تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 444 از 1049 اولاول ... 344394434440441442443444445446447448454494544944 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,431 به 4,440 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان سلام
    من هم بعد از خوندن بیشتر از 400 صفحه مطلب در این فروم، از فروشگاه آکوستیک پکیج سینمایی 1311 رو خریدم.
    بخاطر اینکه هنوز جایگاه استقرارش آماده نیست، مجموعه رو کنار هم یه گوشه ای چیدم و راهش انداختم (بشتر منظورم تست بوده ولی خب دارم با همین وضعیت استفاده میکنم). اما مثل یکی دیگه از دوستان که گفته بودند چندان تمایزی رو حس نکرده بودن، الان من هم همین برداشت رو دارم. گرچه میدونم واسه قضاوت زوده و باید اونا رو سر جاشون درست مستقر کنم و با سورس با کیفیت دنبال خروجی با کیفیت باشم. ولی از جهتی هم ممکنه کالیبره نبودن هم یکی از علل مهم در این امر باشه.
    از جناب رایان و سایر دوستان مطلع در این زمینه خواهش میکنم در مورد کالیبراسیون یا تنظیم بهینه من رو یاری کنند.
    الان شبیه اینه که صدا از رادیو پخش بشه و اسپیکرهای تلویزیون خروجی خیلی بهتری ارائه میده.
    با سپاس

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

قیمت دقیق ندارم.آمپ بین 800 الی 900 تومن و اسپیکر هم همینطور بین 800 الی 900 تومن.البته قیمت اسپیکرها بدون ساب ووفر است.شما هزینه حدود 250 تومن هم بابت ساب ووفر اضافه کن.

درود بر شما.
    یه مقایسه‌ای بین مدل پیشنهادی شما و vsx-1020-k پایونیر انجام دادم به نظر میرسه مدل پایونیر از نظر امکانات و اتصالات مورد نظر من مناسب‌تر باشه.
    نظر شما چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ست کردن سینمای خانگی
    دوستان
    باتوجه به راهنمایی های شما تونستم تلوزیونی بخرم که حداقل اگر جزء اولین ها نیست اما خوب هست
    البته از بانه خریدمsamsung d6600
    اما
    الان از شما راهنمایی میخوام برای خرید یا ست کردن یه سینمای خانگی که توانایی کارهای زیر را داشته باشه
    پخش بلو ری اصلی (cd)
    پخش اکثر فرمتها –ایمیج بلو ری- زیر نویس فارسی از روی هارد یا فلش
    پخش وتفکیک صدا -زیاد به صدای زیاد بلند که شیشه میشکنه و غیره که بیشتر برا پوز زنی است اهمیت نمیدم
    اما برام مهم است که برای تمام وسایلی که دارم ورودی صدا انهم یا hd یا اوپتیکال داشته باشه
    البته من بجز این ست که قرار است جمع کنم فقط یه ریسیور hd دارم
    در اخر نهایتا میتونم حدود 1.5 تا 2 هزینه کنم البته کمتر باشه خوب بهتره
    شرمنده زیاد سئوال کردم ببخشید

داره خودمونی میشه anaconda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    In galaxies

پيش فرض

جناب استاد رایان عزیز با سلام خدمت شما همانطور که در صفحات قبل گفتم من پلیر سامی 6900 و ----- ویوسولو hd دارم میخوام یک سیستم جمع کنم نهایتش همون 2میلیون تومان البته بدون پلیر بیشتر هدفم وسل کردن ----- و دیدن فیلم و گاهی هم موزیک است حال خونمونم زیاد بزرگ نیست حدود 24 متر مربع است البته اشپزخانه اوپن هست حال خواهش میکنم بفرمایید بهترین انتخاب چی هست؟ شما اقلب امپ اونکیو پیشنهاد میکنید بنظر شما دنون 1911 با باندهای جامو که در بالا اشاره کردید خوبه یا همون اونکیو بردارم راستی میخوام تفکیک صدای خوبی داشته باشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید محترم
    من یک دستگاه آمپلی سونی DB2000 دارم که حدود 6سال پیش خریدم به تازگی باند های خودم را عوض کردم ویک سری باند pour-acousticsخریدم (سیستم 5-1 میباشد)باند های جلو 250 وات ار ام اس وباند پشت 150 وات ار ام اس هست خروجی آمپ هم برای هر کانال هم روی 8 اهم 120 وات میباشد وقتی سورس اورجینال برای پخش صدا میذارم بلندی صدا اگر بالای -20 برود سیستم پروتکت میده با کد 11 (یعنی اتصال بلندگو چک کن)تمام اتصالات را چک کردم درست بود وقتی دوباره روشن میکنم وصدا پایین میاد کار میکنه وصدا پخش میشه وقتی از سورس mp3باکیفیت 320 استفاده میکنم صدا تا -10 هم جواب میدهد به نظر اساتید فن مشکل از کجاست آیا به خاطر اینکه وات بلندگو وآمپلی فایر با هم مساوی نیستن میباشد یا علت دیگری داره؟ تازه همه کابل ها هم عوض کردم؟ (از چه کابلی استفاده کنم وقیمت هر متر آن چنده؟ورودی از dvd هم کابل اپتیکال میباشد.
    ممنون از راهنمایی که میکنید

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید محترم
    من یک دستگاه آمپلی سونی DB2000 دارم که حدود 6سال پیش خریدم به تازگی باند های خودم را عوض کردم ویک سری باند pour-acousticsخریدم (سیستم 5-1 میباشد)باند های جلو 250 وات ار ام اس وباند پشت 150 وات ار ام اس هست خروجی آمپ هم برای هر کانال هم روی 8 اهم 120 وات میباشد وقتی سورس اورجینال برای پخش صدا میذارم بلندی صدا اگر بالای -20 برود سیستم پروتکت میده با کد 11 (یعنی اتصال بلندگو چک کن)تمام اتصالات را چک کردم درست بود وقتی دوباره روشن میکنم وصدا پایین میاد کار میکنه وصدا پخش میشه وقتی از سورس mp3باکیفیت 320 استفاده میکنم صدا تا -10 هم جواب میدهد به نظر اساتید فن مشکل از کجاست آیا به خاطر اینکه وات بلندگو وآمپلی فایر با هم مساوی نیستن میباشد یا علت دیگری داره؟ تازه همه کابل ها هم عوض کردم؟ (از چه کابلی استفاده کنم وقیمت هر متر آن چنده؟ورودی از dvd هم کابل اپتیکال میباشد.
    ممنون از راهنمایی که میکنید
    بلندگوهات جريان ميكشه براي همين امپ پروتكت ميده و صدا قطع ميشه اگر اين كار نكنه مثل بعضي از آمپ هاي بد صدا به خرخر ميفته و امپ يا بلندگو ميسوزه.
    هيچ راهي نداره بايد بلندگوهاتو عوض كني

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بلندگوهات جريان ميكشه براي همين امپ پروتكت ميده و صدا قطع ميشه اگر اين كار نكنه مثل بعضي از آمپ هاي بد صدا به خرخر ميفته و امپ يا بلندگو ميسوزه.
    هيچ راهي نداره بايد بلندگوهاتو عوض كني
    دوست عزیز آیا به نظر شما اگر از همان 150 وات همین مارک استفاده کنم درست میشه ؟وبه صورت کلی از کجا باید فهمید که جریان آمپ وبلندگو یکی میشه ودرست هست؟باتشکر از راهنمایی شما

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

درود بر شما.
    یه مقایسه‌ای بین مدل پیشنهادی شما و vsx-1020-k پایونیر انجام دادم به نظر میرسه مدل پایونیر از نظر امکانات و اتصالات مورد نظر من مناسب‌تر باشه.
    نظر شما چیه؟
    پایونیر همیشه تو امکانات جانبی نسبت به رقبای خودش یک پله جلوتره.
    شما اگر امکانات جانبی برات اهمیت فراوانی داره پس گزینه بسیار خوبی انتخاب کردی

9. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوستان سلام
    من هم بعد از خوندن بیشتر از 400 صفحه مطلب در این فروم، از فروشگاه آکوستیک پکیج سینمایی 1311 رو خریدم.
    بخاطر اینکه هنوز جایگاه استقرارش آماده نیست، مجموعه رو کنار هم یه گوشه ای چیدم و راهش انداختم (بشتر منظورم تست بوده ولی خب دارم با همین وضعیت استفاده میکنم). اما مثل یکی دیگه از دوستان که گفته بودند چندان تمایزی رو حس نکرده بودن، الان من هم همین برداشت رو دارم. گرچه میدونم واسه قضاوت زوده و باید اونا رو سر جاشون درست مستقر کنم و با سورس با کیفیت دنبال خروجی با کیفیت باشم. ولی از جهتی هم ممکنه کالیبره نبودن هم یکی از علل مهم در این امر باشه.
    از جناب رایان و سایر دوستان مطلع در این زمینه خواهش میکنم در مورد کالیبراسیون یا تنظیم بهینه من رو یاری کنند.
    الان شبیه اینه که صدا از رادیو پخش بشه و اسپیکرهای تلویزیون خروجی خیلی بهتری ارائه میده.
    با سپاس
    شما در درجه اول بایستی محل قرارگیری بلندگوهات رو مشخص کنی و به فضای آکوستیک که براشون به وجود میاری اهمیت بدی.در درجه دوم هم دفترچه سیستمتون رو مطالعه کنید و صدارو کالیبره کنید و از طریق آزمون و خطا به صدای مورد نظرتون برسید.

11. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوست عزیز آیا به نظر شما اگر از همان 150 وات همین مارک استفاده کنم درست میشه ؟وبه صورت کلی از کجا باید فهمید که جریان آمپ وبلندگو یکی میشه ودرست هست؟باتشکر از راهنمایی شما
    اصلا نميشه فهميد تا زماني كه امپ و بلندگو با هم تست نكني
    هر جا خواستي بلندگو بخري امپ براي تست ببر
    اين خاصيت سوني 4 مدل ميزنه همگي مثلا 100 وات هستند اما يكي فقط يه بلندگوي كوچيك راه ميندازه و يكي يه 3way

اين بلنگو من اسمشو نشنيدم؟ ساخت كجا هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •