تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 444 از 639 اولاول ... 344394434440441442443444445446447448454494544 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,431 به 4,440 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اتفاقا همینکه گفتن 17 درصد من بی خیال شدم! اگه 14 درصد بود من میگرفتم ... (یکی میگه 14 درصد بانک میگه 17 درصد! بالاخره چند درصده؟)

گرچه من خونه نمیخوام بخرم با این پول! (کار احمقانه ای هستش با این پول و این همه سود بخواهی لونه مرغ بخری) پولش رو میخوام جای دیگه ای استفاده کنم
    اگر درست یادم مونده باشه برای وام اولی ها که 1 سال سپرده گذاری کنن 13 درصد هست و برای کسایی که اوراق بخرن 17 درصد که خرید اوراق تا سقف 60 میلیون هیچ محدودیتی نداره و البته 10 میلیون هم جعاله بهش اضافه میکنن که میشه 70 تومن
    وام رو هم حتما برای خرید منزل میدن و بعد از تکمیل مدارک چک به فروشنده تو محضر تحویل داده میشه مگر اینکه یه نقل و انتقال صوری انجام بدید.

2. این کاربر از Core بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

وام رو هم حتما برای خرید منزل میدن و بعد از تکمیل مدارک چک به فروشنده تو محضر تحویل داده میشه مگر اینکه یه نقل و انتقال صوری انجام بدید.
    ممنون. بله دقیقا نقل و انتقال صوری انجام میشه (فقط ایرادی نداره که خانوادگی باشه که؟ مثلا من خونه به اسم خواهر یا پدرم کنم)

واقعا این وام رو برای خرید خونه نگیرید! خیلی احمقانه هست یه همچین وامی رو بگیری و تا سالها بری زیر قسط که کمتر از نیمی از ارزش خونه رو بهت بدن.
    الان مسکن وارد رکود شده و من خودم تو شهرستان ساختمون سازی میکردم الان حتی کسی اجاره هم نمیکنه! اما این بی شرف ها میدونن مردم دیگه
    پولی واسه خرید و این پرداخت های چند صد میلیون ندارن میخوان یه وامی بدن که بساز بفروش ها به پولشون برسن و مردم عادی هم تا آخر عمر برن زیر قسط

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام دوستان
    بانک شهر اعتبارش چطوره ؟
    البته مجوزدار هست اما خواستم بدونم کارشون خوب و مرتبه ؟ سابقه ی خوبی داره ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام ، حدود یه میلیون پول بدون استفاده دارم ، بنظرتون تو کدوم بانک بذارم که سودش بیشتر باشه؟ حالا حالاها هم نمیخوام پولو
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

بانک شهر آره بانک معتبریه و کلا مربوط به شهرداری هم میشه ... خیلی از دوستان حساب داشتن قبلا اونجا

7. این کاربر از dokhtare_darya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

دوستان میشه لطفا 1 راهنمایی هم منو بفرمایید
    برادرم به تازگی ازدواج کرده و میخواد که این وام مسکن 13 درصدی رو بگیره میشه راه حلی هستش که به جز خونه خریدن بتونه الان این وام رو بگیره ؟ چون فعلا خونه ای که مناسبشون باشه رو پیدا نکرده و...
    صحبتایی صفحات قبل تر شد بود که به صورت صوری نقل و انتقال انجام شه میشه لطفا بگید چطوری ؟ منظورتون رو دقیقا نفهمیدم

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان میشه لطفا 1 راهنمایی هم منو بفرمایید
    برادرم به تازگی ازدواج کرده و میخواد که این وام مسکن 13 درصدی رو بگیره
    میشه راه حلی هستش که به جز خونه خریدن بتونه الان این وام رو بگیره ؟
    چون فعلا خونه ای که مناسبشون باشه رو پیدا نکرده و ... صحبتایی صفحات قبل تر شد بود که به صورت صوری نقل و انتقال انجام شه میشه لطفا بگید چطوری ؟ منظورتون رو دقیقا نفهمیدم
    سلام
    برادرتون احتیاج به یک پارتی دارند در بانکهائی که اینجور وامها رو میدند
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 10-06-2016 at 08:13.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    مدتی هست که دوباره موضوع کاهش سود بانکی مطرح شده
    چند روز پیش یکی از مسئولین بانک مرکزی اومده بود توی تلوزیون راجع بهش حرف میزد
    گفت دو موضوع مطرح شده:
    1- مالیات بر سپرده
    2- کاهش نرخ سود
    گفت به احتمال 90% مالیات منتفی هست و اجرا نمیشه و به جاش نرخ سود رو کاهش میدیم
    ================================
    یه وقت فکر نکنین به فکر راحتی و آسایش و رفاهِ مردم هستند که نمیخوان مالیات بگیرند
    حکومت و دولتهاش آخرین چیزی که بهش فکر میکنند رفاه و آسایش مردمه
    علت منتفی شدن مالیات اینه که مجبورند سپرده های با مبلغ کم رو از مالیات معاف کنند که جمع کلّش مبلغ خیلی زیادی میشه یعنی عده ی زیادی سود زیاد میگیرند و مالیات هم نمیدند
    اما اگر سودها رو کاهش بدند هیچکسی نمیتونه ازش فرار کنه چون کاهش سود شامل همه ی مردم میشه
    یعنی درآمد و منفعتِ حکومت و دولتهاش از کاهش سودِ بانکی خیلی خیلی بیشتر از مالیات گرفتن از سپرده ها هست

11. 4 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با توجه به اینکه دولت به خاطر کاهش تورم دائم از کاهش نرخ سود سپرده مردم حرف میزنه و چشمشو یه جورائی دوخته به اموال مردم چه اگر حرفشون حقیقت داشت که نرخ سود باید با تورم مناسب باشه آنزمان که نرخ تورم بالا چهل درصد بود باید نرخ سود رو افزایش میدادن
    از طرفی به خاطر فاش شدن رسوائی های اخیر در مورد حقوق های چند صد میلیونی بیمه و مدیران بانک دولتی اینبار سعی دارن کاهش نرخ سود را امری خود جوش جلوه دهند در حالیکه به طور قطع با نظر بانک مرکزی انجام شده
    سوال اینه برای تبدیل پولمان به دلار و سپرده کردنش آیا شعبه ای از بانکهای خارجی در کشور هست که سودش مناسب باشه ؟ که دیگه کلا مجبور نباشیم هر سه ماه یکبار از رسانه ها و اخبار کاهش نرخ سود را بشنویم ؟؟؟؟؟ و اگر شعبه ای نیست چطور می تونیم پولمان را که به دلار تبدیل کرده ایم به بانکهای خارج انتقال دهیم
    Last edited by am_64; 13-06-2016 at 11:43.

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

سلام
    دوستان اگر کسی برای مثال مبلغ 800 هزیر تومان ماهی باید به بانک صادرات بده به
    مدت 12 ماه تا وام رو تسویه کنه در واقع وامی سه ساله بود. اگر یکجا وام رو تسویه کنه کسی میدونه مقدارش رو کمتر میکنه بانک یا نه همون کاسه دزدی ها سر جاشه؟؟ کسی میدونه یا تجربه داشته؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •