بهتره شب کم بخورید بخصوص چربی کمی داشته باشه
و صبح هم مواد پر کالری و قندی باشه البته منظور من از قندی بودن زیاده روی نیست بلکه موادی مانند خرما عسل و ... طبیعی
بهتره شب کم بخورید بخصوص چربی کمی داشته باشه
و صبح هم مواد پر کالری و قندی باشه البته منظور من از قندی بودن زیاده روی نیست بلکه موادی مانند خرما عسل و ... طبیعی
امسال ساعت 7:30 شروع میشه آزمون!
قبلشم یه سری سوالای چرت و پرت میدن که من یادم نیس چی بود مث قلمچی که سوالای نظرخواهی میده
مرد حسابی پیتزا شب کنکور بخوری یعنی سم خوردی !! درسته انرزی زاست اما معده رو داغون میکنه..
استرس نداشته باشید چون بازدهی رو به زیر خمس اطلاعتتون میکشونه..
من که اصلا استرس ندارم..چون مطمئنم هر چی خوندم رو 36 ساعت دیگه میریزم رو دایره..
آره میگن پنیر خنگ میکنهپنیر نخورین !![]()
اگرم خوردین با گردو بخورین![]()
دلیل استرس بالا به موارد و مولفه های زیادی بستگی داره
یکیش اطمینان نداشتن از قبولی
متوسط خوندن
نیاز جدی به قبولی (مثلا سربازی)
فکر کردن بیش از اندازه به کنکور
نداشتن سرگرمی (بهترین کار بازی ریاضی است واکنش مغز رو بالا می بره)
خوردن پنیر هنگام صبحانه زمانی که شما استرس بالا دارید
دهان رو خشک میکنه
حتی شیر هم نخورین (امتحان شده است )
بجاش اب پرتقال بخورید که نشاط بخش است
شکم رو پر نکنید بجاش مواد مغذی که در بالا گفتم و الان هم بهش ذکر کردم توجه کنید
ابا؟ فک کنم عبا درست باشهابا و عمامه همینجوری که من نوشتم درسته؟
عمامه هم درسته
دوستان یاری کنین اگه اشتباه گفتم![]()
به به میبینم که اطلاعات بچه ها در مورد خوراکیها و روشهای جلوگیری از استرس از اطلاعات درسی شون بیشتره
جاتون خالی هر چی تو این 1 سال نخونده بودم امروز جبران کردم و بعد امتحان جغرافی سال دوم دبیرستان برای اولین بار 9 ساعت تو یه روز خوندم![]()
البته مفید نبود چون مثلا رفته بودم کتابخونه ولی همش تو پارک پلاس بودیم مثلا داشتیم مقاطع مخروطی میخوندیم
ولی بچه ها برای همتون دعا کردم ایشالا همه هر جایی که دوست دارین قبول شین...راستی اگه نماز نمیخونید هم این 2 روز رو بخونید چون تاثیر داره واقعا.خدا تنها کسی که الان میتونه کمکتون کنه...راستی انقد سریع پست ندید سرم گیجید![]()
فکر نکنم کسی که نماز نمیخونده این 2 روز اونم به خاطر کنکور نماز بخونه زیاد صحیح باشهراستی اگه نماز نمیخونید هم این 2 روز رو بخونید چون تاثیر داره واقعا.خدا تنها کسی که الان میتونه کمکتون کنه...راستی انقد سریع پست ندید سرم گیجید![]()
ولی دعا خوبه.....
آره تحقیق کردم عبا و عمامه درسته مرسی
ابا؟ فک کنم عبا درست باشه
عمامه هم درسته
دوستان یاری کنین اگه اشتباه گفت
Last edited by timsar jackson; 23-06-2009 at 16:46.
داوطلب با شرایط زیر بومی کدام منطقه و جز کدام سهمیه محسوب میشه؟
تحصیل در منطقه 3 کشور در سال دوم و سوم دبیرستان
تحصیل در منطقه 1 در سال پیش دانشگاهی
محل تولد هم منطقه 1
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)