مهندس من این آسیسنانت رو نصب کردم start box کجاس؟
وقتی میخوام cool sense نصب کنم وسطاش ارور میده که یه نرم افزار دیگه بازه اونو ببند تا این نصب بشه..
HP 4530S
مهندس من این آسیسنانت رو نصب کردم start box کجاس؟
وقتی میخوام cool sense نصب کنم وسطاش ارور میده که یه نرم افزار دیگه بازه اونو ببند تا این نصب بشه..
HP 4530S
باسواد یعنی روی منوی استارت کلیک کن و cool sense رو تو کادر پایین واردکن تا بیاد ...
کسی نیست یه راهنمایی به ما بکنه؟
حالا چرا دعوا داری؟
زدم cool sense چیزی نیومد یعنی پیدا نمیکنه
هیچ جوری نصب نمیشه
کی گفت به شما اچ پی بده ؟ به من نشون بده کیه ...
اگر هم شما از اون دسته آدم ها هستین که با کوچکترین حرف دو تا بی سواد تغییر نظر می دین آره بهتون توصیه می کنم همین روند رو ادامه بدین و اچ پی نگیرین به دلیل این که هر برندی باید در سطح کسی که ازش خریداری می کنه باشه اچ پی برندی نیست که همه لیاقت استفاده از محصولاتش رو داشته باشن ...نمی خوام زیاد در این مورد صحبت کنم ...
اما من که 12 ماه پیش ییکی از نوت بوک های سری 6000 رو گرفتم تا همین الان که دارم باهاش تایپ می کنم کوچکترین مشکلی باهاش نداشتم و واقعا از هر نظر فوق العاده س ...
واقعا کم پیش میا نوت بوکی در عرض یک سال هیچ گونه مشکلی نداشته باشه ...
تازه این سری 6000 هست برو مدل های سری 7000 رو ببین طراحیش مثل مک بوک های 2012 هست نه این کپی باشه چ.ن زودتر از اون اومده ....
واقعا خیلی شیک و فوق العاده س ....
جالا بازم برو اسم لنوو بی کلاس و بی ارزشو بیار و فک کن کیفیت داره که البته داره ولی برندی نبست که واسه آدم های high class باشه ...
آدم ها ی داغون معمولا از این برندها خرید می کنن ...
بقیش بماند ...
سلام دوستان من یه مشکلی دارم
بعضی وقتا کار زیادی با لبتاپم نمیکنما مثلا یه صفحه نت بازه یه تلوزیون یا همون media center بعد قسمت تاچ لب تاپم زیاد گرم میشه..سمت چپ اونجایی که نوشته pro book اون منطقه هم گرم میشه... بنظر شما از چیه؟؟
بعد اگه میشه یکی توضیح بده چطوری این نرم افزار cool sens رو برای 4530s نصب کنم؟
درست زیر تاچ نوت بوک چیپ گرافیک وجود داره کناره لیبل probook هم هارد قرار گرفته
اگه رو high performance بزاری این قسمت ها زیاد داغ می کنن و طبیعیه
ولی رو power saver این گرما تا حدودی کم میشه
باید یه coolpad مناسب تهیه کنین![]()
coolpad من perfect هستش
بخاطر آلومینیومی بودن سطح روییش خنکی خوبی هم میده... اما یکم او قسمتهایی که گفتم موقع کار کردن گرم میشه... فکنم طبیعیه .
سلام به همگی
کسی 6c45 یا مدل های مشابه این رو داره؟ (مثل 6c55 یا 6c65 یا...)
چطوره؟ گرافیکش که قویه درسته؟
مثل Nvidia اپتیموس داره؟ یعنی سوئیچ کنه بین گرافیک ها؟
در کل راضی هستید؟
من دقیقا این مدل رو ندارم اما شما یاید بدونین با یه هیولا واقعی روبرو هستین که از هر لحاظ فوق العاده هست ...
با این که خودم 1 سال هست که 6050 از سری 6000 دارم و سنگین ترین اپلیکیشن ها و بازی ها رو باهاش Run می کنم اما تا بحال کوچکترین مشکلی نداشته ...
گرافیکش هم 6770M هست که فوق العاده عالیه اما کمی از 7690M XT ضعیف تره ...
توضیح فنی خیلی زیاده اجازه بدین تا همین جا کافی باشه ....
پس تو خرید سری Pavilion Dv6 به هیچ عنوان شک نکنین ...
ضمنا اگر عجله ندارین منتظر بمونین تا مدل های سری 7000 وارد بشن که خیلی فوق العاده تر و شیک تر هستن نسبت به 6000 اما با این حال سری 6000 هم بی نهایت عالی هست و حتی خیلی ها اونو از سری 7000 بهتر می دونن ...
بله اگر گرافیک از سری 7000 باشه که در این مدل هست تکنولوژی Endurmo داره که همون Optimus انویدیا هست ...راضی هستین ؟ دوس دارم شما فقظ یک نفر رو پیدا کنین که از سری 6000 اچ پی کمی ناراضی باشه ...
فقط یه نفر ...
غیر ممکن چنین چیزی ...
سری 7000 که بماند ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)