بچه ها من درصدامو یه تخمین زدم:
عمومی ها همه حدود 70
ریاضی 57
فیزیک 50
شیمی 50
معدل 16:59
آقا من به هیچ رشته ای جز الکترونیکعلاقه ندارم، به نظرتون کدوم دانشگاهها امید هست؟ میشه تو تهران قبول شد؟ یا فردوسی؟!
بچه ها من درصدامو یه تخمین زدم:
عمومی ها همه حدود 70
ریاضی 57
فیزیک 50
شیمی 50
معدل 16:59
آقا من به هیچ رشته ای جز الکترونیکعلاقه ندارم، به نظرتون کدوم دانشگاهها امید هست؟ میشه تو تهران قبول شد؟ یا فردوسی؟!
منم يه مدت كوتاه بود كه اينجا ميمومدم
ولي ارامشي كه بچه هاي اينجا بهم دادن جاي ديگه اي بيدا نكردم
دست همتون طلا
و خداحافظ
اميدوارم قبولي همه رو بتونيم اينجا جشن بگيريم
فعلا بیخیالش شو....قبولیت بستگی به عملکرد داوطلبای دیگه داره، ممکنه این درصدا برای کنکور امسال خوب باشه و ممکنه متوسط باشه، پس تا زمان اعلام نتایج بهش فکر نکن، لا اقل یک ماه به خودت استراحت بده.....آقا من به هیچ رشته ای جز الکترونیکعلاقه ندارم، به نظرتون کدوم دانشگاهها امید هست؟ میشه تو تهران قبول شد؟ یا فردوسی؟!
اخه این لحظات اخر چقد باحاله 10 ساعت تا اولین کنکور من....
---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:57 PM ----------
من امشب نمیدونم میتونم بخوابم یا نه؟.... دیشب که 4 خوابیدم!
---------- Post added at 09:01 PM ---------- Previous post was at 08:57 PM ----------
ای خدا چرا حس تنهایی میکنم؟
بچه ها کجایید؟
اصلا بهش فک نکن ... یه آزمونه مثل بقیه آزمونها ... با این تفاوت که تو تلاشتو کردی و نتیجه میگیری
شب راحت بخواب ... فک نکن به فردا ... صبح هم قبل رفتن حتما دوش بگیر و اگه دختری () موهاتو کامل خشک نکن ... بذار نمدار بمونه ... یکم از گرمای فردا کم میکنه
![]()
قوانین چی؟
چرا بیشتر میشه؟
قوانین مورفی همیشه این اعتقادو دارن که هرچی فک میکنی و میخوای عکسش اتفاق میفته ... یعنی الان فک کردی زرنگی () و درصدت بیشتره اما اینجوری نمیشه
![]()
شما هم چه چیزای بیخودی ای می دونید ها
_________
راستی بچه ها
سر جلسه هنوز که شروع نشده بود چنان خوابم گرفته بود. همش خمیازه میکشیدم![]()
سلام
بچه ها من آزمون امروز رو بدك ندادم ولي واسه اطمينان ميخوام واسه آزادم اين يه هفته يه كارايي بكنم
به نظرتون بهترين كار چيه؟
روزي يه آزمون آزاد بزنم خوبه سالهاي پيشو؟
آاد خارج از كشورم بزنم؟ مثل سراسري سالهاي پيش كه از خارج تكراري مياد آزاد تكراري نمياد؟
خلاصه بهترين كار تو اين يه هفته واسه آزاد چيه؟
وقت عمومی کم آوردم و عربی 11 تا بیشتر نزدم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)