنم اسکیلهای خودم رو به 300 برسونم که خیلی بهتره . یه کار جالب که این مود میکنه اینه که همین چرخه سه تا اسکیل رو حذف کرده . یعنی کلا واسه این سه تا اسکیل نه پوشن داریم نه انچنتینگ . در عوض توی فرمول هر اسکیل تا لول 150 حساب میکنه .
    Last edited by Gregar; 17-02-2013 at 00:47.

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

یه جورایی . باید از چرخه alchemy,enchanting,smithing استفاده کنی . یعنی یه معجون میسازی که انچنتینگت رو ببره بالا . بعد میخوریش و چندتا زره و گردنبند و ... و سریع انچنت میکنی که الچمی رو ببره بالا . بعد اونا رو تنت میکنی و دوباره معجون انچنتینگ درست میکنی . فکر کنم تا دو یا سه چرخه باید این کار رو بکنی تا قویترین معجون انچنتینگ رو بسازی . بعدش میتونی بهترین انچنتینگ رو بزاری رو زرهت . تازه میتونی به همین روش هم بهترین ارمور رو بسازی . فقط از اخر یه چندتا زره میسازی که smithing ور بهتر کنه . notched axe رو باید بگیری واسه اینکار .

ولی خداییش میگم از لحاظ لول و پرک بازی استانداردش اصلا بدرد نمیخوره . وقتی اسکیلهای معمولت همه 100 شدن و دیگه به اخرین لول استاندارد رسیدی مجبور میشی به خاطر گرفتن پرک بیشتر و لول بالاتر اسکیلهای دیگه رو به هر روشی بالا ببری تا کلا لولت رو 81 کنی . خیلی به نظرم مسخره است .
    این مود اسکایری رو که نصب کردم دیگه اصلا لازم نمیبینم که اسکیلهای دیگه رو بالا ببرم . در عوض سعی میکنم اسکیلهای خودم رو به 300 برسونم که خیلی بهتره . یه کار جالب که این مود میکنه اینه که همین چرخه سه تا اسکیل رو حذف کرده . یعنی کلا واسه این سه تا اسکیل نه پوشن داریم نه انچنتینگ . در عوض توی فرمول هر اسکیل تا لول 150 حساب میکنه .

این چرخه رو من تکرار کردم و آخرین حدی که میتونی روی لباس آلچمی بندازی 29 درصد هست و از این بالاتر نمیره
    با توجه به سرچی که هم کردم در تمام سایت های خارجی در حالت استاندارد آلچمی از 29 بالاتر نمیره
    عجیب اینجاست که توی بازی لباسهای جادو میفروشن با مجیک رجن 150 درصد ولی من نمیتونم این لباسو بسازم البت همه انچنت ها اینجوری نیستن ولی بعضی مثل همینی که ذکر کردم نمیشه خودت بسازی با اون قدرت باید بخری

البته یه گلیچی هست که مشکلمو راحت حل میکنه ولی نمیخام ازش استفاده کنم چون قدرت آلچمی رو تا بینهایت بالا میبره و متاسفانه انگار توبازی چیت استفاده کردی و بازی میشه مسخره بازی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام
    کسی میدونه چه جوری میشه کوئیست رو ریست کرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •