فروش سرویس های نامحدود در صبانت فعلا غیرفعال شده تا یه سری از مشکلات فنی برطرف بشه
فروش سرویس های نامحدود در صبانت فعلا غیرفعال شده تا یه سری از مشکلات فنی برطرف بشه
سلام
دوستان من ۲ سالی هست که اشتراک شاتل رو دارم اما بعد این داستان مزخرف محدود کردن دانلود شبونه میخوام شیفت بدم به یه شرکت دیگه. الان سؤالی که از دوستان ( مخصوصا صبا نت ) دارم اینکه اولا صبا سرویس شبونه رایگان داره یا نه، بعدم اینکه وضعیت سرعت و کلا سرویس دهیش چجوریه ؟
پ . ن : بهترین پنل ممکن هم ممنون میشم لطف کنین. و اینکه در مقایسه با پارس آنلاین به چه صورته. مخصوصا اگه کسی کرج باشه ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنه .
زياد فرقي با شاتل نميكنه
من اصفهان شاتل دارم و شاهين شهر صبا
شاتل بين 400 تا 700 اه
صبا بين 350 تا 600
در كل پينگ صبا بهتره.. اما نه زياد
(اينها پينگ من توي بازي wow هستن)
احتمال اختلال در مرکز توحید تهران
به اطلاع مشترکین محترم مرکز توحید تهران میرساند به دلیل عملیات کابل برگردان از روز 11/07/90 به مدت یک هفته احتمال اختلال به صورت چرخشی برای مشترکین این مرکز وجود دارد . لذا در صورت تداوم اختلال با پشتیبانی تماس بگیرید .
18% درصد باقی کیا هستن یعنی کسی هست که وضعیت نتش از این هم بهتر باشه؟؟
دوستان من از موقعی که سرعتمو بردن بالاتر شارجم داره خالی میشه یعنی وصل میشم نصفش میره قبلا اینطور نبود چیکار کنم حالا؟
آقای ساپورت شما یک فکری به حال مرکز الغدیر کن که هر چی خط می فرستیم برای رانژه رو قبول نمیکنه فقط هم با شرکت شما مشکل داره آقای ام.. هم که کاری بلد نیست تو شرکت بکنه
Last edited by darvish1900; 12-03-2012 at 22:47.
من 512 دارم
سرعت دانلود روز ماکسیمو 115
شبا هم که با 100 دانلود می کنم تعجب میکنم چرا پاین نمیاد
ولی جالب اینه که من سرعتم با 128 هیچ فرقی نداره
اصلا صبا هیچ فرقی بین سرویس 512 و 128 نذاشته![]()
دوستان من کرجم
فرقی نمیکنه ک از کدوم نماینده بگیرم؟همه کارا از طریق تهران انجام میشه دیگه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)