بچه ها شما لینک های Adrive رو از کجا گیر میارید ؟؟ از همین سایت ؟؟ دانلود من با تورنت خیلی سرعتش بالا باشه 18 میشه ... تا 21.3 خیلی راهه ...![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بچه ها شما لینک های Adrive رو از کجا گیر میارید ؟؟ از همین سایت ؟؟ دانلود من با تورنت خیلی سرعتش بالا باشه 18 میشه ... تا 21.3 خیلی راهه ...![]()
سوالت شوخی شاتلی بود یا جدی نمی دونی vroom جان ؟؟
جفتش هست ... اینی که امروز ماله من بود کانکت بودم ولی سند و ریسیو کمی داشتم که الان مرتفع شده![]()
Adrive عموما برای دانلود فیلم استفاده میشه اگه میخوای فیلم دانلود کنی برو به تاپیک زیر
و هم میتونی تو Adrive عضو بشی (مجانی)و فایل ها را انتقال بدی به اکانتی که ساختی و بعد دانلود کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای اطلاعات بیشتر در این رابطه برو به تاپیک زیر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by vroom; 11-03-2009 at 20:48.
نه بابا جدی شاتلی بود
اخه من تالا هیچ کدوم از این حالات برام پیش نیومده!
فقط یکی 2 بار این طوری شد اونم قبلا
![]()
درود ...
دوستان اینجا کسی هست که آرت 2 داشته باشه ؟؟ سرعت ماکزیمم اون با لینک مستقیم چقدره ؟؟ من با آرت 1 ماکز 21.3 دارم ...
اره قابلیت رژیوم داره! توی تاپیک درخواست مستقیم کردن درخواست بده تا لینک هایت را مستقیم کنن!
البته منظورت 10 گیگابیت بود!
بستگی به پهنای باند مرکزتون یا ترافیک مرکز مخابراتتون داره!
جک نگو مرد =))
10 گیگابیت =))
کل ایران (پارس آنلاین که بزرگترین شرکته و بیشترین پهنای باند رو داره) 500 مگابیت نداره !! چه برسه با گیگابیت
شاید سرجمع کل پهنای باند ایران 1 گیگابیت بشه
ببین من یوزرم 231012xx هست !! یعنی من 12xx نفرم که توی سمنان از شاتل سرویس دارم
حالا شما 10 گیگابیت رو که میگی برای 1500 نفر هم تقسیم کنی میشه نفری 660 الا 700 کیلوبیت !! اگه اینجوری بود که دیگه شبانه کسی افتی نداشت چون همه 700 کیلوبیت ددیکیت داشتند و افت معنا نمیداد
جک نمیگم مرد
از پشتیبانی هم پرسیدم گفت گیگابیت درسته!شما از کجا پهنای باند پارس انلاین را می دونی البته فکر نمی کنم بیشترین پهنای باند را پارس داره در صورتی که نسبت به دیگر شرکتها زیاد کاربر هم نداره!
یوزر من هم 71109100xx هست یعنی من 9100xx کاربر شاتل شیراز هستم؟!
از کجا معلوم این عدد 10 هست شاید 1 یا 2 یا 3 باشه!
Last edited by ahriman323; 12-03-2009 at 01:43.
اون گرفتن رمز اینترنتی و cvv2 که دوستمان گفتن بستگی داره کدام بانک باشه! بعضی از بانکها از طریق خود پرداز نمیشه رمز اینترنتی را گذاشت و گرفت وباید به بانک مراجعه کنی!البته بستگی به نوع کارت هم داره من ملت کارت متمرکز داشتم از عابر بانک رمز اینترنتی را قرار دادم و گرفتم!
ولی بانک تجارت و سپه و ملی را امتحان کردم نداشته گزینه تغیر رمز اینترنتی!
گزینه تغیر رمز اینترنتی هم داخل قسمت تغییر رمز هست!
دوستان من تعرفه قیمت 512 شاتل رو میخواستم ....؟ راستی شبانه هم داره ...؟ از چه ساعتی ؟
هم اکنون 52 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 52 مهمان)