بله سندی بریجه
حدود 1800 تا 1900
بله به راحتی اجرا می کنه اما احتمالش هست که تا آخر آذر تموم شده باشه؛ بهتره زودتر اقدام کنی
بله سندی بریجه
حدود 1800 تا 1900
بله به راحتی اجرا می کنه اما احتمالش هست که تا آخر آذر تموم شده باشه؛ بهتره زودتر اقدام کنی
خیلی ممنون دوست عزیز بایرنی.
فقط یک سوال تکراری، برای سه، چهار سال استفاده تفاوت قیمت حدود سیصد تومن بین مدل 700 و 724 رو چطور ارزیابی میکنید؟ میصرفه به خاطر حدود بیست درصد کارایی بیشتر پردازشگر این مبلغ پرداخت بشه؟
تو خود سایت اپل که بری می تونی مثلا مدل 723 رو انتخاب کنی، رم رو به 8 گیگ ارتقاء بدی، سی پی یو قوی تر انتخاب کنی، هارد رو مدل اس اس دی انتخاب کنی و چندتا چیز دیگه. بعد اون لینک رو به شرکت می دی؛ هزینه رو اونا پرداخت می کنن و خودشون تحویل می گیرن بعد می فرستن ایران
کارت گرافیک 723 در زمان ساخت تقریبا از بالا ترین مدل های اون موقع بود و سنگین ترین بازی ها رو با حداکثر تنظیمات راحت اجرا می کنه
کیف و موس نداره اما فکر می کنم ترک پدش راضیت کنه که نخوای موس جدا تهیه کنی. خیر یو اس بی 3 نداره اما یه پورت جدید داره که سرعتش 2 برابر یو اس بی 3 هست ولی هنوز زیاد جا نیوفتاده.
مدل ایر جدید بالاترین سی ی یو رو روش گذاشتن با 4 گیگ رم و هارد اس اس دی اما از نظر گرافیکی اصلا قوی نیست چون مثل یه پوشه باریکه و به منظور حمل راحت طراحی شده و مناسب کار گرافیکی یا بازی نیست
بله صد در صد ارزش داره مدل بهتر بگیری خصوصا در نگاه بلند مدت
خود من به هرکی که از نظر مالی محدودیت نداره پیشنهاد کردم بالاترین مدل یعنی 723 بگیره که چند سال دیگه کم نیاره
اونجا به غیر از سی پی یو فکر کنم حدود 180 گیگ در هارد هم تفاوت هست که جمعا در مقایسه به سی پی یو 723 که بخوای از 2.2 به 2.3 نغییرش بدی 250 دلار اضافه می شه خیلی مناسب تره
سلام
کسی در مورد این لپ تاپ اطلاعاتی داره؟
td6722a4 air
دوستان کسی از حدود قیمت مک بوک پروا توی سنگاپور ، مالزی یا تایلند خبر داره؟
اگر از اونجا بخریم ، میشه توی فرودگاه مالیاتش رو پس گرفت ؛ مثل قطعات معمولی دیگه؟
ممنون از اینکه با حوصله جواب میدید دوست عزیز اگه تو محیط ویندوز بخوای ویندوز مجازی نصب کنی باز مشکلی به لحاظ کند شدن و داغ شدن پیش نمیاد؟؟
اگه امکان داره یه نگاه هم به HP DM4-2000 بندازین کانفیگش اینه:
CPU: Intel Core i7-2630QM 2-2.9
Cash: 6MB
RAM: 6DDR3
HDD: 640GB
VGA: AMD Radeon 64701GB
Display: 14LED
Weight: 2.0kg
میدونم سوال ضایع ای هست ولی میخواستم بدونم موشواره معمولی به مکبوک میخوره یا حتما باید از موشواره اپل استفاده کرد؟
ببخشید من زیاد سوال میکنم و همش یا تکراریه یا بی خود!
این صفحه کلیدای مک چرا کنترل و آلت نداره؟!![]()
سلام موس که معمولا بیشتر موس ها هماهنگی دارن
کلید کنترل که داره آلت هم کلید option هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)