تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 444 از 2376 اولاول ... 3443944344404414424434444454464474484544945449441444 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,431 به 4,440 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض چند خبر كوتاه از استقلال تهران

اخباري كه در مورد تغييرات در كادر فني تيم فوتبال استقلال تهران شنيده مي شود، صحت ندارد و مربيان فعلي تا پايان ليگ برتر به فعاليت خود ادامه خواهند داد.

محمد نوري فر مدير روابط عمومي باشگاه استقلال تهران در اين رابطه روز چهارشنبه به خبرنگار ايرنا گفت:اينكه عنوان مي‌شود اميد طيري يا مربيان ديگر با نظر قلعه نويي از كادر فني كنار گذاشته مي‌شوند،صحت ندارد و اگر اتفاق خاصي رخ ندهد،كادر مربيگري استقلال با همين تركيب فعلي به كار خود ادامه خواهد داد.

لغو ديدار دوستانه با ابومسلم

بازي تداركاتي استقلال تهران و ابومسلم مشهد كه قرار بود فردا در ورزشگاه زمين شماره دو برگزار شود،با نظر امير قلعه نويي منتفي شد.

اين دو تيم در هفته اول ليگ برتر در ورزشگاه آزادي با هم ديدار كردند كه در پايان ‪ ۹۰‬دقيقه استقلال تهران توانست با نتيجه دو بر صفر ميهمان خود را شكست دهد.

مهاجمان اروپاي غربي در استقلال

بعد از منتفي شدن پيوستن بازيكنان كامروني و برزيلي به استقلال تهران،اين بار دو مهاجم از كشورهاي حاضر در اروپاي غربي در تمرينات آبي پوشان حاضر مي شوند تا در صورت جلب نظر قلعه نويي پيراهن اين تيم را در ليگ هشتم حرفه‌اي برتن كنند .

مهاجمان فعلي استقلال در چهار بازي اول موفق به گل زني نشده‌اند و به همين دليل جذب يك مهاجم موثر يكي از اوليت‌هاي اول كادر فني اين تيم محسوب مي شود.

منبع : ایرنا

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

پس از تكذيب مصاحبه عليه كميته انضباطي

بازيكن تيم فوتبال استقلال جريمه مالي شد

خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال استقلال از سوي كميته انضباطي با جريمه مالي روبرو شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، كميته انضباطي فدراسيون هادي شكوري را به دليل خطاي غير فني روي احمد جمشيديان در بازي مقابل سپاهان، با 500 هزار تومان جريمه نقدي روبرو كرد.
    اين كميته راي شكوري را به دليل مصاحبه اين بازيكن عليه كميته انضباطي صادر نمي‌كرد تا اينكه به صورت رسمي مصاحبه مورد نظر را تكذيب كرد.
    اين بازيكن كه دچار مصدوميت شده، يك جلسه از سوي كميته انضباطي محروم شده بود كه با عدم حضور مقابل مس كرمان پشت سر گذاشته شد.
    شكوري براي بازي مقابل صبا باتري آماده است.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

انشالله یه مهاجم خوب بگیریم.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

فتح الله زاده به على کریمى پیشنهاد ۵۰۰ میلیون تومانى داد

بعد از موافقت امیر قلعه نویى براى به خدمت گرفتن على کریمى، مدیر عامل باشگاه استقلال مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان را براى جذب این بازیکن پیشنهاد کرد. مدیر عامل باشگاه استقلال طى تماس با ابوالفضل جلالى مدیر برنامه هاى کریمى نسبت به جذب این بازیکنان ابراز تمایل کرد و قرار است فتح الله زاده با بازگشت از باکو امروز با على کریمى و جلالى در باشگاه استقلال براى رسیدن به توافقات اولیه مذاکره کند. پس از لغو حضور کریمى در مس کرمان و صحبت هاى مصطفوى مبنى بر پر بودن لیست بازیکنان پرسپولیس احتمال به توافق رسیدن کریمى با استقلال قوت گرفته است.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

كاظمي: تيم‌هاي مدعي هميشه در هفته‌هاي اول مشكل دارند
    بحث جاسوس را مطرح كردند تا استقلال را وارد حاشيه نكنند

خبرگزاري فوتبال ايران – حسين كاظمي هافبك دفاعي استقلال معتقد است كه برخي براي تخريب اين تيم، بحث جاسوس را مطرح كردند تا آبي‌پوشان وارد حاشيه شوند.

كاظمي در گفت‌وگو با خبرگزاري فوتبال ايران، با اشاره به اين موضوع مي‌گويد: «حاشيه‌سازان هيچ وقت بيكار نيستند و در اين چند روز بحث جاسوس را مطرح كردند تا استقلال را وارد حاشيه كنند. البته منكر اين نمي‌شوم كه اخبار تيم در اختيار روزنامه‌ها قرار مي‌گيرد ولي در تمامي تيم‌ها اين مسائل ديده مي‌شود كه البته پسنديده نيست.»
    كاظمي در مورد نتايج نه‌چندان خوب استقلال در 4 هفته ابتدايي مي‌گويد: «تيم‌هاي مدعي هميشه در هفته‌هاي اول مشكل دارند ولي مطمئن باشيد كه استقلال در بازي‌هاي آينده به روزهاي اوج برمي‌گردد. ما فقط احتياج به زمان داريم تا بازيكنان هماهنگ شوند.» هافبك استقلال در پاسخ به اين سئوال كه از عملكرد خودت در استقلال راضي هستي مي‌گويد: «در بازي با ابومسلم خوب كار كردم، مقابل پگاه غايب بودم و در دو بازي بعدي هم به دليل خستگي نتوانستم بازي هميشگي‌ام را انجام دهم ولي در مجموع عملكردم بد نبوده است.»

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

ابرار : قلعه نويى در يادداشت ديروز خود كه در روزنامه استقلال جوان به چاپ رسيده است ، نوشت : حجم انبوه مطالب و روزنامه هاى ورزشى دراين چند روز بر مى گشت به موضوع جاسوسى، مسأله اى كه از ديد من در فوتبال ما در سال هاى گذشته هم وجود داشت و موضوع جديدى نيست. در واقع خود من وقتى بازى مى كردم خيلى اتفاقات را درهمين مورد درگوشه و كنار مى شنيدم. . .

البته اينجا قصد باز كردن خيلى از آن خاطرات را ندارم اما همين قدر بگويم كه يكى از مسائل درچارچوب همين موضوع در دهه ۶۰ رخ داد.من آن زمان بازيكن خيلى جوانى بودم و خب دقيقا به همين دليل از خيلى پشت پرده ها و شرايط خاص حاكم بر فوتبال خبر نداشتم. در يكى از روزهايى كه در تيم حضور داشتم مربى تيم آقاى . .. من را صدا زد و گفت: فلانى بگو ببينم اين داستان درگيرى بازيكنان و اينكه گفته اند عليه فلانى درتيم بزنيم چه بوده؟! من يك لحظه ماندم چه بگويم. فقط تنها كارى كه كردم و آن را هم از لطف پروردگار مى دانم اين بود كه رو به مربى بزرگوار كردم و گفتم: ببخشيد استاد، كار من آدم فروشى نيست! بنده خدا به من گفت: تو به من بگو و مطمئن باش بين خودمان مى ماند اما هر چه كلنجار رفت من حرفى نزدم و ترجيح دادم با آنكه از كل ماجراى مورد نظر او خبر داشتم، سكوت كنم. حالا كارى به اين ندارم كه بعدها چه رخ داد و به نوعى ازچشم آن مربى افتادم اما همين قدر مى دانم خيلى چيزها در زندگى گذراست. درواقع اگر آدم چشم روى برخى مسائل ببندد، مى تواند در آينده حداقل پيش وجدان خود بدهكار نباشد.آرزو مى كنم اين پديده شوم جاسوسى و جاسوس بازى از كل فوتبال ايران رخت بربندد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اكبرپور: صبر كنيد ۱۵گل مى زنم
    عده زيادى از كارشناسان معتقدند كه جنس قلعه نويى در خط حمله جور نيست و او نتوانسته بازيكنان خوبى را به خدمت بگيرد، همين گروه بازگشت سياوش اكبرپور به استقلال را منوط به حضور رضا عنايتى دانسته و معتقد هستند كه زوج هايى خوب و موفق هستند كه تيم را به اوج رسانده و توپ ها را به گل تبديل مى كنند. هنوز از بازى فاميلى و زوج هاى ۲ نفره در استقلال خبرى نيست، قلعه نويى براى رسيدن به اين مهم در ۴ ديدار تركيب هاى متفاوتى را راهى زمين كرده اما هنوز نتوانسته در خط حمله با گلزنى مردان خود روبه رو شود در اين ۴ ديدار بازيكن ثابتى كه ۳۶۰ دقيقه در زمين بوده و نتوانسته گل بزند سياوش اكبرپور است؛ مهاجمى كه در زمين همه كار كرده اما دريغ از يك گل.

آقا سياوش بازى ها تعطيل شد، تمرينات چطور

نه، من همين الان سرتمرين بودم و اتفاقا فرصت خوبى بود كه به تمرين پرداخته تا بيشتر به هماهنگى برسيم.

خوب تمرين مى كنيد بد هم بازى نمى كنيد اما از گل خبرى نيست

من هنوز هم مى گويم اين فصل براى استقلال بالاى ۱۵ گل خواهم زد، ۴ هفته ناكام بودم اما دليل نمى شود كه به قول خود عمل نكنم. من در استقلال و فجر سپاسى خوب گل زدم و دوباره همان مى شوم كه كادر فنى و هواداران انتظار دارند، ان شاءا... از هفته پنجم گلزنى من و بقيه مهاجمان آغاز مى شود.

در خبرها داشتيم كه عدم گلزنى خط حمله را به ضعف خط ميانى نسبت داده اند و حتى با جبارى هم وارد بحث شده اند

نه چنين چيزى صحت ندارد آنها به ما توپ رسانده اند، ما قدر آنها را ندانسته ايم. خط ميانى ما يكى از بهترين خط ميانى هاى ليگ است و آنها قابليت و توانايى بالايى دارند.

شما بعد از باخت به مس با مجتبى در رختكن بحث نداشته ايد

نه اينها دروغ محض است. در پرسپوليس و استقلال ۲ بازى كه مساوى مى شود اين شايعات هم راه مى افتد به نظر من مجتبى از نظر روحى دچار افت شده. او اگر آماده باشد تيم ما بهتر نتيجه مى گيرد.

اما مجتبى ادعا كرده كه هيچ مشكل روحى ندارد و گذشته از اين تمامى عدم گلزنى شما به شرايط جبارى برمى گردد

از دست دادن پدر كه باارزش ترين سرمايه آدم است غم كوچكى نيست. مجتبى هر چقدر هم خويشتندار باشد اما فوت پدرش بى تاثير نيست در هر حال اميدوارم كه او بتواند مثل هميشه پراميد و سرحال در خدمت تيم باشد. گفتم كه او بازيكن بزرگى است كه مى تواند بيشترين تاثير را در روند تيم داشته باشد.

پشيمان نيستى كه برگشتى استقلال

نه چرا بايد پشيمان باشم. فقط ۴ بازى گذشته هنوز فرصت زيادى باقى است و من مى توانم دوباره به شرايط خوب گذشته برگردم.

اما ديگر از رضا عنايتى خبرى نيست

قبول دارم كه در آن زمان هماهنگى من با او عالى بود. من مى دويدم و مى جنگيدم، رضا گل مى زد، جفتمان به چشم مى آمديم و همه از اين هماهنگى سود مى بردند.

حالا چطور، دوست دارى مكمل تو كداميك از مهاجمان باشد

من مثل يك سرباز در خدمت استقلال هستم و نمى توانم در اين باره نظر بدهم. من به فكر كار خودم هستم. فشار روى من بيشتر از ديگران است و من هم تمركز لازم را نداشتم اما به آينده اميدوار هستم.

برهانى و عليزاده فصل گذشته آمار و عملكرد خوبى نداشتند نظر شما چيست

من درباره هم پستى خودم نظرى ندارم. اين مربى است كه بر اساس سليقه، ديدگاه و تفكرات خود مهره چينى مى كند. ما بدشانسى آورديم. موقعيت هاى زيادى داشتيم اما گل نشد، فقط خدا را شكر كه ابتداى فصل اين مشكل بروز كرد. شما يادتان است كه پرسپوليس در پايان فصل با چنين مشكلاتى روبه رو شد اما در نهايت قهرمان شد. حالا تفاوت در اين است كه ما در ابتداى فصل قرار داريم و فرصت براى جبران است.

ضعف گلزنى مهاجمان و عدم نتيجه گيرى را بايد به چه كسى نسبت داد

باخت ما به مس نه به عهده كادر فنى است نه به عهده داور و... مقصر ما هستيم، مقصر من هستم كه گل نمى زنم. هافبك ها زحمت خود را كشيده و توپ رسانده اند اما ما قدر آن را ندانستيم. دوست ندارم وارد حاشيه شوم، مى خواهم از هفته پنجم گلزنى كنم، شما و بقيه هم كمك كنيد تا مشكل حل شود.

سياوش تفاوت كرده، به داور و بازيكن حريف كمتر گير داده و يك روند مثبت اخلاقى را نشان مى دهد، آيا اين رويكرد تا پايان ليگ ادامه خواهد داشت

از اينكه متوجه تغيير رفتار من شده ايد متشكرم و اميدوارم كه بتوانم تا پايان ليگ همينطور باشم، مى خواهم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مذاکرات استقلال با جادوگر جدي شد
    شرايط خانوادگي علي کريمي به گونه اي است که وي قصد دارد فوتبالش را در ايران ادامه دهد.او تصور داشت با بازگشت به ايران مي تواند در پرسپوليس به ميدان برود اما پس از عدم تمايل قطبي به جذب وي موضوع حضورش در استقلال مطرح شد.با اين حال کريمي که روزگاري محبوب ترين بازيکن سرخپوشان پايتخت به حساب مي آمد منتظر اعلام موضع رسمي باشگاه پرسپوليس است تا براي رفتن به استقلال مشکلي از بابت ناراحتي هواداران نداشته باشد.مسلماً در صورتي که پرسپوليس رسماً اعلام کند که کريمي را نمي خواهد او با خيالي راحت مي تواند راهي استقلال شود. از سوي ديگر تلاش مسئولان استقلال نيز براي جذب کريمي جدي تر از روزهاي قبل شده است.يکي از مسئولان استقلال امروز در تماس با کريمي به وي اعلام کرده اگر واقعاً قصد حضور در استقلال را دارد اين موضوع در جلسه هيات مديره مطرح و نظر مساعد همه اعضاي باشگاه جلب شود. کريمي در پاسخ به خواسته استقلالي ها عنوان داشته که منتظر پاسخ مسئولان پرسپوليس است و اگر آنها او را نخواستند به استقلال مي آيد.استقلالي ها نگران اين موضوع هستند که شايد در اين ميان نام اين باشگاه مطرح شود و کريمي با استفاده از "برند" اين باشگاه راهي امارات شود.توضيح اين مطلب نيز ضروري است که امير قلعه نويي علاقه بسياري به جذب کريمي دارد و در جام ملت هاي آسيا 2007 نيز رابطه خوبي با اين هافبک تکنيکي داشت.کريمي نيز علاقه مندي خود را به قلعه نويي بارها نشان داده تا جايي که در زماني که تيم ملي سرمربي نداشت او بارها در مصاحبه هاي خود قلعه نويي را شايسته نشستن روي نيمکت تيم ملي معرفي مي کرد.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مهاجم برزیلی امروز در تمرین استقلال

صبح روز گذشته یک فوروارد دیگر برزیلی وارد تهران شد تا در تمرینات استقلال حضور پیدا کند. کادر فنی صبح دیروز فیلم بازی های این بازیکن را مورد ارزیابی قرار دادند تا وی امروز در تمرینات تیم شرکت کند.

ارشاد یوسفی درون دروازه صبا باتری

فیروز کریمی که در چند هفته ابتدایی لیگ برتر نتوانست نتایج خوبی کسب کند تمام تلاش خود را برای برطرف کردن نقاط ضعف این تیم به کار بسته است. گفتنی است کریمی از ناحیه دروازه از المیر تولیا رضایت کامل ندارد و قصد دارد مقابل استقلال در هفته ششم از ارشاد یوسفی درون دروازه استفاده نماید.

فیروز کریمی مقابل استقلال کنار نیمکت می ایستد!

فیروز کریمی،سرمربی تیم فوتبال صبا باتری قم در مصاحبه ای اعلام کرد در دیدار مقابل استقلال تهران روی نیمکت این تیم نخواهد نشست اما این در حالی است که سردار ملاحی،مدیر عامل باشگاه صبا باتری از وی خواسته تا حتما مقابل استقلال روی نیمکت این تیم بنشیند. گفتنی است فیروز کریمی برای اینکه مصاحبه های قبلی خود را تکذیب نکند در حرکتی غیر منتظره اعلام کرد:طبق گفته خود مقابل استقلال روی نیمکت صبا باتری نخواهم نشست و در کنار نیمکت این تیم می ایستم.

مهاجم استقلال از اروپای غربی می آید

باشگاه استقلال جهت جلوگیری از ورود واسطه بی سر و صدا به دنبال جذب یک مهاجم خارجی است. باشگاه استقلال در تازه ترین اقدام با تصمیم امیر قلعه نوعی،مذاکراتی را با مدیر برنامه های خارجی یک مهاجم از اروپای غربی گشوده است. باشگاه استقلال مستقیما با مدیر برنامه های خارجی بازیکن مورد نظر اروپایی درحال گفتگو و مذاکره است و مسولان این باشگاه درصدد هستند تا پایان هفته جاری در این مورد تکلیف مهاجم اروپایی را برای حضور در ایران مشخص سازند.

استقلال از شنبه یک نوبتی می شود

تمرینات استقلال در هفته آتی به روال سابق برمی گردد. تیم آبی تهران از شنبه تنها در نوبت عصر به انجام تمرین خواهد پرداخت. استقلالی ها که این هفته در دو نوبت صبح و بعدازظهر به تمرین مشغول بودند با آغاز هفته جدید از انجام تمرینات بدنسازی در صبح صرف نظر خواهند کرد تا عصرها به فقط به انجام تمرینات تاکتیکی بپردازد.
    طالب لو و جباری روی نیمکت

طبق آخرین اخبار رسیده طالب لو و مجتبی جباری دو ملی پوش استقلال در بازی روز شنبه برابر عربستان نیمکت نشین هستند. علی دایی برای بازی فوق قصد دارد مانند بازی های اخیر از وجود مهدی رحمتی درون دروازه استفاده کند. در خط میانی هم روی نفراتی چون نکونام،تیموریان،شجاعی و رضایی نظر دارد البته احتمال حضور جباری در ادامه مسابقه و در نیمه دوم است به ویژه اگر تیم برای رسیدن به گل نیاز به طراحی و پایه ریزی حملات گسترده تری داشته باشد.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

بایرن جان، با برگشتت ترکوندیا.. دستت درد نکنه بابت اخباری که میذاری..

میگن اسپانسر استقلال انتخاب شده و با ال جی به توافق رسیدن.. صحت داره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •