اون وقت داریوش جام شوما که اورش کردی ...توی اکسپلور کلاک سی پی یو رو چقدر میزنه.......!؟!؟!
ما که هر کاری کردیم همش رو 206 مونده........(لااقل پرشیا بود یه چیزی.!!!!)
اون وقت داریوش جام شوما که اورش کردی ...توی اکسپلور کلاک سی پی یو رو چقدر میزنه.......!؟!؟!
ما که هر کاری کردیم همش رو 206 مونده........(لااقل پرشیا بود یه چیزی.!!!!)
برای من هم زده 206!!!!
مث این که فقط سرعت پیش فرض رو نشون می ده... نه سرعت در لحظه رو
اون برنامه باتری درست شد
فول شارژ نوشته دوروز و دو ساعت و 3 دقیقه
اون برنامه باتری درست شد
فول شارژ نوشته دوروز و دو ساعت و 3 دقیقه
فکر کنم این زمانیه که داشته محاسبه میکرده.....: دی
واسه ما جدیدا میزنه 17 ساعت......
البته باید یه 7 8 دفعه خالی و پر بشه....ولی چیزی که از شواهد بر میاد اینه که فاتحه باطریه گوشیه ما خونده شده....باید واسش دنبال قبر بگردیم...!!!
حالا یه نکاتی .....باطری فابش چنده.....(متفرقش چنده....)
بعد باطریه بهتره واسش پیدا میشه...؟!؟!(یعنی واسه یه گوشیه دیگه با آمپراژ یا عمر بیشتر...؟؟!؟!)
فول شارژ 17 ساعت؟
ال سی دی رو هک نکردی؟
فابش 28000 تومان پک شده با گارانتی
معمولی به قول فروشنده اصل (!) 14000 تومان باز و بدون پک و گارانتی
فکر کنم باطری N95 8G به مال ما می خوره؛ ببین اون چجوریه... اگر خوبه ما هم بگیریم![]()
فکر کنم باطری N95 8G به مال ما می خوره؛ ببین اون چجوریه... اگر خوبه ما هم بگیریم![]()
تنها باطری که بهش میخوره 79 ، من باهاش گوشیمم روشن کردم اما مشکل اینجاست که باطری تو نمیره ، یخورده ( 2میل ) درازه ، اگه وقت بشه باید برم کارگاه مدرسه ساب بدم باطریو ولی میترسم برسه به خود باطری و اسیدش بپاشه .. اما میارزیه فعلا که نرفتم.
عکس باطری 79 روی 82 رو هم تو همین تاپیک گذاشتم .
داریوش جان جدیدا وقتی میبینمت یه ترس قریبی سراغم میاد![]()
--
!!!!بی خودی که به من نمی گن دکستر، قاتل خونسرد گوشی های همراه...![]()
--
آره فول شارژ میگه 17 ساعت...فول شارژ 17 ساعت؟
ال سی دی رو هک نکردی؟
ال سی دی که اگه هک نباشه اصلا نمیشه....یعنی من اصلا هیچی نمی بینم....عادت کردیم دیگه...
اگه اصلیش 28 چوغ باشه که کلا گوشیو میفروشم..: دیفابش 28000 تومان پک شده با گارانتی
معمولی به قول فروشنده اصل (!) 14000 تومان باز و بدون پک و گارانتی
فکر کنم باطری N95 8G به مال ما می خوره؛ ببین اون چجوریه... اگر خوبه ما هم بگیریم
یه زمانی قیمت گرفتم گفتن 18 تومن اصلیشه.....حالا الانو نیدونم...چند چنده..
در ضمن مطمئنی باطری 8 گیگ تو این میره....فکر کنم جر بخوره....
آره یادم میاد یه کارایی داشتی میکردی....به سرانجام نرسید...تنها باطری که بهش میخوره 79 ، من باهاش گوشیمم روشن کردم اما مشکل اینجاست که باطری تو نمیره ، یخورده ( 2میل ) درازه ، اگه وقت بشه باید برم کارگاه مدرسه ساب بدم باطریو ولی میترسم برسه به خود باطری و اسیدش بپاشه .. اما میارزیه فعلا که نرفتم.
عکس باطری 79 روی 82 رو هم تو همین تاپیک گذاشتم .
داریوش جان جدیدا وقتی میبینمت یه ترس قریبی سراغم میاد
حالا با در باطریه باز....!!! امتحان کردی ببینی چقدر جواب میده...؟!؟!(باطریه 79 ...1200 میلیه دیگه..؟!؟!)
بچه ها قاب اصلیو از کجا می تونم گیر بیارم؟
آره... خیلی آروم و خونسرد 3250 رو فرستادم اون دنیا... روحش شاد
شرکت پارت اوریجینال که به شکل تکه ای می فروشه هر تکه اش کلی قیمت داره؛ مسلا در باطریش 5000 تومان!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)