حالا فردا ببینم میشه تستید![]()
حالا فردا ببینم میشه تستید![]()
اگر انشاا... تعالی تونستی که ریو هم اینجا بزار. تکس![]()
امروز آینر سفید رو بو کردم.خیلی بویه ملایم و خوبی داشت.یکم حس کردم بویه لالیک سفید رو میده ولی
خیلی با کیفیت تر.
....................
باز ریو وود رو تست کردم.به نظرم شبیه راکی مینتین که نبود.تا اونجا که یادمه وود معمولی هم مثله راکی بود ولی یکم ملایم تر
یه ادکلن برایه استفاده روزانه پیشنهاد بدید که موندگار و پخشه بویه خوبی داشته باشه.![]()
دوستان سلام
کسی در مورد فارینا 1709 چیزی میدونه؟موندگاری و پخش بوش چطوره؟ تو ایران گیر میاد؟قیمتش در چه حدیه؟
علی جان به نظر من کروم عالی برای استفاده روزانه مخصوصا باتوجه به فصلی که در پیش داریم.
گزینه های دیگر هم:
بولگاری پور هوم سویر
چیک
سفری
---------- Post added at 04:06 PM ---------- Previous post was at 04:04 PM ----------
تا به حال به گوشم نخورده
عکسی ازش داری؟
اینطور که فهمیدم ادکلن ۴۷۱۱ دقیقا همین ادکلن فارینا است. چون فارینا لایسنسش رو به چندین نفر فروخت. من دارمش و کار 1792 است. تو ایران نیست ولی ارزانه. بوی مرکباتی و ماندگاری ۵ تا ۱۰ دقیقه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکسش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سایتش
---------- Post added at 03:30 PM ---------- Previous post was at 03:26 PM ----------
فکر نکنم همون باشه..چون الان با همین اسم داره تولید میشه..سایتشم فعاله( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ..
5تا10 دقیقه موندگاری؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بگو آب خالصه دیگه
فکر نکنم بتونی گیر بیاری
حالا چی شده به این گیر دادی؟
دوستانی که ادکلنای زیرو داشتن لطفا یه توضیحی در موردشون بدن..گرم هستن یا سرد؟ تلخ یا شیرین؟ خلاصه هر چی میدونید رو بگید لطفا
1- اوپیوم
2- m7
3-یاتاقان
4-لانویی دلوم پرفیوم
موندگاری کدوم یکی از همه بیشتره؟
یه ادکلن تلخ مردونه با موندگاریه بالا و پخش بوی خوب زیر 100 تومن معرفی کنید لطفا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)