سلام . دشمن شما شرمنده . همون فلاش کوچیکه هست . ( اونی که باریکه )
سلام . دشمن شما شرمنده . همون فلاش کوچیکه هست . ( اونی که باریکه )
سلام دوستان
واتر پمپ تندر 90 (65 هزار کار کرده) نشتی داشت و ماشین آب کم می کرد و صدای نشتش هم به گوش می رسید
واتر پمپ نو خریدم با واشر مخصوص و همچنین چسب آکواریوم و تسمه تایم
دیروز تعمیر کار عوضش کرد ولی متاسفانهنشتی داره و امروز صبح زیر ماشین دقیقا" زیر واتر پمپ و تستمه تایم نشتی مشاهده شد
تا اونجایی که اطلاع دارم تعمیر کار باید برای تست ابتدا آب معمولی می ریخت و در صورت عدم نشت چند روز بعدش با ضد یخ عوضش میکرد، ولی همون اول ضد یخ ریخته
1- حالا سوال اینه که اولا" ضد یخ به تسمه تایم آسیب میزنه؟
2- اگه ضد یخ به تسمه آسیب میزنه الان باید تسمه تایم نو بجاش بندازیم دوباره؟
کلا" راهنمائی کنید
در ضمن واتر پمپ و تسمه و ... همه رو از فروشنده معتبر و اورجینال تندر خریدم (فرانسه) مشکل از نصب و عدم آب بندی مناسبه
کلا" ضد حال خوردم
تعمیر کار هم هفت سالی هست ماشین هامو میدم دستش و از نظر من به کارش وارده و اولین باره مشکل تو کارش دیده ام
شهرستانم و مدل ماشین 89
از دوستان کسی مشکل اینجوری نداشته؟
سلام من مکانیکم بهتره ماشینو عوضش کنی چون اینجورر ماشینا هم خرجاش بالایه همم درست نمیشه![]()
سلام.یکی از بچه ها یک111صفر خرید داخل شهر تا100ی 10 مصرف میکرد و کشش ماشین هم کم بود چند بار رفت نمایندگی هیچ ایرادی پیدا نشد.گفتندکار کنه بهتر میشه !!تا8000که دست خودش بود میگفت بهتر شده بعد هم فروخت تیبا خرید.اینو گفتم که در جریان باشی این چیزها تو ماشینها طبیعیه زیاد حساس نشو.
سلام دوستان .. از موتور ماشين بخار بلند ميشه .. سر سيلندرش رو تازه عوض كردم و روغن و .. هم از نوع مرغوبش ريختم ... يه سرچي كه زدم نوشته بدن آبو روغن قاطي ميكنه .. درسته ؟ درمانش چيه ؟
دوست عزیز البته پاشش سوخت زیاد باعث مصرف بالا میشه ولی ماشین شما 2500 کار کرده و هنوز به حد مطلوب نرسیده و فشار زیاد نباید بروی اون بیارید
اا یه فیلر گیری هم میتونه فعلا به شما کمک کنه به شرطی که بعد از چند ماه دوباره اونو فیلر گیری کنید
دوست عزیز بستگی به این گه چقدر وقته عوض کردید و نوع شماره روغن و اینکه وقتی عوض می کردید کاملا تمیز شده یا نه و اینکه سرسیلند و واشر ها درست بسته شده باشن
اگر در اگزوز دود آبی و جمع شدن روغن ندارید و بعد از چند ساعت کارکرد موتور اگه درب روغن رو باز کنید و کف سفید رنگ نباشه فک نکنم مشکل زیادی باشه و جنس سرسیلندر و واشر پس از آب بندی درست میشه
ولی باز هم چک کنید ضرر ندارهحتی رادیاتورو که روی آب اون روغن نباشه
با سلام خدمت تمامی سروران گرامی.خودروی پراید صبا دارم مدل 84 که موقعی که هوا سرده وقتی ماشینو روشن میکنم در هنگام گاز دادن در حالت درجا به ماشین عقربه دور موتور بجای بالا رفتن اول پس میزنه یعنی میاد زیر عدد 1 و در این حالت موتور مقداری تکون میخوره و لرزش ایجاد میکنه و سپس عقربه رو به بالا میره!بعد در این حالت وقتی شروع به حرکت میکنم در هنگام تعویض دنده از 1 به 2 ماشین کپ میکنه یعنی گاز میدم ولی انگار موتور جون نداره و راه نمی ره و بعد از چند لحظه دوباره شتاب می گیره و خوب میشه! وقتی هم که موتور چند دقیقه ای کار میکنه و گرم میشه و یا اگه هوا گرم باشه و مثلا" ماشینو مدتی در زیر نور آفتاب پارک کرده باشم دیگه این مشکلو را ندارم!
لازم به ذکر که فیلتر بنزین و سنسور میل سوپاپ را عوض کردم که فایده ای نداشت.انژکتورها را بردم نمایندگی شستشو دادم و فیلر گیری موتور کردم ولی بازم نشد.خروجی پمپ بنزین را تست کردم مشکلی نبود.باطری ماشین را هم که تازه عوض کردم.دیسک و صفحه هم حدود 25500 کیلومتر کار کرده.
به نظر شما ایراد می تونه از کجا باشه؟ممنون میشم از دوستانی که تجربه لازم را دارن زودتر کمک کنند.
Last edited by simarana; 05-04-2014 at 12:58.
دوست عزیز نمیدونم به نسبت مدل ماشینتون از کدوم انژکتور یعنی باصطلاح نیمه انژکتور نباشه
و اینکه دوگانه سوز نباشه
معمولا این دلیل بیشتر از دریچه گاز و تنظیم اون نسبت به استپره
و در مرحله بعدی برق رسانیه که فک می کنم دلکو کویل ماشین شما ایتالیاییه باشه شما وایر شمع ها و خود شمع و هم چک کنید بد نیست برای پراید اگه شمع دو الکتروده اصل گیرتون بیاد بد نیست
ورودی سوخت شما به نسبت جرقه زود عمل می کنه و خیلی توی سیستم ها ی قدیمی تر نشون میده
وایر شمعو دلکو خیلی تاثیر داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)