واااااااااااااااااااااااا ااااي!
بسي خنديديم!
ادامه بده برادر شوخ طبعه تازه عضو شده اي كه اگه نباشه جاش خالي ميمونه!!!!!!!!
منم ديگه كم كم دارم عقلمو از دست ميدم!!
![]()
واااااااااااااااااااااااا ااااي!
بسي خنديديم!
ادامه بده برادر شوخ طبعه تازه عضو شده اي كه اگه نباشه جاش خالي ميمونه!!!!!!!!
منم ديگه كم كم دارم عقلمو از دست ميدم!!
![]()
دوستان ميدونستيد
وقتي كه براي اولين بار دنبال جيل ميريد تو اون قسمت دايره اي يه غول داره اگه بهش شليك كنيد دهنش باز ميشه ميافته زمين تا اين جا درست اگه بريد نزديك دهنش f رو بزنيد يه نارنجك ول ميكنه تو دهنش جالب اين جاست اگه نارنجك نداشته باشيد نميتونيد اين كارو بكنيد
در ضمن ميدونستيد كه با تركيب گياه هاي سبز و قرمز ميشه يه تركيب جديد بسازيد كه خونو كامل پر ميكنه ( يه كم قديمي بود نه )
و اين كه وقتي در حالت آماتور ميگيميد زامبي هايي كه اره برقي دستشونرو ميكشيد ديگه بلند نميشند اين درحاليه كه اگه پروفشنال بگيميد بعد از كشتن دوباره بلند ميشه و لازمه كه يه تير خلاصي خرجش كنيد
و..........
سلام
دو تا سوال
bulletproof vest به چه درد میخوره ؟و باید چه جوری ازش استفاده کنم؟
melee vest هم توضیح بدید چطور ازش استفاده کنم ممنون میشم(جلیقه ضد گلوله)
اینا طرز استفاده ندارند فقط اگه همراتون باشه ....
bulletproof vest : مقدار خرابی توسط اسلحه رو کاهش میده
melee vest : مقدار خرابی توسط چماق و ... رو کاهش میده
ادامه ي عكس هاي آنلوك كردن BSAA Embelms
از شماره 26 تا 30
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من بازی رو نصب کردم پیغام )erro6:unsupported pixel shader version detected 2.0( میده گرافیکم جی فورسه 5500 لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم
دوستان ميدونستيد
زامبي هايي كه شبيه قورباغه اند بي آزارند و اگر كاري به كارشون نداشته باشي بهت حمله نميكنند البته در بعضي مواقع
و ميدونستيد زامبي هايي كه تريب نظامي برداشتند ونارنجك به خودشون وصل كردنو اگه به نارنجك هاشون تير بزنيد در جا ميتركند
و ميدونستيد قمه كه دست كريسه ساخت زنجانه از روي دستش ميشه فهميد با تشكر از عزيزان زنجاني با اين طراحي عالي![]()
دوستان می دونستید
اگه مهدی از اول این تاپیک بود خیلی چیزها می دونستیم.![]()
ادامه ي عكس هاي آنلوك كردن BSAA Embelms
اين عكسو از بايه خودم گرفتم كه نشون ميده هر 30 تا BSAA Embelms رو پيدا كردم پس اگه به عكس ها خوب دقت كنيد ميشه راحت راحت پيداشون كرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
finish
دوستان اگه قسمت (دوستان ميدونستيد ) جالبه بگيد ادامه بدم
Last edited by MAHDIAGENT47; 29-12-2009 at 15:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)