چرا شیرجه زدی !!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه از روش میخوای بپری تو استخر !!!![]()
--
--
چرا شیرجه زدی !!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه از روش میخوای بپری تو استخر !!!![]()
من که هنوز نمی تونم باور کنم محمد پسر حبیب اوومده باشه ایران . تا ببیننش می گیرنش و دیگه معلوم نیست چه اتفاقی بیافته
تازه توی فرودگاه هم نگرفته باشنش بعدا که خبر به گوششون می رسید سریع میومدن و میگرفتنش .
یه چیزی بذار باور کنیم آخه .
بچه ها رفتم دنبال همین قضیه محمد حبیب ببینید چی پیدا کردم
محمد پسر حبیب ، خواننده لس آنجلسی وارد ایران شد
يک منبع آگاه از ورود يک خواننده لس آنجلسي به کشورمان خبر داد.
به گزارش سرويس سياسي برنا يک منبع آگاه در گفتگو با خبرنگار برنا از ورود يکي از خواننده هاي معروف لس آنجلسي به نام م – م به کشورمان براي درمان و انجام عمل جراحي در يکي از بيمارستان هاي پايتخت خبر داد.
وي چندي پيش همراه خانواده اش در دبي به سر مي برد که ناگهان دچار ناراحتي قلبي شده و به دليل نبود پزشک حاذق در کشور امارات، تهران را براي مداواي خود در نظر مي گيرد که با موافقت سفارت ايران در دبي و وزارت امور خارجه کشورمان مجوز ورود به کشور را دريافت مي کنند.
بر اساس اين گزارش، سفارت ايران در دبي به شرط ظاهر نشدن وي در انظار عمومي، سياسي نکردن موضوع و عدم همراهي پدر وي به ايران حاضر به صدور رواديد براي سفر اين خواننده و مادرش به تهران مي شود.
گفتني است پدر اين خواننده نيز خود يکي از خواننده هاي معروف لس آنجلسي است که به خواندن ترانه هايي بر ضد نظام جمهوري اسلامي شهرت دارد.
اين گزارش مي افزايد، اين خواننده پس از ورود به کشورمان در يکي از بيمارستان هاي تهران بستري شده و تحت عمل جراحي قرار گرفته و پس از گذشت يک هفته از تاريخ بستري شدن از بيمارستان مرخص شده است.
لازم به ذکر است که روابط عمومي وزارت امور خارجه در گفتگو با خبرنگار برنا از ورود اين خواننده به کشورمان ابراز بي اطلاعي کرد.
منبع هم برنا نیوز
عجب سوتی باحالی
اقا لیلا یا همون ریحانه فرار کرد...خوب حقم داره بچه....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظورش ای بوده فکر کنم
اقا ،لیلا یا همون ریحانه فرار کرد...خوب حقم داره بچه....
خیلی باحال بود!! اما چرا شیرجه زدی؟ مگه استخره!!
تازه متر نکردی ببینی چند متر (یا کیلومتر) پریدی؟! یا زمان نگرفتی؟
باحال بود!![]()
تاییدیه!
اینم تاییدی!
منم از هردوشون بدم میاد! (تایید!)
ووکمن جون!! بعدم اگه خدا بخواد کیان!
منم همینو میخواستم بگم! (که گفتم)
دمت کیلو گرم! (به قول بعضیها!)![]()
![]()
آقایون و خانمها ( لیدیز اند جتلمن ) همه دست به سینه بشینید که اوضاع خیطه... یه سونامی اومده تو متفرقه مواظب باشید این تاپیک رو با خودش نبره....
امروز روز اول مدرسه بود دیگه!! ما هم که گل سرسبد مدرسه سف وسط ایستاده بودیم! بعد یکی از بچه ها اومد شعر بخونه که شعرش اصلا قافیه و ردیف نداشت!! بعد با اعتماد به نفس داشت میخوندش! هی هم بینش مکس میکرد. یه مکس که کرد من طبق عادت قبلی آروم گفتم به به!! بعد دوستای دورم شنیدن و اونا هم هم صدا شدن!!! خیلی باحال شده بود! 3 نفری با صدای بلند میگفتیم به به!! البته ما نشسته بودیم رو زمین که شناسایی نشیم!! کم کم همه بچه های دورمون هی میگفتن به به!!!! صدا هی بلند میشد!دیگه دختره هم شنید و اینطوری شد:
اما باز خودشو نگه داشت و ما هم از رو نمیرفتیم. بعد هم رفت!
ما پارسال یه مدیر پیر ضد حالی داشتیم که همه از دستش آسی بودن. خیلی اذیتمون میکرد! بعد امروز معاونه اومد سر صف و گفت: متاسفانه خانم نصر باز نشسته شده و رفته. بعد یهو همه دست و سوت کشیدن!!!!اینقدر باحال بود! بعد معاونه قرمز شد و آبی!
خیلی هم انگار عصبانی شده بود! بعد گفت: ما که خیلی دلمون براش تنگ میشه! هنوز حرفش تموم نشده بود که همه براش هو کشیدن! من نمیدونم ریشه این قضیه کی بود! اما کار خوبی نبور هر چی بود!! دیگه معاونه انگار کم اورد و گفت: میدونم که همتون ناراحتید!!!!
![]()
به بهمیبینم که مدرسه ها رو آباد کردید... قدر این دوران رو بدونید که بهترین دورانه خداییش ... مخصوصا سوم دبیرستان که آخرین مرحله آرامش در زندگی انسانه... و بعد از اون دیگه تا آخر عمر روی آرامش فکر و خیال راحت رو نخواهید دید.
lموافقم هنوز هيچي نشده دارن گير ميدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)