فقط عیبی که داره دوربین sx20 اینه که باتریش قلمی هست
به نظرتون این باتریها عمرشون چطوره ؟
فقط عیبی که داره دوربین sx20 اینه که باتریش قلمی هست
به نظرتون این باتریها عمرشون چطوره ؟
مدل sx20 که توی پستهای بالایی نوشتم اطلاعاتشو میمونه دوربین sx120
که این دوربین
Canon PowerShot SX120
رزلوشن 10 مگاپیکسل زوم اپتیک 10x مانیتور 3 اینچ
آماتور (Amateur) -
حسگر 10 مگاپيكسل
- صفحه نمايش 3 اينچ
- لنز 36-360 ميليمتر (10 برابر)
- بزرگنمايي اپتيكال 10برابر
- بزرگنمايي ديجيتال 4برابر
- محدوده ديافراگم F2.8 تا F4.3
- سرعت شاتر 1/2500 تا 15 ثانيه
- حساسيت 1600 تا 80 اتوماتيك، 5 حالت از پيش تنظيم شده (نور روز، ابري، تنگستن، فلورسنت، فلورسنت اچ) و دستي تنظيم تراز سفيدي
- قابليت فيلمبرداري: بله
اختلاف قیمت نوع و کیفیت دوربین..زوم بالاتر و... میتونه باشه
..اطلاعات بیشتر در صورت درخواست
ببین باطری قلمی عیب نیست...بستگی به استفاده نوع عکس گرفتن( فلاش on یا off)...داره..من خودم شاید تو هفته 10 تا عکس بگیرم ..دوهفته یه بار شارژکنم...ممکنه روزی 100 تا عکس بگیرم دوروز یه بار....البته به نوع باطری هم بستگی داره
الان بهترین مدل باتری چیه ؟
و بین این ۲ دوربین که گفتید کدوم بهترینه ؟
ممنون از لطفتون
الان به نظر شما مدل قبلی یعنی SX20 ( جدا از دو مگاپیکسل بالاتر ) ارزش اختلاف قیمت 200 رو نسبت به Sx120 داره؟ منکه از لنز و مشخصاتشون چیزی سر در نمیارم , کیفیت کدوم بهتره؟ نویز کدوم کمتره؟
مرسی
دوست عزيز SX20 و SX120 رو نميشه با هم مقايسه كرد . اين دو مدل در دو رده متفاوت هسنن و امكاناتشون خيلي با هم فرق داره . SX20 زوم اپتيكال بالاتر ، لنز وايدتر ، ال سي دي چرخان ، فيلمبرداري اچ دي ، تنظيمات دستي گسترده تر و خيلي چيزاي ديگه داره كه مدل SX120 از اون محرومه . پس اين دو مدل نبايد با هم مقايسه بشن .
همونطور که دوستمون گفتن بستگی به باتری داره. مثلا من باتری انرجایزر رو خیلی قبول دارم به شرطی که اصل
باشه!
ضمنا گاهی هم این حسن هست چون همه جا راحت این باتری پیدا میشه با قیمت مناسب.
اينطور كه شما گفتي ايران نيستي و اونجا هم باتريهايي كه پيدا ميشه ممكنه تو ايران نباشه يا به عكس .
بين اين دو مدل هم چيزي به اسم بهترين وجود نداره . چون اختلاف قيمت اينها حدود 200 هزار تومنه پس منصفانه نيست كه با هم مقايسه بشن .
ممنون. اگه کنن میومد برا هر رده , اسم مدل رو جدا میکرد بهتر بود. چون بر هر دوش SX به کار برده کاربر آماتور گیج میشه.
فکر کنم این اخریه خوب باشهه A1100 IS کدومشون کیفیت عکسبرداریش تو شب خوبه من کیفیت بیشتر مهمه برام![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)