کلا اینا با مسی قرارداد دارن انگار.
من فقط با یک تیم میتونم جلوی حمله های مسی رو بگیرم. اونم با رئال مادرید هست که ازش بدم میاد!!!
خندم میگیره
مسی با اون هیکل ریزه میزه اش تنه میزنه طرف رو پرت میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
کلا اینا با مسی قرارداد دارن انگار.
من فقط با یک تیم میتونم جلوی حمله های مسی رو بگیرم. اونم با رئال مادرید هست که ازش بدم میاد!!!
خندم میگیره
مسی با اون هیکل ریزه میزه اش تنه میزنه طرف رو پرت میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
ایا شما کیت سرورتون رو Attach کردین ؟
بهترین کار اینه که شما یه بکاپ از سیوتون بگیرین.
سپس بازی رو با هر پچی که نصبیدین Uninstall کنین و پوشه سیوتون رو هم پاک کنین.
و بازی رو دوباره نصب کنین و پچ رو بنصبین.
و دوباره سیوتون رو به بازی اضافه کنین. (البته به غیر از EDIT و OPTION) .
با این کار به احتمال 99.9 درصد مشکل حل میشه.
سپاسگذارم.
چند بار امتحان کردم
اتچ شده هست...یعنی اتوماتیک اتچ می کنه...من برای امتحان دتچ کردم دوباره اتچ ولی بازم نشد...
همه چی درسته...نقل و انتقالات...اسم تیمها...شماره بازیکنها...فقط پرچم تیمها درست نیست
سلام به همه دوستان . من گیچ شدم دنبال آخرین پجی هستم که نقل و انتقالات و لباس ها رو درست می کنه هستم ممنون می شم لینکش رو برام بزارید .
این شوت های بازی خیلی غیر طبیعیه!
من 90 درصد گل هایی که زدم دقیقا به گوشه دروازه میره!
با بازیکنایی مثل جرارد و زلاتان که دیگه هر چی شوت می زنم به این صورت میشه. این اصلا با واقعیت جور در نمیاد
در ضمن دوستانی که می گفتن شوت زدن سخته باید بگم که اصلا به این صورت نیست. اتفاقا راحتر هم شده و میشه حتی از فاصله های خیلی دور گل زد. من خودم اولش با اون دوربین جدید بازی یکمی مشکل داشتم و به خاطر همین شوت زدن سخت بود چون زاویه دوربین یه جوری بود که نمی شد دقیق فهمید که شوت به کدوم سمت میره. ولی از موقعی که اون برنامه که دوربین PES 2010 میاره رو دانلود کردم دیگه راحت می تونم شوت بزنم اونم چه شوت هایی!
ولی نمی دونم چرا این توپ اصرار داره که دقیقا به گوشه دروازه بره. انگار بهشون آهنربا وصل کردن![]()
اه اه حالمو به هم زد این pes2011 اینقدر که مثل ربات میمونن بازیکنا و کلنگ بازی در میارن از خودشون .
از pes6 این مشکل رو داره اولا هوش مصنوعیش که هنوز پایین و دوم این که بازیکن داره میبینه توپ داره میاد طرفش یک دفعه جا خالی میکنه . شوت ها غیر طبیعیه و کلی مشکل دیگه که اعصاب مون رو خورد کرده . کلن اگه نتونه مثل این نسخه ی جدید Fifa بزنه دیگه فروش نداره هر چی بازی میکنم میبینم هوش مصنوعی بازی خیلی پایینه و اصلن طبیعی نیست . الان فهمیدم چرا هیچ تیمی لایسنس نمیکنه این pes رو غیر از منچستر هیچ تیمی از لیگ انگلستان لایسنس نکرده . تعداد لیگاش کمه و کلی مشکل داره امیدوارم ورژن بعدی رو خوب بزنه و مثل fifa بتونه تغییرات ایجاد کنه تو بازی .
خودت تا حالا با مسی بازی کردی؟ من که تا توپ بهش میدم یه مدافع آشغال مثلا از ریسینگ سانتاندر که 5 متر هم ازش عقب تره میاد میرسه بهش و همچین تنه ای بهش میزنه که مسی تا 10 ثانیه گیج میخوره تو زمین.
منم نمیتونم جلوی مهاجمهای حریف رو بگیرم مخصوصا وقتی از عمق میان. پاس عمقی که میدن میبینی مدافعت درست تو مسیر توپه بعد یهو جاخالی میده و مهاجم میرسه و منم و واسه اینکه توپش رو بگیرم باید یه لشگر دفاع بندازم دنبالش که باعث میشه کلا تیم به هم بریزه
به نظرم اومدن که مثلا سخت کنن بازی رو همه چی رو غیر طبیعی کردن. انگار کامپیوتر دقیقا میدونه میخوای چیکار کنی هر جا پاس بدی 3-4 نفر اونجا میریزن سرت.
شاید باورتون نشه که من تو مستر لیگ تا حالا 7 تا پنالتی گیرم اومده و همه رو هم به شکلهای مختلف زدم و همه رو هم دروازه بان تشخیص داده و گرفته. یه بار پنالتی رو گوشه و بالا زدم که ون درسار با دست مخالف توپو کشید بیرون
تنها نکته مثبت این ساکر اینه که از همه جای زمین راحت میشه ضربه آزاد زد
---------- Post added at 03:30 PM ---------- Previous post was at 03:25 PM ----------
یه سوال دارم. من تا حالا تمرینش رو انجام ندادم و این commandهاشو امتحان نکردم. آیا دکمه دیگه ای به جز ضربدر برای گرفتن توپ هست؟ آخه کامپیوتر خیلی تمیز و راحت توپ رو میگیره اما من که ضربدر رو میزنم فوقش توپ پرت میشه یه طرف که بازم باید برم دنبالش. مخصوصا با این تغییر cursor مزخرف بازی که یهو بازیکن نزدیک توپ رو cursor رو از روش بر میداره
یه سوال من هر کاری کردم نتونستم منوال استراتژی رو فعال کنم منظورم همون آفساید تراپ و.. ایناست که قبلا دستی اعمال میکردیم .توی 2011 هر چی L2 ,دکمه های ضربدر و.. میزنم چیزی گوشه تصویر نشون نمیده؟؟؟ اگه ممکنه کمک کنید!!
در ضمن کسی آموزشی چیزی در مورد Feint ها نداره!!؟؟
بجای lL2 باید دکمه select رو بزنی...
در مورد feint هم تو یوتوب آموزش تصویریش هست.
بابا من اخرشم نتونستم این بازی رو مثه بچه ادم بازی کنم
من pes2010 رو رو تنظیمات خوبی بازی میکردم ولی اینو من همه ی تنظمات رو اوردم پایین.......قبلا که میرفتم تو منو مشکلی نداشت و روون اجرا بود ولی تا بازی شروع میشه یهو تیک تیک میزنه....اعصابم خورد شد........کسی نمیدونه مشکل از چیه؟؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)