تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 444 از 2403 اولاول ... 3443944344404414424434444454464474484544945449441444 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,431 به 4,440 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه SASAN_6822's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من هم به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حق میدم ناراحت باشه وقتی شرکتی نمیتونه خدمات خوب بده چرا مردم آزاری میکنه شک نکن بالا و پایین کردن سرعت دست خودشونه و احتیاجی به هزینه اضافی نداره در جواب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو دوست داری هر دقیقه ISP تغییر بدی یک ماه صبر کنی تا اینترنت دوبار وصل بشه پس وقتی نمیتونن سرویس خوب بدن میشه مردم آزاری که اندیشه مثل اینکه در خط 7 داره اینکار میکنه خط 7 پارس که من دارم سرعتش خوبه البته یه بدی های مثل پینگ بالا هم داره.
    اولاش که حرف اندیشه نبود چون سرویس خوبی نداشت تازگی که شرکت گرفته آقایان شدن باسواد پارس هم همینطوری. باسواد کجا بود؟! میگی نه زنگ بزن اندیشه یه چندتا سوال تخصصی بپرس؟ بخاطر اینکه سرمایه بیشتری در بیارن هر کاری میکنن به فکر رضایت مشتری هم نیستن. یکی از دلایلی که کشور پیشرفت نمیکنه. مثلا ما دومین کشور ثروتمند بعد از قطر تو آسیا هستیم!

2. 2 کاربر از SASAN_6822 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Dj_aghamajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

تایید میشه! سرعت شبانه تو خط 7 پایینه!
    چند شبه که اوضاع خوب نیست! من میخوام زنگ بزنم اندیشه!
    آخه لینک مستقیم سرعتش شده زیر 10!
    تورنت رو کار ندارم من میخوام مسقیم دان کنم کی رو باید ببینم؟

4. این کاربر از Dj_aghamajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با این حرف که اندیشه نمیتونه سرعت رو خوب تقسیم کنه موافقم اون زمان که خط 7 سرعت بالا بود سرعت خط 5 افتضاح بود بین 0 تا 6 حالا که سرعت خط 5 رفته بالا سرعت خط 7 اومده پایین مطمئنم اگه سرعت خط 7 بره بالا دوباره سرعت خط 5 میاد پایین نمیدونم دلیلش چیه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

تایید میشه .خط 727 اندیشه سبز خزر 128
    سرعت من که واقعی اون 6 میگ اول هم که سرعت دانلود رو 60است نمی خوام بخور تو فرق سرشون .
    سرعت دانلود تا 6 میگ روی 60 هست بعد میشه استاندارد 16 تا 25 .
    با عکس نشون میدم تا فکر نکنید من می خواهم شرکتی را بدنام کنم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من هم به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حق میدم ناراحت باشه وقتی شرکتی نمیتونه خدمات خوب بده چرا مردم آزاری میکنه شک نکن بالا و پایین کردن سرعت دست خودشونه و احتیاجی به هزینه اضافی نداره در جواب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو دوست داری هر دقیقه ISP تغییر بدی یک ماه صبر کنی تا اینترنت دوبار وصل بشه پس وقتی نمیتونن سرویس خوب بدن میشه مردم آزاری که اندیشه مثل اینکه در خط 7 داره اینکار میکنه خط 7 پارس که من دارم سرعتش خوبه البته یه بدی های مثل پینگ بالا هم داره.

اولاش که حرف اندیشه نبود چون سرویس خوبی نداشت تازگی که شرکت گرفته آقایان شدن باسواد پارس هم همینطوری. باسواد کجا بود؟! میگی نه زنگ بزن اندیشه یه چندتا سوال تخصصی بپرس؟ بخاطر اینکه سرمایه بیشتری در بیارن هر کاری میکنن به فکر رضایت مشتری هم نیستن. یکی از دلایلی که کشور پیشرفت نمیکنه. مثلا ما دومین کشور ثروتمند بعد از قطر تو آسیا هستیم!
    دوست عزیز
    1) من هم نگفتم کسی ناراحت یا شاکی نباشه . گفتم این فوروم جای اینطور حرفا نیست که یکی بیاد بگه "..ایه مخابرات رو مالیدن !!! " یا از اسم فامیل یکی از صاحبای اندیشه با لفظ "مرتیکه" لقب "ریشه" و "ساقه" .و ... بده ! کسی که توقع احترام دیدن داره باید احترام هم بذاره ... احترام یه چیز متقابله ... شکایت کردن با توهین کردن متفاوته . هیچکس تا حالا با توهین کردن به نتیجه نرسیده که ما دومیش باشیم .
    2) بازم میگم هیچ شرکتی بد خوشو نمیخواد و هیچوقت عمدا کاری نمیکنه که مشتریها از دست برن . هیچوقت هم نمیشه همه رو راضی نگه داشت . همه شرکتا بالا پایین دارن . 1 ماهه اندیشه برا خط 7 افتضاحه ؟! خب قبلش 6 ماه جاهای دیگه اینجور بود !!! کی شک داره همه این شرکتا واسه پول کار میکنن ؟! اصلا اگه اینطور نباشه عجیبه ! اما اینطور نیست که به قول شما اینا تازه به دوران رسیده باشن! من حتی اون مغازه اولی که شرکت توش تاسیس شد یادمه و محض اطلاع شما عرض کنم صاحبان شرکت اون موقع هم که بعضی دوستان هنوز پشت میز کلاسای ابتدایی بودن جزو با سوادای کامپیوتر محسوب میشدن . من دارم در مورد مالکان شرکت صحبت میکنم نه 5-6 تا منشی که تازگیا اومدن و ختی نمیتونن یه سوال ساده رو جواب بدن ! اگه بخوایم به پرسنل معمولی و اپراتورا گیر بدیم که شرکتای دیگه هم واویلا هستن !!! یه نصفه باسواد هم پیدا نمیشه !
    اما دوستمون مستقیم صاحبای شرکت رو بیسواد خطاب کرد نه کسانی رو که به قول شما بهشون تلفن میکنین !
    فقط همین قدر بدونین زمانی که تو شهرمون کامپیوترها حتی هارد دیسک و سیستم عامل نداشتن و با دیسکت داس بالا میومدن و 99% مردم اینجا حتی اسم کامپیوتر به گوششون نخورده بود و با شنیدن اسم pc همه کف میکردن ! اینا که به این راحتی بیسواد خطابشون میکنین پروژه های برنامه نویسی تحت داس انجام میدادن که آدم انگشت به دهن میموند . بنده خودم بیسوادم هیچ ادعایی هم ندارم اما رشتم اینه و الکی در موردشون حرف نمیزنم .
    هر شرکتی فقط چند تا مغز متفکر فنی یا مدیریتی داره . خب معلومه شما از همه کارکنان یه شرکت یا یه اپراتور نباید توقع داشته باشی بیاد براتون اصول کار شبکه های سیسکو رو تدریس کنه !!
    در هر صورت با اینکه خیلی دقیییق از میزان سواد صاحبان اندیشه مطلع هستم و میتونم جزییاتشم براتون بگم اما بازم ترجیح میدم در این مورد بیشتر بحث نکنم و همین جا ختم کلام ...
    چون ما اینجا نیومدیم که در مورد اشخاص صحبت کنیم و جای این بحثا اینجا نیست .
    این رو هم قبول دارم تغییر شرکت طول میکشه و دردسر داره واسه همین گفتم مثل عوض کردن لباس نیست که بیایم هر روز بگیم اینجا نشد اونجا ! اما اگه قراره عوضش کنیم بهتره بجای اعصاب خوردی زودتر این کار رو بکنیم و از سرویسای بهتر تو شرکت جدید لذت ببیریم .

در هر صورت هر کاری میخواین بکنید فقط بی احترامی نکنید .

8. 4 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سرعت بسیار پایین...

آره... 722 داغون شده... اندیشه نمیتونه سرعت رو مدیریت کنه. یکی تو مرکز 5 با سرعت 130 بعد 722 سرعت 10. بعد میگن این حرفا رو میزنیم که تنش ایجاد کنیم! د کوفت، مرز "تنش ایجاد کنیم"... این چیه آخه... میگن شبا هجوم میارن، سرعتا میاد پایین. 1 ماه پیش چرا اینطوری نبود؟ هجومو شب بیا بلوار گیلان خیابان 192 بهت نشون بدم... به بابات پول بدم سریعتر اطلاعاتو تبادل میکنه... شکلک هارو نمیتونم لود کنم...

سرعتاشو تو این مدت رو 6 مگابیتم ببره، من میرم پارس وی... حداقل منت سر آدم نمیزارن. مرتیکه ساقست، درخته، ریشست، کیه این صاحاب اندیشه؟ باید بره دوکون فروش لوازم کشاورزی باز کنه... اینقد رفت *ایه مخابرات رو مالید تا بهش مجوز ISP دادن که اونم تو تبلیغات مینویسن ICP. آخه فلان فلان شده تو که اینترنتتو از عصر انتقال داده ها میگیری چی چی میگی ICP. کافی نتم نیستین شما...
    سلام...
    من زیاد اینجا سر میزنم و بیشتر از اطلاعات دوستان استفاده میکنم. ولی این پست شما واقعا ناراحت کننده ست، کاملا حرفتونو قبول دارم، وضعیت سرعتا خرابه ولی:
    1- منظورتون از اینکه اندیشه نمیتونه سرعتو مدیریت کنه چیه؟ اگه ممکنه واضح تر بگین تا ما بیسوادا هم متوجه فرمایشتون بشیم، کلا تعریف کامله مدیریت سرعت چیه؟
    تا چن ماهه پیش سرعت خطوط 2و5 خراب بود ولی خط 7نه، ظاهرا الان برعکس شده... چرا فک مکنین چون اندیشه تو گلسار کلهم خط 7 باید فاقد مشکل باشه
    2- امیدوارم دوستانی در سایر شهر ها داشته باشین و از ISP اونا هم جویا شین (صبا نت و شاتل و... تو اکثر شهرها نماینده داره، کمتر شهریه که یه شرکت بومی داشته باشه)
    3- کلا شما چقد از وضعیت اینترنت کشور مطلع هستین، فک میکنین الان همه با 128 با سرعت 2 مگا بیت دانلود میکنن؟ ببینید بحثم اینجاست که شما 100 درصد شرکتا رو مقصر میدونین در صورتیه اصلا اینطور نیست . وقتی مخابرات بیفته دسته سپاه، انتظار دارین سرعتمون با کره جنوبی یکی باشه ( خودتونم بهتر از من از وضعیت فیلترینگ اگاهین)
    به نظر من شرکت اندیشه نسبت به سایر شرکتا سرویس خوبی میده (نمیگم ایده ال ولی بطور نسبی و در مقایسه با سایر شرکتا نمره قبولی رو میگیره)
    شما دوس داری بری پارس ، میتونین برین هیچ کسی نمیتونه جلویه شما رو بگیره (البته با تهدیدایی که تو پستاتون کردین کسی جراتشو نداره) امیدوارم اونجا به سرعت مطلوبتون برسین، با توهین و فحش و... فقط و فقط ارزش خودتونو میارین پایین، حالا اگه فک میکنین این راهکارتون جواب میده میتونین ادامه بدین،

10. این کاربر از farshidcivil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال karkan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    TeHraN

پيش فرض

سرعت پایین دیشب تایید میشه..البته بعد از چند شب که سرعت چسبیده بود به 140 همچین انتظاری می رفت..128...مرکز 7

به هر حال من از ASK کاملا راضی ام و حتی اگه سرعت دانلود شبانه امم بعضی شبا کم باشه بازم میگم I Love ASK

حداقل سرعت وبگردیم تو روز با سرعت نور برابری میکنه...

مطمین باشید امشب یا فردا شب سرعت مرکز 7 درست میشه...اینقدر حرص نخورین بابا....(bios جان من و شما یه ماه کنکور داریم نباید واسه این چیزا اعصاب خودمون رو الکی خورد کنیم...Just don't give a f*uck)

12. این کاربر از karkan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه SASAN_6822's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    یه چند وقتی بود اینجا سر نزده بودم و واقعا متاسف شدم از صحبتهای بی ادبانه مطرح شده من فقط یه نکته رو واسه دوست دانشمندمون توضیح می دم و دیگه اینجا نمی یام مگه اینکه اوضاع تغییر کنه .isp یعنی internet service providerو icpیعنی internet connection provider ما تو گیلان ۵۰ تا isp , و یک icp داریم الیته من هم نمی دونستم ولی پرسیدم دوستان سعی کنن بیسوادی خودشونو یه گردن دیگران نندازن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه bios2bb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

تا جایی که خودم خبر دارم دارم 2 تا از کارکنان اندیشه مطالب رو میخونن، یکیشونم اینجا مینویسه... بیشترو دیگه نمیدونم... اتفاقا birak رو هم میشناسن...

---------- Post added at 11:36 PM ---------- Previous post was at 11:33 PM ----------

با این حرف که اندیشه نمیتونه سرعت رو خوب تقسیم کنه موافقم اون زمان که خط 7 سرعت بالا بود سرعت خط 5 افتضاح بود بین 0 تا 6 حالا که سرعت خط 5 رفته بالا سرعت خط 7 اومده پایین مطمئنم اگه سرعت خط 7 بره بالا دوباره سرعت خط 5 میاد پایین نمیدونم دلیلش چیه
    نداشتن دانش کافی برای management...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •