میشه در مورد مزایای ریو توضیح بدید ؟ چرا این ماشیتن این همه مخالف داره من از هرکی برسیدم گفت مگه خلم ریو بگیرم( ولی من عاشق این ماشینم )در حالی که اکثرآ 405 رو ترجیح میدن
میشه در مورد مزایای ریو توضیح بدید ؟ چرا این ماشیتن این همه مخالف داره من از هرکی برسیدم گفت مگه خلم ریو بگیرم( ولی من عاشق این ماشینم )در حالی که اکثرآ 405 رو ترجیح میدن
سلام
دوستان نظرتون درمورد پژوی 207 چیه؟نسبت به 206 چه تفاوت هایی داره؟قیمتش چنده؟و اینکه از لحاظ جاداری نسبت به 206 چقدر تفاوت داره؟
لطفا نظرتونو در مورد اين مورد وموردايه شبيه اينو لطف ميكنين؟قيمته يه سالمش چنده؟ارزششو داره؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
می خوام یه ماشین تو رنج 19 تا 20 تومان بخرم. چیزهایی که برای مهمه عبارتند از :
1- ترجیحا می خوام صفر باشه می خوام حداقل 3-4 سال سوار بشم.
2- توی شهر زیاد از ماشین استفاده نمی کنم بیشتر واسه آخر هفته و مسافرت می خوام
3- اهل اسپرت کردن و رانندگی اسپرتی نیستم.
4- ترجیح می دم صندوقدار باشه چون صفر زیاد می رم در ضمن سه نفر هم هستیم.
5- ماشین کم دردسر، کم استهلاک و کم مصرفی باشه. چون خیلی به ماشین حساسم و کوچکترین صدائی اذیتم می کنه می خوام چیزی باشه که کمتر برم تعمیرگاه
6- ایمنی ماشین و توان ماشین توی سبقت و توی جاده هم برام مهمه.
7- L90 نباشه می دونم ماشینه خیلی خوبیه اما با قیافش نمی تونم کنار بیام D:
خودم نظرم روی ورنا و V8 سفارشی هست. اما شنیدم این 206 های جدید که ECU شون رو عوض کردن یکمی مشکل داره و اون توان تیپ 5 رو نداره.
حالا ممنون می شم اگه دوستان باتجربه بتونن من تازه وارد رو راهنمایی کنند.
ریومیشه در مورد مزایای ریو توضیح بدید ؟ چرا این ماشیتن این همه مخالف داره من از هرکی برسیدم گفت مگه خلم ریو بگیرم( ولی من عاشق این ماشینم )در حالی که اکثرآ 405 رو ترجیح میدن
مزایا: قدرت و شتاب خوب - کم مصرف - استهلاک پایین - قیمت مناسب قطعات - خدمات پس از فروش خوب - کیفیت ساخت قابل قبول
معایب: امکانات نسبتا کم (تو رنج قیمتی خودش طبیعیه!) - صدای موتور در داخل زیاده! اما - فضای کابینش نسبتا تنگ تره!
ایراداته ریو اونقدر بزرگ نیست که اگه بخری بهت بگن خل! از همه مهم تر قیمتش هم مناسبه و 13.600 دقیقا هم قیمتی با 405 هستش. به هر حال ازمن میشنوی در خرید ریو شک نکن که ماشین خوبیه.
207 و 206 هیچ فرقی با هم ندارن ! فقط قیافه 207 تغییر کرده و اتاق هم همونه.سلام
دوستان نظرتون درمورد پژوی 207 چیه؟نسبت به 206 چه تفاوت هایی داره؟قیمتش چنده؟و اینکه از لحاظ جاداری نسبت به 206 چقدر تفاوت داره؟
البته امكانات 207 مثل 206 تيپ 5 هست با يك سري تغييرات ظاهري
تنها تیپ 5 این امکانات رو نداره تیپ 6 و تیپ 3 هم با تیپ 5 امکانتش یکیه.
اینجوری بگم خوبه یا میتونیم بگیم تیپ 5 و تیپ 6 رو فیس لیفت کردن شده 207 که دو نوع دنده ای و اتوماتیک داره و یا یک کلمه بگیم 207 فول اپشن!![]()
ایراداته ریو اونقدر بزرگ نیست که اگه بخری بهت بگن خل! از همه مهم تر قیمتش هم مناسبه و 13.600 دقیقا هم قیمتی با 405 هستش. به هر حال ازمن میشنوی در خرید ریو شک نکن که ماشین خوبیه.
فرشاد ریو دیگه 13600 نیست!!!!
فروش ریو تحویل 30 روزه شروع شده به قیمت کارخونه قیمت 12.700!!!!!
به نظرم خیلی خیلی خوبه.
تازه الان اینقدر تولیدشون زیاد بوده این چند وقتی که فروش فوری نداشتن که من از نمایندگی پرسیدم گفت معمولا چون ماشین زیاده تا 20-22 روز ماشینو میدیم و به 30 روز نمیکشه !!!
از سایت سایپا میتونین اینترنتی ثبت نام کنین.
ویرایش:
همین الان رفتم تو سایت سایپا دیدم دوباره فروش فوری رو برداشتن و به جاش پیش فروش برای دی گذاشتن.
ولی تو این نمایندگی که من امروز تماس گرفتم هنوز اسم می نوشت...
تا دیشب هم تو سایت سای بود فروش فوری ولی الان...![]()
Last edited by Maziar_69; 31-08-2010 at 19:17.
سلام دوستان برادر بنده الان یه 2 هفته ای هست میخواد یا بنز یا bmw بگیره ماشین فعلیش هیوندای جنسیس هست
خودش تو سایت دیده از z4 خوشش اومده حالا یه سوال تو ایران هست؟؟قیمتش چنده ؟؟؟
در کل از بنز و bmw در باره هر مدلش که تو ایران هست اگه بتونین یه اطلاعاتی بدید ممنون میشم (قیمت مهم نیست)
كسي نظري نداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)