سلام.کسی ISP خوبی که سرعت دانلود شبانش بالا باشه برای مرکز مخابراتی شهید رجایی سراغ نداره؟
4رقم اول هم 2367 هست
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
سلام.کسی ISP خوبی که سرعت دانلود شبانش بالا باشه برای مرکز مخابراتی شهید رجایی سراغ نداره؟
4رقم اول هم 2367 هست
سلام
از دوستان کسی هست که توی منطقه مخابراتی خرازی نداگستر داشته باشه؟
می خواستم بپرسم که سرعت شبانش چه طوره؟
پارس آنلاین
پیشگامان سرعت روزانه20 بایت( ای کاش 1 کیلوبایت بود تا حداقل صفحه ها باز میشد !). دارم با دیال اپ پست میزارم.
من مشتری داشتم هفته پیش البته پیش شمارشون 25 بود از شما 23 است
پیشنهاد میکنم صبا بگیرید شبانش حرف نداره
---------- Post added at 08:40 PM ---------- Previous post was at 08:37 PM ----------
راستی این روزها اگه شبانه نمیخواهید و فقط وب گردی دارید بهترین گزینه همون مخابراته 19 تومان سه ماه سرعت روزانشون الان 130 و خیلی خوبه
اگه مودم از خودشون نگیرید وی× پی ××ان هم جواب میده البته شبانه رایگان اصلا وجود نداره
سرعت روزانه پیشگامان حدود دایال اپ رسیده
شبانه هم که حدود 10 بایت هست
هنوز هم سرویس های نامحدود ارائه نداده
نه کیفیت داره نه قیمتش مناسبه
واقعا بی عقلی نیست با این شرکت تمدید کنیم ؟
من که رفتم پارس انلاین
---------- Post added at 10:17 PM ---------- Previous post was at 10:13 PM ----------
اونها که پیشگامان دارند برند داخل فرومشون اعتراض کنیم دیگه خسته شدیم از این وضعیت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من توی پنل پیشگامانم به اندازه 1 ماه 128 1گیگ شارژ دارم دیگه مجبورم با اینا تمدید کنم یعنی میشه تا 17آبان دیگه بعد از اون عمراَ اگه تمدید کنم وضع شبا که خراب ( یعنی فاجعه ) روزا هم که جدیدا دست کمی از شب نداره
می دونم خیال هم ندارن فکری به حال شرکت کنن .
پیشاپیش ورودتون رو به مشترکین ندا تبریک می گم اصل شبانه
روزانه هم فقط مخابرات 19 تومن 3 ماه 6 گیگ +1 گیگ هدیه الان واقعا به صرفه است
پیشگامان سرویس اصلا پایدار نیست ! دوستان اعلام وضعیت کنند
سرعت که نسبت به گذشته خیلی افت کرده ( روز ) اما خب از 2،3 روز پیش بهتر شده برای من .
در کل ارزش تمدید کردن نداره اینطور که من از پیشگامانیا فهمیدم همه قصد حرکت به سمت صبانت رو دارن ( منم همینطور )
البته امیدوارم دوباره تا به ما میرسه دریا خشک نشه و وضعیت دانلود شب ثابت بمونه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)