خیلی ممنون از جواب خوبت.یکی نیست نکست رو خوب توضیح بده؟ایا pes 2010 نکست هست
خیلی ممنون از جواب خوبت.یکی نیست نکست رو خوب توضیح بده؟ایا pes 2010 نکست هست
نسخه کنسول xbox360 و PS3 نکست جن هستن به علاوه نسخه pc این بازی...فکر کنم منظور همون نسخه کنسول باشه.
بچه ها اینجا چرا اینجوریه؟هیچ محتوایی نداره.
شما هم صفحات قبل رو بخون محتوای تاپیک رو پیدا می کنی....
یک سوال هم داشتم...توی این نسخه در مد مستر لیگ میشه دو نفر با هم توی مسترلیگ شرکت کنن و هر کدوم یک تیم مجزا انتخاب کنن؟!
فکر میکنم بعضی از کاربران تاپیک بصورت حرفه ای پیگیر اخبار این بازی هستن جدیدا مصاحبه ای با یکی طراحان اصلی بازی صورت گرفته که خوندنش خالی از لطف نیست .
اسم شما چیه و چه مسئولیتی توی تیم سازنده بازی دارید ؟
جواب : من ناگای هستم مدیر مسئول بخش هنری وجنبه های بصری بازی .
سوال : کدوم بخش از بازی بیشتر رضایت شما روجلب کرده ؟
ناگای : من مسئول بخش گرافیکی بازیم , دوست دارم همه به گرافیکهای داخل بازی دقت کنن من نسبت به کیفیت اونها دلگرم هستم .
سوال : کدوم بخش از بازی بصورت ویژه و اختصاصی بیشتر مایه افتخار شماست؟
ناگای: من بیشتر همتم رو روی شبیه سازی چهره بازیکنان قرار دادم بنابراین این قسمت برای من مایه مباهاته فی لترها و نور پردازی ها باعث میشن بازیکنان خیلی واقعی به نظر بیان .
سوال : آینده pes رو چطوری میبینید ؟
ناگای : من میخوام تمام چیزهایی که در عالم واقع و دنیای حقیقی فوتبال اتفاقات میفته روتوی بازی بازسازی کنم .
سوالات طرفداران بازی :
سوال کننده ای از uk – نسخه 2009 آغاز بکار dlc(ارائه آنلاین بعضی از جزئیات بازی مثل کفش و غیره برای گیمرهااز سوی کونامی ) بود برنامه هایی برای توسعه اونها توی نسخه 2010 بازی دارید ؟
ناگای : توپها و کفش ها dlc خواهند بود .در این زمینه ارتباطاتی با تهیه کنندگان صورت گرفته .
سوال کننده ای از پرتغال – سیباس و تیمش هر سال میتونن گرافیک بازیو پیشرفت و ارتقاء بیشتری بدن ؟
ناگای : بله ما میتونیم .هنوز کارهایی وجود داره که باید توی بازی انجام بشه هنوز فاصله زیادی بین گرافیکهای ما و دنیای واقعی وجود داره .
سوال کننده ای ازایتالیا – ما در آینده میتونیم مربیان تیمو از نیمکت ببینیم در حالیکه دارن بازیو تماشا میکنن ؟ اگه بله میتونیم اونا رو با سلیقه خودمون ویرایش کنیم ؟
ناگای : این مساله زمانی محقق میشه که یک طرح سه بعدی برای این موضوع در نظر گرفته بشه درغیر اینصورت این کار فقط ظاهری میشه که گیمرها رو راضی نخواهد کرد .
سوال کننده ای از ایتالیا – چند تا ورزشگاه توی نسخه 2010 وجود خواهد داشت ؟
ناگای : در مجموع 22 تا که 3 تاش جدید هستن آنفیلد مونو منتال و سایتامای ژاپن .( البته اینجا بنظر میرسه ناگای اشتباه کرده چون اولدترافورد هم اضافه شده )
سوال کننده ای از ایتالیا – من دوست دارن بدونم بالاخره ما میتونیم تورهای هر استادیوم و چیزهای جانبی مثل جمعیت فیلمبرداران و عکاسها و غیره رو ویرایش کنیم ( با بیشترین جزئیات نسبت به قبل ) ؟
ناگای : متاسفانه امسال ویرایش تورها و جمعیت توسط شما امکان پذیر نیست بجاش ما برای هر ورزشگاهی چمن اختصاصی طراحی کرده ایم .
سوال کننده ای از ایتالیا – وضعیت هوا در طی مسابقه متغیر خواهد بود ؟
ناگای : من رویای انجام دادن این کارو توی سرم دارم اما امسال نه امسال توی این نسخه این مساله وجود نداره.
حسین جان امکانش هست لینک دانلود اینو بزاری ؟
Last edited by Mehdi.ss; 09-10-2009 at 15:50.
رفیق شما با فایر فاکس این رو باز کن و بعد از طریق برنامه ی idm دانلود کن دیگه.
دورو بر 1 آبان بازی میاد حالا 1-2 روز زودتر یا دیرتر.
امروز 9 اکتبر هست و بازی 23 اکتبر میاد
میشه 14 روز دیگه
همون که من گفتن درسته دیگه،مگه نه؟؟!!!نسخه کنسول xbox360 و PS3 نکست جن هستن به علاوه نسخه pc این بازی
دوست عزیز اگه لطف کنی آموزش نصب پچ رو به صورت فیلم آموزشی یا عکس بذاری ممنون میشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)