تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 444 از 531 اولاول ... 344394434440441442443444445446447448454494 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,431 به 4,440 از 5301

نام تاپيک: Windows Seven مباحث و مشکلات

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

نشد ....

درخواست ریست سیستم رو داد ولی سیستم بالا نیومد و بجای آن صفحه مرگ ویندوز اومد...

اول فکر کردم مال همین دو ساعت مهلت ویندوز هست ولی وقتی دوباره اجرا کردم دیدم نه... مشکل داره...
    این کرکی هست که تا الان خیلی خوب داره کار میکنه هیچ اپدیتی هم از زیر دستش در نرفته. اپدیت های مخصوص جینیون بودن ویندوز رو هم انجام دادم باز هم فعال مونده.

حالا این رو هم امتحان کن آخرین تیره

http://www.mediafire.com/?4zth2rm3zwu

فکر کنم راهی به جز عوض کردن ویندوز باقی نمونه

به هر حال اگه ویندوز رو خواستی عوض کنی اخرین بیلد رو نصب کن و اپدیت نکن.

این پست هم خیلی خوبه مطالعه کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این کرکی هست که تا الان خیلی خوب داره کار میکنه هیچ اپدیتی هم از زیر دستش در نرفته. اپدیت های مخصوص جینیون بودن ویندوز رو هم انجام دادم باز هم فعال مونده.

حالا این رو هم امتحان کن آخرین تیره

http://www.mediafire.com/?4zth2rm3zwu

فکر کنم راهی به جز عوض کردن ویندوز باقی نمونه

به هر حال اگه ویندوز رو خواستی عوض کنی اخرین بیلد رو نصب کن و اپدیت نکن.

این پست هم خیلی خوبه مطالعه کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنونم رفیق ... از اینکه وقت گذاشتی و به پستهای ما جواب دادی...

همین امروز و فردا میرم ولیعصر و یه ویندوز پدرمادر دار میخرم که بشه avtive کرد... نه این ویندوزی که معلوم نیست از کجا اومده...

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadishi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

سلام خدمت دوستان به یک مشکل برخورد کردم که دیر فایل ها در ویندوز کپی می شه اولین باره که به این صورت می شه چه کار باید کرد ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    من نمی دونم چرا این دفه که ویندوز نصب کردم حروف فارسی رو به شکل مربع نشون میده.اگه میشه کمکم کنید.
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام بچها خسته نباشيد من يه مشکلی تو ويندوز 7 ورژن starter دارم که نميدونم باگ هست يا مشکل از نرم افزار هست
    همونطوری که تو عکس ميبينيد وقتی cd / dvd / فلش / memory نصب ميشه autoplay windows که باز ميشه اينا هست که مربوط به برنامه nero هست ولی من اين برنامرو از رويه سيستمم unistall کردم و ديگه نيست
    اين مشکلو چطوری ميتونم حل کنم؟
    ممنون ميشم اگه جوابمو بديد
    با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

يه سؤال ديگه هم داشتم اينکه چطوری ميتونم windows به روزه اولش برگردونم؟
    آخه cd اورجينال داره و up ميشه
    ولی مسه لپتپا نيست که خوده windows اورجينال باشه و رکوری انجام بشه
    اگه يه راهی هم واسه اين کار بگيد ممنون ميشام

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

سلام

سلام خدمت دوستان به یک مشکل برخورد کردم که دیر فایل ها در ویندوز کپی می شه اولین باره که به این صورت می شه چه کار باید کرد ؟
    اگه منظورت اینه که رونوشت گیری پرونده ها به کندی صورت می گیره، احتمالا یه چیزی اجرا کردی که پروسه سنگینی داشته و پردازنده یا رم رو اشغال کرده. توی تسک منیجر بررسی کن که چی خیلی پردازش گیره...

سلام بچها خسته نباشيد من يه مشکلی تو ويندوز 7 ورژن starter دارم که نميدونم باگ هست يا مشکل از نرم افزار هست
    همونطوری که تو عکس ميبينيد وقتی cd / dvd / فلش / memory نصب ميشه autoplay windows که باز ميشه اينا هست که مربوط به برنامه nero هست ولی من اين برنامرو از رويه سيستمم unistall کردم و ديگه نيست
    اين مشکلو چطوری ميتونم حل کنم؟
    ممنون ميشم اگه جوابمو بديد
    با تشکر

می بایست نرو رو به طور کامل Uninstall می کردی. منظورم Complette Uninstall هست.

يه سؤال ديگه هم داشتم اينکه چطوری ميتونم windows به روزه اولش برگردونم؟
    آخه cd اورجينال داره و up ميشه
    ولی مسه لپتپا نيست که خوده windows اورجينال باشه و رکوری انجام بشه
    اگه يه راهی هم واسه اين کار بگيد ممنون ميشام
    System Restore هست. اما این فقط در شرایطی پاسخگو هست که سیستم ویروسی نشده باشه. اگه ویروسی شده باشه می بایست ویندوز عوض کنی.

شاد و پیروز باشین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    من نمی دونم چرا این دفه که ویندوز نصب کردم حروف فارسی رو به شکل مربع نشون میده.اگه میشه کمکم کنید.
    ممنون
    جواب سوال منو کسی نمی دونه؟

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

جواب سوال منو کسی نمی دونه؟
    خب باید زبان فارسی را نصب کنید

نحوۀ نصب زبان فارسی در ویندوز 7
    براي نصب زبان فارسي در ويندوز 7 قبل و يا بعد از نصب نرم افزارهاي مالي اداري ميزان مراحل زير را سپري ميكنيم:
    انواع ويندوز 7: انواع ويندوز7 همانند انواع ويندوز ويستا مي باشد: اين ويندوز 2 نوع 32 بيتي و 64 بيتي دارد و همچنين داراي edition هاي مختلف مي باشد: ويرايش فول(Ultimate) ، ويرايش با حداقل سخت افزار (starter) ، ويرايش حرفه اي (professional) ، ويرايش کاربران خانگی حرفه ای (Home Premium)و ويرايش کاربران خانگی عادی (Home Basic) ) . جهت اطلاع از نوع ويندوز خود روي computer راست کليک کرده گزينه Properties را انتخاب کنيد. در صفحه اي که باز مي شود قسمت Windows Edition نوع ويرايش ويندوز شما و قسمت System ، System Type ،چند بيتي بودن ويندوز شما را مشخص مي کند.
    This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 801x599.

تغيير نام کامپيوتر:
    پس از اطمينان از موارد ذکر شده در بالا بايد نام کامپيوتر خود را چک کنيد که طولاني نباشد براي اينکار روي computer کليک راست کرده گزينه properties را انتخاب کنيد. سپس در ستون سمت چپ روي گزينه System Protection کليک کنيد.
    This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 742x531.

در صفحه اي که باز مي شود روي سربرگ Computer Name کليک کنيد و سپس دکمه Change را بزنيد.
    This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 769x552.

سپس در صفحه بعد در قسمت Computer Name نام دلخواه خود را تايپ کنيد. فقط دقت کنيد که اين نام طولاني نبوده (در حد 4 يا 5 حرف) و در آن فقط از حروف انگليسي استفاده شده باشد و از حروف فارسي، اعداد و کاراکترهاي ديگري استفاده نکنيد. سپس فرم ها را به ترتيب OK کرده و سيستم خود را Restart کنيد.
    This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 939x676.
    فارسي کردن زبان ويندوز:
    حال بايد زبان ويندوز خود را فارسي کنيد تا فونت هاي نرم افزار هلو قابل خواندن باشند.
    براي اينکار Control Panel را باز کنيد سپس گزينه Region And Language را انتخاب کنيد.
    This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 741x536.

در صفحه اي که باز مي شود روي سربرگ Format کليک کرده و در قسمت Format ، Persian را انتخاب کنيد.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 731x528.

سپس روي سربرگ Location کليک کرده و در قسمت Current Location ، Iran را انتخاب کنيد.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 834x599.

حال روي سربرگ Keyboards And Languages کليک کرده و دکمه Change Keyboards… را بزنيد.
    This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 836x599.

در صفحهاي که باز مي شود دکمه Add… را زده و Persian/Persian را انتخاب کنيد و فرم ها را OK کنيد.
    This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 837x552.

سپس روي سربرگ Administrative کليک کرده و دکمه Chang system Local… را بزنيد و در قسمت Current System Local ، Persian را انتخاب کنيد.
    This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 820x594.
    This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 939x668.
    سپس همه فرم ها را OK کرده و سيستم خود را Restart کنيد.

غير فعال کردن Windows Firewall:
    براي غير فعال Windows Firewall ابتدا داخل Control Panel شده و گزينه Windows Firewall را انتخاب کنيد. سپس در سمت چپ صفحه باز شده روي گزينه Turn Windows Firewall on or off کليک کنيد.
    This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 712x505.

در صفحه اي که باز مي شود در هر دو قسمت Home و Public داخل دايره Turnoff را تيک بزنيد.

و سپس فرم را OK کنيد.

منبع:hesabdari-mizan.com

10. این کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Ehsanpark's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سوال کلی: کلا می شه برنامه های قدیمی رو به یه روشی نصب کرد رو سون؟

12. این کاربر از Ehsanpark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •