دوست عزیز سرباطری در بیار نیم ساعت بعد وصل کن احتمال زیاد درست میشه. تجربه شخصی.
دوست عزیز سرباطری در بیار نیم ساعت بعد وصل کن احتمال زیاد درست میشه. تجربه شخصی.
بچه ها روغن توتال راحت تا 10000 جواب میده ؟ یا ایساکویی باید بریزم هر 5000 5000 ؟
بعدش کسی میدونه سرویس دوره که روغن توتال مجانی میریزن میشه بگم توتال بریزن ، مابه التغاوت رو بدم ؟
دوستان لطفا طریقه بیرون آوردن سیستم سخنگو سمند رو برام توضیح بدین . اگه امکان داره با شکل . ممنون
این موتور هر 7000 کیلومتر حدود 0.2 تا 0.3 لیتر روغن کم می کنه
البته من روغن تمام سنتتیک استفاده می کنم پس روغن های نیمه سنتتیک باید بیشتر کم کنه
به نظرم روی این موتور بیشتر از 8000 کیلومتر نمیشه از روغن استفاده کرد و باید سر ریز هم بشه
در مورد استفاده از روغن توتال 7000 نمایندگی ها دارن و در قبال دریافت مابه التفاوت(سود هنگفت از جیب شما) به راحتی برای شما تعویض می کنند
سلام دوستان قبلا از سایت ساپکو میشد تولیدات هر هفته را دید و از اونجا میشد فهمید که مثلا سیستم برق کدوم خودروها کروز هست یا کدوم تولیدات تو چه ماه های سیستمشون بوش هست. اما الان نمیشه به این سایت وارد شد و رمز میخواد چیکار باید کرد و از کجا میتونیم این اطلاعات را بدست بیاریم؟
پس من هر 500 ایساکویی بریزم ؟ چون فعلا هر 10هزارتا رایگانه
نه بابا هر 10000تا ایساکویی بریز خیالتم راحت باشه تا 12هزار هم جواب میده البته هر 6 یا 7 هزارتا شاید نیاز به سرریز داشته باشه مطمئن باش ایساکویی کیفیت مناسبی داره.
پس مشکلی پیش نمیاد. ؟سر کبلومتر ۴۵۰۰ ایساکویی ریخته بودم نزدیک ۶۰ تومن شد ۵ لیتر
Send from xperia z
سلام من یه مشکل دارم البته نمیدونستم باید کجا مطرح کنم انشاالله درست باشه
مشکل:دیروز ماشین رو استارت زدم وای روشن نشد باطری ماشیم خالی شد رفتم باطری به باری کردم ماشین چند ثانیه روشن بود تا کابل اون ماشینو برداشتم خاموش شد چند بار دیگم همینجوری فقط چند ثانیه روشن میمونه مکانیک آوردم میگه یخ زده باید یخشو باز کنی.
حالا دوتا سوال داشتم اول اینکه واقعا مشکل از یخ زدنه(چون فکر میکنم اگه یخ میزد اصلا روشن نمیشد)
دوم اینکه اگه مشکل از یخ زدنه چجوری یخشو باز کنم مکانیک گفت آب جوش بریز توی رادیات.
حالا لطفا منو راهنمایی کنید. ماشین سمند ef7 مدل ۹۰
پیشاپیش ممنون از راهنماییاتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)