نه دوست عزیز نصب نیست
---------- Post added at 10:41 AM ---------- Previous post was at 10:38 AM ----------
نه من تاحالا 2 سال دارم بازی میکنمو همیچیشم عالی سالمه!!!
پس مشکل از کجاست؟
نه دوست عزیز نصب نیست
---------- Post added at 10:41 AM ---------- Previous post was at 10:38 AM ----------
نه من تاحالا 2 سال دارم بازی میکنمو همیچیشم عالی سالمه!!!
پس مشکل از کجاست؟
Last edited by camry; 27-08-2010 at 09:43.
فقط با پک ambition این امکان وجود داره
توی DVD 1 سیمز3 هست نباید از جایی که ریختیش اپلود می کردی باید از DVD 1 اپلود می کردی
این بازی 18+ هست و کسی که این رو بازی کنه Pervert واقعی هست بهتره بازیش نکنی یا Download نکنیش تو این بازی همه سانسور ها حذف می شه و کارهای خیلی بدی به سیمز 2 اضافه می شه .
یک کار دیگه هم می تونی بکنی ، خونتونو بفروش با سیمز دیگت ، بعد میرن همگی توی خونه دیگه! یک بار واسه منم اینطوری شد ، خونه رو عوض کردمم درست شد.
بابا E-R-O-T-I-C Dreams یکی از مسخره ترین پک های بازی هست! تنها تفاوتش اینه که سانسور ها حذف میشن و میشه تو خونه لخت راه بری. ولی هیچ کار اضافه نشده! wohoo هم زیر پتو انجام میدن! مثل قبل!
ambition چه فرقی داره من فرقی اخساس نکردم
من که چند وقت پیش ambition رو بازی میکردم فرقشو واقعا حس کردم
البته کارایی سیمز3 با امبیشن یکی هست
ولی امبیشن وسایلای جدیدی اضافه شده مثلا لباسشویی یا موتور یا...
شهر امبیشن خیلی قشنگتر از شهر سیمز3 هست
چون اون مرداب داره کنارشم کلی گیاهای دریایی داره
در ضمن میتونین بری کنار مرداب بشینی کمپ بزنین
میتونین یک خونه لوکس باتمامی امکانات بسازین
ووووو......
هرچی باشه یک سیمز عالی هست![]()
????????????????????????????????
همین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مهم ترین چیز ambition اضافه شدن profesion ها هست. شما وقتی بخوای کار پیدا کنی با کلیک بر روی find profession می تونید سیمزتونو توی کار کنترل کنید ، آتیش نشون بشین و بقیه سیمز ها رو نجات ندین تا بمیرن ، کارآگاه بشین و با کشف و داشتن مدارک از صاحب جرم پول زور بگیرید ، فشنر بشین و قیافه مردم شهرو عوض کنین و... اصلی ترین چیزی که اضافه شده همینه! اونای دیگه در رابطه با این شغلا اضافه شدن ، مثلا در کارآگاهی مخصوص با کار " کارآگاه خصوصی " هست!
من این profesionرو دیدم و استخدام هم شدم ولی عین قبلی میره کار میکنه پیشرفت میشکنه بر میگرده خوب که چی????????????????????????????????
همین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مهم ترین چیز ambition اضافه شدن profesion ها هست. شما وقتی بخوای کار پیدا کنی با کلیک بر روی find profession می تونید سیمزتونو توی کار کنترل کنید ، آتیش نشون بشین و بقیه سیمز ها رو نجات ندین تا بمیرن ، کارآگاه بشین و با کشف و داشتن مدارک از صاحب جرم پول زور بگیرید ، فشنر بشین و قیافه مردم شهرو عوض کنین و... اصلی ترین چیزی که اضافه شده همینه! اونای دیگه در رابطه با این شغلا اضافه شدن ، مثلا در کارآگاهی مخصوص با کار " کارآگاه خصوصی " هست!
دوستان چه پچی لازمه برای اینکه پکای sims رو بشه اجرا کرد
اگه میشه لینک دانلودو بزارین
ممنون
توی DVD 1 سیمز3 هست نباید از جایی که ریختیش اپلود می کردی باید از DVD 1 اپلود می کردیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)