دستت درد نکنهالان یک دید بهتر بهم می ده
- اگر میانگین سرعت اینجوری باشه می تونم بهش امیدوار باشم که حال گیری نکنه
- گرچه ظاهرا بعضی مسیرهارو مشکل داره باسه ارتباط
فقط این سرعت اپلودش زیاد جالب نیست - باید ببینم موقع گرفتن می تونم یکم روش کار کنم تا بهتر بدن یا نه.![]()
حالا ایشالا بازم برات تست میزارم ببینی.ولی گفتم نوسان داره.خوبش خیلی خوبه و بدش خیلی رو مخه
حالا شاید یه موقع دیگه تست گرفتم آپلودش هم خوب باشه![]()
به این میگن بازی روزگار - وقتی من درخواست سرویس می دم نامه میاد می گن هر دو حجم رو یکی کنید تا هزینه تولید محتوا بیشتر بشه
دل مارو خوش باش که می خواستیم استفاده کنیم
امیدوارم داتک حجم بسته هاشو بیشتر کنه در غیر این صورت صرف نمی کنه با سرویس شبانه ای که داره ادم بیاد سمتش![]()
تو ایران وضعیت همینه.هرجام زنگ بزنی تهش بهت میگن همینیه که هست.
بنظرم خدا میخواست ماهارو عذاب بده که تو این کشور به دنیا اومدیم
جهت اطلاع رسانی دوستان داتکی ( چون داشتم وضعیت اینترنتش رو بررسی می کردم دیدم)
کسایی که می خوای سرویسشون رو عوض کنند به طرح جدید یا از طرح های جدید داتک بگیرند حواسشون باشه.
داتک در سایت اصلی مطلبی در رابطه با نسبت ترافیک داخلی به خارجی ننوشته ولی در تلگرامش اعلام کرده تنها در ماه اول حجمی که گذاشته چه برای داخل چه برای خارج یکسان است.
در کنار ان هم معلوم نیست در ماه های بعد روی همین حجم می خواهد تقسیم بندی کند ( که دیگر بدرد هیچ مشترکی نمی خوره ) یا افزایش حجم دهد.
حواستون بهش باشه
دوست عزیز واقعا متشکر. من سایت رو نگاه انداخته بودم متوجه نشدم تا پست شما رو دیدم. من خیلی وقت ها پیش مشتری داتک بودم که اون موقع ها کیفیتش خیلی خوب بود. امروز دنبال یه سرویس دهنده جدید میگشتم که تجربه داتک یادم افتاد. تا صفحه بانک رفتم پست شما رو دیدم الان دوباره زنگ زدم، اپراتور بعد از صحبت با سوپروایزرش گفتش که ما نمیتونیم گارانتی کنیم. چون هنوز به ما اعلام نشده که از ماه بعد ترافیک داخلی خارجی میشه یا نه. گفتش الان بیشتر شرکت ها دارن داخلی خارجی رو بنابراین غیر معمول نیست. که من هم گفتم بله غیر معمول نیست ولی های وب داره ۱۱۰۰ گیگ رو ۱۶ مگ با همون قیمت ۸۰ تومان میده و نسبت خارجی به داخلی رو ۱ به ۴ حساب میکنه که میشه ۲۷۵ گیگ ترافیک خارجی که بازهم از ترافیک شما بیشتره (متاسفانه های وب مرکز کلانتری رو سرویس نمیده اصلا). گفتش ما سعی میکنیم طوری تنظیم کنیم که به ضرر مشتری نباشه. واقعیتش متقاعد نشدم. آسیاتک هم ۳۰۰ تا میده ۸۰ تومان و نسبت رو ۱ به ۲ حساب میکنه که میشه ۱۵۰ گیگابایت که درسته کمتره ولی حداقل مشخصه تکلیف ملت.
با سلام من حدود 9 سال( 86-95 ) از مشترکین شرکت داتک تلکام بودم سرویس 128 کیلوبیت نامحدود مشترکین قدیمی این شرکت با سرویس های نامحدودش اشنایی دارند
از سال 93 خود شرکت سرعت اسمی سرویس را بر روی 2 مگابیت بسته بود و حدود 256 کیلوبایت هم سرعت دانلود من بود با هزینه ماهیانه 21000 تومان با این شرایط خیلی از سرویس دهی شرکت راضی بودم روزی 20 گیگ و در ماه 600 گیگ دانلود می کردم
از تیر ماه 95 شرکت شرایط سرویس را به حالت عادی برگردوند و من با توجه به شرایط سرعت 128 و سرعد دانلود 16 کیلوبایت دیگه از اینترنت استفاده نکردم و در تاریخ 1/8/95 از خود شرکت داتک با من تماس گرفته شد که وضعیت سرویس را مشخص کنم و در نهایت سرویس جمع اوری شد
این بود تجربه من از سرویس دهی شرکت داتک
اما در اذر ماه امسال تصمیم گرفتم دوباره از اینترنت adsl استفاده کنم اکثر شرکت ها تو مرکز مخابرات شهید سعادتمند تهران نمی تونستند اینترنت بدن
فقط شرکت های مثل فن اوا - شبدیز - و دیده بان نت شرکت فن اوا بعدا اعلام کرد که تو مرکز مخابرات سعادتمند پورت خالی نداره و بعد از ثبت نام در شرکت دیده بان نت پیامی از سمت شرکت برای من اومد که خط شما دارای سرویس از شرکت دیگری میباشد لطفا پس از جمع اوری خط از شرکت قبلی ( داتک ) با شرکت دیده بان نت تماس بگیرید
و بعد از پیگیری های فراوان و تماس با شرکت داتک به نتیجه نرسیدم شرکت داتک اعلام می کنه که نامه جمع اوری ارسال شده و سرویس جمع اوری شده ولی خط تلفن در مرکز مخابراتی هنوز به شرکت داتک متصله و جمع اوری نشده سر همین موضوع هیچ شرکتی نمی تونه روی این خط تلفن اینترنت بده دوستانی که در ایم مورد تجربه دارند لطفا یه راهنمایی بکنند
برای حل این مشکل در سامانه 195 شکایت کردم
- - - Updated - - -
Last edited by .$$$$.; 14-12-2017 at 15:26.
سلام.من از مشتری های قدیمی داتک هستم.از اون موقع تا الان 512 نامحدود داشتم.امروز متوجه شدم که سرعت دانلودم دو برابر شده.فکر کردم سرویسم رو عوض کردن.پرسیدم ازشون گفتن هیچ تغییری در سرویس ها صورت نگرفته.با این حساب سرعت دانلود من که در قدیم 62 بود الان رسیده به 170 و ثابت هست.اینقد این موضوع باورنکردنیه که از صبح چند بار خودمو وشگون گرفتم که نکنه خواب باشه
.از یه بنده خدایی که توی داتک بود پرسیدم گفت دستگاه جدید نصب کردن و خدمات رو بهتر کردن در نتیجه سرعت توام رفته بالا.گفت که قراره بهتر هم بشه
خدایا خودت بگو که شوخی نیست و خواب نمیبینیم.بگو که بعد از سی سال بلاخره یه چیزی هم تو این مملکت به جای اینکه بدتر بشه بهتر شده.ازین شوخیا با ما نکنید ما جنبشو نداریم![]()
ماهی چقدر می دید در حال حاضر؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)