جواب مارم بدید
واسه ما تو اطلاعیه دانشگاه مدارک رو فقط اصل دیپلم،کپی کارت ملی و شناسنامه و 6 قطعه عکس نوشته،همینارو ببرم کافیه دیگه چیز دیگه ایی نمیخواد؟؟؟
جواب مارم بدید
واسه ما تو اطلاعیه دانشگاه مدارک رو فقط اصل دیپلم،کپی کارت ملی و شناسنامه و 6 قطعه عکس نوشته،همینارو ببرم کافیه دیگه چیز دیگه ایی نمیخواد؟؟؟
من که خیلی بیشتر از اینا هم بردم!
گفت 6 تا عکس، من 10 تا بردم.
گفت کارت ملی، من 3 تا کپی + خودشو بردم. کپی نوشته بودن یکی، ولی 2 تا خواستن!
گفت شناسنامه همه ی صفحات، من دو سری از همه صفحات + 2 تا از صفحه اول بردم.
تو دانشگاهتون بپرس پست هم هست؟ آخه یه کار پستی هم داری، اگه شهریه ریختی، فیشش رو ببر. واسه من به جز شهریه یه 55 تومن هم واسه خدمات آموزشی بود!
دیگه اینکه، فرمهایی که میگن پر کن، اگه تو سایت بود بهتره همونا رو پرینت بگیری و پرکنی ببری، اینطوری کارت زودتر میشه.
دیگه اینکه، گفتی اصل دیپلم؟ پیش دانشگاهی مگه نداری؟
واسه من مدرک پیش رو میخواستن، ولی چون اصلش هنوز آماده نیست، گواهی ش رو دادم + یه چک 500 هزار تومنی.
اگه مدرک دیپلم میخوان، 2 یا 3 تا کپی هم داشته باش لازم میشه!![]()
نه من فنی هستم پیش ندارم،اون 55 هزارتومن رو هم بانک ریختی یا بردی اونجا دادی؟؟؟
دیپلم رو میگیرن یا برمیگردونن؟؟؟برای معافی لازم دارم.
بالأخره با اینکه هیچکی جواب سؤالمونو نداد امروز تشریف بردیم (!) ثبت نام کردیم. 421685 تومن شهریه ثابت بود. 19 واحد برام انتخاب کرد رو هم شد 746559 تومن + 55000 هزینه خدمات آموزشی + 1000 تومن بیمه. کلاً شد 802559 تومن. من اول 422000 تومن پرداخت کردم (به عنوان شهریه ثابت) بعد که 380559 تومن می موند یارو گفت به جای 380559 تومن 269000 تومن پرداخت کن (چون داداشم هم تو آزاد می خونه تخفیف گرفتم.) گفت ولی نامه ش رو باید هر چه سریع تر بیاری.
الآن که 622000 تومن پرداخت کردم مبلغ بدهیم رو می نویسه 180559 تومن یعنی تخفیفی که به خاطر داداشم زده بود رو حساب نکرده چون اگر حساب می کرد باید بدهکاریم رو می نوشت 68559 تومن. دیگه نمی دونم چطوریه. ظاهراً تا نامه به دستشون نرسه و تأیید نشه تو سیستم اعمال نمی کنن. شنبه میرم حلش می کنم.
اینا رو نوشتم برای کسی که نفت قبول شده و از شهریه خبر نداره (مثل دیروز خودم!) و کسی هم نیست در جریانش قرار بده.
Last edited by mohsen_rkh; 16-09-2010 at 16:31.
راستی یه سؤال برام پیش اومده. مگه رشته نفت فقط دانشجوی مرد بر نمیداره؟ چطور تو لیست دروس ارائه شده جلوی جنسیت واسه همه درس ها نوشته مختلط. حتی یه درس هم تک جنسیتی (مرد یا زن) نیست. مگه میشه؟!
55 رو باید بریزی به یه حساب جدا، نه همون حساب شهریه. حتما شماره حسابشو تو سایتش نوشته.
من والله دیپلم که بهشون ندادم، ولی همون گواهینامه پیش رو که گرفتن و پس ندادن. نمیدونم اگه مدرک اصلی پیش رو میبردم میگرفتن یا پس میدادن؟ دوستان کسی میدونه؟
میخوای بهشون بگو واسه معافی میخوام. شاید پس دادن. بازم زنگ بزن بپرس.
شاید ترم اول اینطوریه، چون انگار فقط یک رشته یه درس رو نمیخونه.
اگه یکی برا ارشد دانشگاه آزاد فقط با ۴ تا اختلاف قبول نشده باشه مثلا اگه ۴۰ نفر میگرفتن رتبش ۴۴ شده باشه کاری میشه کرد؟
چون امسال انگار تکمیل ظرفیت هم نداره
خوب آخه درس هایی مثل آزمایشگاه حفاری که معلومه تخصصیه و جلوش هم نوشته تخصصی دیگه نباید مختلط باشه که. البته این قضیه برام مهم نیست فقط تو تعجبم رشته ای که مختص مرد هاست چطور همه کلاس هاش رو نوشته مختلط.
خوب بچه ها گروهو زدم
بیاین
آدرسشم تو امضام گماشته ام![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)