لشکرا هم معمولا تقسیم دارن، اره با لباس و درجه برو، اگر هم درجه ت ستوان یا گروهبانه یه باند سبز هم به شلوارت بدوزی بهتره (لباسات رو خواستی توی کوله پشتی یا ساک ببر) با شخصی برو
لشکرا هم معمولا تقسیم دارن، اره با لباس و درجه برو، اگر هم درجه ت ستوان یا گروهبانه یه باند سبز هم به شلوارت بدوزی بهتره (لباسات رو خواستی توی کوله پشتی یا ساک ببر) با شخصی برو
شنیدم یه جور دارویی هست میری چشم موفقتی ضعیف میکنه!
لازک چیه
من میخواستم از لیزر تماسی استفاده کنم ولی میگن چندتا اشکال اره
باید هر شب درش بیاری و بذاری تو دارو
اگه خوب بهداشتشو رعایت نکنی چشمش عفونت میکنه و ......
سلام
تو رو خدا اگه کسی اطلاع داره کمک کنه
من اول ابان تاریخ اعزامم است اما به علت داشتن کسری سپاه منطقه پذیرشم نمی کنه و گفت شما از خدمت معاف هستید ولی نظام وظیفه تایید نمی کنه نظر شما چی؟
من 7 ماه 4 روز کسری جانبازی و 4 ماه 26 روز کسری رزمندگی پدرم را دارم که در برگ سبزم به تعداد روزهای ان یعنی 360 روز ثبت شده همچنین من از سال 82 تا الان عضویت بسیج دارم یک حکم عملیات دو سال و حکم پشتیبانی یک ساله و فرهنگی یک سال دارم
همچنین یک رزمایش 5 روز دارم و دوره تکمیلی هم دارم مسئولین بسیج قول دادن 6 ماه کسری به من بدهند.
اما سوال من این که اگه نظام وظیفه هم کسری 6 ماه من را به روز حساب کنه من حدودا از 18 ماه خدمت 11 روز کسری کم دارم
1.حالا باید چه کنم ؟
2.آیا باید برم خدمت ؟ یا از خدمت معاف می شم ؟
3.اگه دوره تکمیلی را ارئه ندم می تونم 6 ماه کسری بسیج بگیرم ؟
4. برای معافیت هیچ راه حلی برای کسری گرفتن بیشتر نیست؟
دوست عزیز بفرما کسری !
ظاهرا شما هرچی قانون کسری بوده برای خودت اجرا کردی دیگه غمت چیه ، فوقش هم بری یه مدت کوتاه خدمت میکنی اونم سپاه که فقط اسمش خدمت سربازی هست و با اونچه که ما تو ارتش تجربه کردیم خیلی فرق داره
دوست عزیز اطلاعات شما غلطه.من خودم در جریان معافی چشم هستم و خودم اقدام کردم.
آستیگمات نصف نمیشه.
محاسبه به اینصورته که اگه علامت(مثبت یا منفی) نمره چشم و آستیگمات یکی باشن مثلا هر دو منفی این دو جمع میشن و مجموع حساب میشه.
درسته اونی که تو ارتش خدمت میکنه تا اونی که تو سپاه خدمت میکنه زمین تا اسمون فرق داره.
به غیر از اموزش و بلاهایی که سر سرباز تو ارتش در میارن.جنگ اعصاباش که نابود میکنه ادم رو.یه غدایی بهت میدن که تو عمرت ندیدی.ولی سپاه که نمیتونم جزییاتش رو بگم.یه ریش می خوادو....
قانون ارتش واقعا وحشتناک سخته.خدا صبرتون بده اونایی که جدید وارد یگان میشید.
نگهبانی.اماده باش و چیزای دیگه.....
دوره ی اموزش سپاه تو بعضی جاها خیلی سخت تر از ارتش هست.
مگه ارتش هم اماده باش داره
اگه شما از اماده باش مینالید پس ما که تو نیرو انتظامی خدمت کردیم چی بگیم.
سلام . . . . اقا من افتادم ستاد اماد و پشتیبانی ناجا ولی نه میدونم کجاس و نه میدونم چه جور جاییه ؟ تو رو خدا کسی میدونه به ما هم بگه !! من اموزشی رو توی مرکز اموزش بیگلری ناجا توی مشگین شهر اردبیل بودم!!
ظاهرا ادرسش اینجاست
فرماندهي آماد و پشتيباني ناجا: كيلومتر 18 جاده مخصوص كرج، خيابان 63 (ملك)،
خوب دوستان من بعد از 9 روز پایان دوره دیروز رفتم برگه تقسیمات رو گرفتم
دیدم همه همشهری ها و اطرافیان رو انداختن جنوب اهواز و بوشهر و یک سری هم رفتتن خارک و ایلام و تبریز و غیره
راست میگن پدافند هوایی اموزشیش مثل بهشته اما تقسیماتش افتضاحه
من خودم افتادم تهران - پش مرکزفاوا
که فرمانده میگفت یکی از بهترین جاهاشت و خوب تا اینجا هم 3 ساعت راه هست
اما نه ادرس رو زدن نه ساعت مراجعه گفتن شنبه 5 شهریور معرفی کنم
کسی میدونه کجاست ادرسش ؟
هم اکنون 29 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 29 مهمان)