یه جورایی . باید از چرخه alchemy,enchanting,smithing استفاده کنی . یعنی یه معجون میسازی که انچنتینگت رو ببره بالا . بعد میخوریش و چندتا زره و گردنبند و ... و سریع انچنت میکنی که الچمی رو ببره بالا . بعد اونا رو تنت میکنی و دوباره معجون انچنتینگ درست میکنی . فکر کنم تا دو یا سه چرخه باید این کار رو بکنی تا قویترین معجون انچنتینگ رو بسازی . بعدش میتونی بهترین انچنتینگ رو بزاری رو زرهت . تازه میتونی به همین روش هم بهترین ارمور رو بسازی . فقط از اخر یه چندتا زره میسازی که smithing ور بهتر کنه . notched axe رو باید بگیری واسه اینکار .
ولی خداییش میگم از لحاظ لول و پرک بازی استانداردش اصلا بدرد نمیخوره . وقتی اسکیلهای معمولت همه 100 شدن و دیگه به اخرین لول استاندارد رسیدی مجبور میشی به خاطر گرفتن پرک بیشتر و لول بالاتر اسکیلهای دیگه رو به هر روشی بالا ببری تا کلا لولت رو 81 کنی . خیلی به نظرم مسخره است .
این مود اسکایری رو که نصب کردم دیگه اصلا لازم نمیبینم که اسکیلهای دیگه رو بالا ببرم . در عوض سعی میکنم اسکیلهای خودم رو به 300 برسونم که خیلی بهتره . یه کار جالب که این مود میکنه اینه که همین چرخه سه تا اسکیل رو حذف کرده . یعنی کلا واسه این سه تا اسکیل نه پوشن داریم نه انچنتینگ . در عوض توی فرمول هر اسکیل تا لول 150 حساب میکنه .