وحید جان فکر کنم منم مشکل قبلی شمارو داشته باشم
از هرجایی این epsx رو گرفتم ارور plugin/gpupec.dll داد .dll اشم میگیرم کار نمی کنه لینکی که اذش برنامرو گرفتی بهم میدی؟
وحید جان فکر کنم منم مشکل قبلی شمارو داشته باشم
از هرجایی این epsx رو گرفتم ارور plugin/gpupec.dll داد .dll اشم میگیرم کار نمی کنه لینکی که اذش برنامرو گرفتی بهم میدی؟
من برنامه psx emulation cheater رو دارم اگه میخواین براتون بزارم .
همراه با تمام cheat های هاروست مون
با عرض شرمندگی خدمت دوستان.سایت اصلیه pcsx دیگه تعطیله واسه همین از جای دیگه سخت پیدا میشه.
این هست.پنج مگ:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این جا رو نگاه کن ! با این که قدیمین ولی عالی کار می کنن !!
من خودم psx رو دانلود کردم الان به راحتی کار می کنه دارم بازی می کنم !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام سلام سلام
غذاها رو امتحان کنین بعضی هاشون بغیر از 64 تا خودمون کار میکنن
لاقل 10تا یا 5 تاشون جدیدن
از G4meH4ker میخوام که اگه با pc بازی میکنن سیو بازیشونو بزارن که میگن به شهر رفتن ما که 6 ساله بازی میکنیم نتونستیم بریم شهر مرسیییییییییییییییییییییی ییییی![]()
سلام.من روز تولد greg هرکاری کردم نتونستم پیداش کنم باید چیکار کنم؟کسی بلده اون غذاهایی که kai (در اسکله) درست می کنه مثل roasted corn و snowcone(بستنی قیفی)و... چطور درست می شن؟ درظمن به صفحه ی قبلمم جواب ندادید.
gerg کیه ؟؟؟ :دي
بله این دو غذا باهم فرق دارن.راستی تو راهنما roasted potatos با sweet potatos فرق داره ها هر کدومشون یه غذان درستش کن یعنی 2تا .از این برو بچه بندری می خوام اگه غذایی بلدن با ماهی بسازن بگن.
غذا با ماهی هم زیاد هست.مثل تن ماهی با تخم مرغ.
سال دوم روز تولد گرگ نمیتونی پیداش کنی.چون اون فقط سه روز در هفته پیداش میشه.
مگه گیم هکر این بازی رو بازی میکنه؟از G4meH4ker میخوام که اگه با pc بازی میکنن سیو بازیشونو بزارن که میگن به شهر رفتن ما که 6 ساله بازی میکنیم نتونستیم بریم شهر مرسیییییییییییییییییییییی ییییی![]()
راستی من یه نکات جدیدی تو بازی پیدا کردم که خیلیا رعایت نمیکنن.چیزایی در مورد هدیه دادن و روز تولدا.که چقدر باید بهشون هدیه بدین
Last edited by vahid0801; 10-07-2009 at 18:45.
صفحه ی اول تاپیک رو نگاه کنید،اولین کسی که پست دادن،ایشون بودند.مگه گیم هکر این بازی رو بازی میکنه؟
این مهم ترین نکته هست که خیلی ها رعایت نمی کنند.راستی من یه نکات جدیدی تو بازی پیدا کردم که خیلیا رعایت نمیکنن.چیزایی در مورد هدیه دادن و روز تولدا.که چقدر باید بهشون هدیه بدین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)