بچه ها من جوی استیکم خراب شده
2 ماهه هر جا میرم گیرم نمیاد
چی کار کنم ؟![]()
بچه ها من جوی استیکم خراب شده
2 ماهه هر جا میرم گیرم نمیاد
چی کار کنم ؟![]()
چه مدلی میخوای که گیر نمیاد؟
دوستان میشه راهنمایی کنن تکسچر ایران ایر برای بویینگ 747 رو از کجا میشه پیدا کرد ؟
سلام بچه ها اين تاپيك رونقش نسبت به قبل كمتر شده
سلام....
چند وقت بود فقط خواننده اینجا شده بودم.... چرا اینجا اینقدر سوت و کور شده؟؟؟
کسی Fokker 100 شرکت Flight 1 رو داره؟؟؟
راستی این PMDG 737 NGX ورژن FSX هم دست کسی رسیده؟؟؟
شدیدا دنبال این دو تام!!
منم مثل شما فقط خواننده بودم هر روز به تاپيك سر ميزدم
در مورد در خواست ها بايد عرض كنم كه دومي را خودم دنبالشم البته 2004 را دارم و رو FS9 به خوبي اجرا مي شه ولي رو FSX اصلا خوب نيست (منظور از FS9 همان FS2004 است)
ولي اولي
اين تورنتشه
و اينم آپديت سرور پك دو شهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در حال حاضر دارم اولي را مستقيم مي كنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هر مدلی که شد ! فقط جوی استیک باشه !
دوستان این تاپیک 439 صفحه داره و آموزش های زیادی هم توش قرار داره.اگه دوستان لطف کنن و همه آموزش ها رو یکجا جمع کنند و در پست اول قرار بدنند خیلی ممنون میشم.
مثلا من قدیما که به این تاپیک میومدم بچه ها داشتن آموزش پرواز با هواپیماهای pmdg رو میزاشتن.یا مثلا روش کار با اون دستگاهی که شبیه به ماشین حسابه(اسمش یادم نیست)تعداد آموزش ها خیلی زیاده نمیشه همه این صفحه ها رو گشت.
یکی از بچه ها چند وقت پیش یه اکانت پرشین گیگ ساخته بود آموزش ها رو گزاشته بود توش ،کجاست؟
Last edited by grand theft auto; 19-11-2010 at 18:04.
دوستان كسي ميدونه Addon هاي زير را با لوگوي ايران اير و آسمان براي FSX از كجا ميشه پيدا كرد :
B737-200
Fokker 100
دوستان من یه سوال دارم اونم این هست که چرا من هرچی هواپیما دانلود میکنم میریزم تو پوشه مربوطه در شبیه ساز وقتی اجرا میکنم اون هواپیما نمای کابین نداره اصلا ! مشکل از چیه تنظیمات خواصی داره یعنی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)